Happy new year !

Love it ... värkligen ...

saker som ja klarat av , nu är förbi .. saker som jag gett mig in på .. kör de spåret !!!

Hot,hot,hot ;)

gaasssh :P Den sexuella driften tillsammans med småbarn och allt annat runt om , skär sig ganska så rejält hahah :P Man kan inte derekt sätta på varann som vanligt ialf .. ;D


Jaha .. igår bakade jag ocg ida snickerskakor :P Dom vart skit bra ! och gööör smidiga att göra så de blir det fler gånger utan :P

Idag var jag och älsklinge och köpte fiskar ! ;) haha vi fick för oss igår att sätta igång hans akvarium så vi fixa med allt sånt igår ... Och köpte fiskar i dag... såå gölligt så =)

Jaha nu blir det film , och möjsigt värre :)

Love my man ♥


Punkter.....

Jaha ..funderar och funderar ...


Har jag gett mig in inått som ja kanske inte klarar av i längden , eller blir det bättre ?

------------------------------

Imorron blire stan !!! det vart inget med det i dag .. hmm .. Har varit och handlat lite nu ialf .. jag och ida ska ställa oss och göra snickers kakor .. Hoppas att de blir bra :) hehe mumma de ..


kisses ....

Love me i need it !

Tänk vad små ord kan såra egenkligen .. hmm .. aja jag överlever ...gör jag alltid ..

Jaha i dag ... kanske de inte händer så mkt , eller ja vet faktiskt inte .. Snackat om att åka ner till stan , jag behöver inhandla lite makeup ;) och ev några baströjer ..hmm* Sen så har vi snckat om att ev ut och åka pulka :) de e ju alltid kul .
Vi får se vad som händer ..

Älsklingen sitter nu och kolla en massa om våran resa ;D ska ju till bulgarien i augusti ..2 hela veckor :P only he&me, :P

Igår var det hockey .. leksand-bofors .. leksingarna är alltid lika trevliga att släppa in :P dock vann leksand ..hehe


aja .. nej ska hitta på nått tänkte ja .. hmm ...

Annandagen

jepp jepp .. i dag kommer dom stora flickorna :) kul .. dom ska få sina julklappar . ;D


Igår var de inte kul, men ja klarade det . vilket är huvudsaken hehe .. :P

Jaha .. gubben kom inte hem förens sent i natt :S hadde jätte svrt att somna ens .. men de gick och sen fick ja massa pussar när han kom hem och då vart allt bra igen haha ja tvär däckade då =)

Ska snart åka och handla , mat ,mat ,mat ... :) fr se vad de ska få lagas ..

Annars är allt bra , allmänt trött bara men de är som de är .

Älskar min Jimmy !

ερωτευμένος=KÄR



Love him soooooo mutch .... tanx baby fore being whit me .. love u ..

Bästa julafton !

Den här dagen har värkligen varit super ..

Förlovade oss i dag jag och jimmy !!!!! Love him sooo ..

Började dagen men att gå upp (självklart) in i duschen och sen gjorde sig snygger .. paka ner alla paket som vi skulle ha med .. gick till konsum och köpte gelé som mamma hadde glömt . sen kom pappa och hämta oss .. väl hos sofia så vart de glögg och massa snackade ... (vi hadde inte berättat nått om förlovningen för nån, så vi döck bara upp med ringarna på fingret ) När dom väl såg det .. så vart dom överlyckliga :) love it! .. Sen så åt vi julmat... sen vart det kalle och pakets öppning .. detta fick jag ...

*En gigantiskt frostad vas ;)
*En kok bok som heter (fester&buffér) :P
*Mys strumpor =)
*Handdukar ;P
*Ett julhus som lyser . :P
*En stor lykta ;)
*En parfym britney spears midnight fariy ) Av min älskling!
*En julblomma (grupp) :)
*Mys tröja typ nattlinne =)

Sen fick jag och älsklingen en betald kryssning =) like a lot .. ska bli kul !

Har säkert glömt massa nu . men de e de ja kommer på ! hehe

Sen efter paket så vart de kaffe , ostkaka och madeltårta .. Sen de sista så vart det den berömda kalkonen med conjak(stavning) sås .... MYCKET MAT ... MEN OERHÖRT GOTT...

Efter karl.bertils jul .. så åkte jag och älsklingen hem , och drack glögg och öppnade skumpan som vi köpt för att fira oss själva med förlovningen<3 Nu kollas de på Göta kanal .. och blir en tidig kväll ..

Imorron blire mer mat och trevligheter .. LOVE IT !

Hoppas ni andra fått en bra jul ... och GOD JUL till alla ... kisses to u all ... ;)

Imorron

Är det julafton ! och nu har jag stämningen på högst nivå:D love it ...


ska ner till lena och anders och spela bingolotto :P möjsigt värre .;)

Relationer och annat skit

Mitt X .. jaa de är problem ..

är det någon idé att försvara sig ? Han får mig att framstå som totalt jävla dum i huvvet, och flickvännen han har värkar ju inte ens veta hälften av vad som  pågår bakom hans rygg .. Minsta lilla ja säger till honom , de blir de stora grejer av . Han kan till och med vrida och vända på saker och ting ... så det framstår att jag ljuger .. Jag mår dårligt av att bli kallad lögnare .. spec när jag ine är nån .. jag mår dårligt av .. att så mkt man gjort .. får man skit för och de med ränta .. jag mår dårligt av att han ena stunden är hur trevlig som helst , och andra totalt galen .. ush .. vet inte ens varför jag skriver detta .. men har mått skit utav de länge .. känns som han vill innanför huden på mig och bara börja slita sönder saker och ting ..Vill inte tänka på en massa skit .. tänk om de går ut över mitt nya glada liv ..


orka ..-

Imorron är det julafton .. just nu vill ja inte fira julafton , men ja har längtat som satan efter den .. Det är för mkt kvar att göra , hur många männsikor i sverige i dag kommer inte få hjärtinfarkt ?! ja kan nog lätt vara än utav dom .. 

Nej ush för att vara depp .. de ska man inte vara .. de går över sen så fort jag ser min älskling gå innanför dörren .. eller att jag tittar på han.. får mess ifrån han ..han är mitt lyckopiller .. han är den som lyfter mig när jag faller .. jag älskar honom .. För att han finns där . och för att han vill fortsätta finnas där .. <3

Nej ut och röka .. vänta på att mamma ska höra av sig ... sen ner på stan och handla de sista .. kisses
 

Vill också....

Ha en ny mobil ... men plånboken säger nej .. så jag väntar ett tag till .. *suck


Jaha i dag har man varit på stan i X-antal timmar :S käkat lunch på Jack .. Julbuffe =) mumma .. sen så inhandlade vi julklappar .. dock så är inte alla klara .. utan bara tre stycken .. men de andra hinns med de också .. har ju i morron och på onsdag också så..

Igår så var man på hockey, eller ja först var ja till akuten en tripp, men allt årdnade sig.. jag lever och bofors vann =)
sen efter matchen så drog jag jimmy ,lena och anders till nya pizzerian la bella . och käkade .. det var gott .. men som synd var så kom den kebabtallriken upp på natten sen :S men tror inte det har med själva maten att göra utan dagen igår var bara jävligt jävlig för mig .. med sjukan  och allt annat skit ..

jaha i morron ska man på möte , sen ska man tvätta samtidigt som man ska försöka handla lite julklappar där i mellan..hmm.. jaa denna jävla julstress .. but i love it ..

Älskar min underbara Jimmy...♥ Tack för att du finns älskling,du betyder så grymt mkt för mig ..

Love u bebe...

gaaaassshhh så möe , ja gör de !


Jaha .. helgen nu då ... I fredags så fick man träffa J´s bröder samt respektive ..Vi drog in till k-hamn och där var vi hemma hos J´s mamma först och hadde allmänt trevligt ...Sen så drog vi till matmagasinet och käka buffe ..mkt gott . sen efter allt så avslutade vi kväll med att dricka kaffe hos J´s bror och hans fru .. sen bär det hem till sängen ..

Igår så , var vi pån stan och flängde och nörda oss . Sen på kvällen så åkte vi upp till mamma o pappa och käka mat (mumma) sen hjälpte jag mamma klä granen och sådär . sen hem kolla på film sen vart de en ganska tidig kväll ..

Jaha i dag ... Blir det att bara ta hand om sig själv en stund .. känner att jag behöver det ... Har väldigt ont i kroppen och mår inte derekt 100%.. så de blir en halvtimme längre i duschen oså..


Idag är det fortsättning följer mellan bofors-örebro .. kommer bli intressant ..


Örebro

Jupp snart bär det va dit .. ska in på jula blandannat ;D haha .. sen vet ja inte mer .. jag följer med strömmen .. as always ..

I eftermiddag ska vi in till k-hamn och käka ;) trevligt trevligt ...


Nej ... kanske man ska passa på och klä på sig eller nöe .. Magen kurrar också :( men de har ja inte tid med ..och så orkar ja inte .. tror ja håller på att bli sjuker igen ..


pöss


ett litet inlägg

Dunder trött asså ...gahh .. men vilket är bra då man ska till örebro vi 9 i morron eller när de nu var :S

Jaha .. i dag så köpte pappa nya skor till mig :O haha inte nått jag e van vid derekt .. men alltid kul . sen bjöd han på korv haha på shell .. haha min pappa de ! =)

Sen drog vi o titta på stan medans vi vänta på att klockan skulle ticka till visningen på lägenheten.. Nån timme innan så ringer dom och säger att den som var före tacka ja till lägenheten ..jaha . men ja kan säga så som såhär att de är jag nog glad för .. för jag ville inte bo i de området .. de ska vara tryckt för barnen att gå ut och leka lixom .. nej så vi håller tummarna för nästa lägenhet ..

Nu ikväll så har vi varit hos systeryster sofia .. och hälsat på mina små prinsessor hehe .. Moster´s tjejer de där . hehe
Lena kom dit en sväng också och tjöta litte .. saknat min lena <3

Kom hem vid 9 ca .. AS trött .. så ska typ lägga mig nu .. mysa lite också vem vet ;) haha ..

Längtar till julafton ..... ;)


jag vet nått som inte ni vet :D

Godnatt

STÖRRE..

Jo men visst behövs de ? .. och inte blir det den stora grejen han&jag .. har hushållt mig 99% i hans lägenhet endå sen vi vart ilag .. skillnaden blir att de blir vårat .. och att våra saker blandas med varann .. adressändring osv ..

MEN .. de stora menet .. Såg mammas reaktion i dag , när jag berätta för henne om att vi skulle börja leta efter större och att vi ska titta på en redan i morgon .. Hon vill nog som alla andra , att ja inte ska dra en nitlott denna gång . och kanske tycker att jag borde vara mer försiktigt ? eller så var de jag som missuppfattade minen helt .. Vart helt depp efter ialf . och är det lite fortfarande .. Jag frågade J igår tror ja de var .. om vi går för fort fram ? -nej. Det tycker inte jag heller .. *pust

Men som sagt .. har fått mina nitlotter nu .. hoppas på att han bär på vinsten .. tillskillnad ifrån dom andra , så kan faktiskt jag och J prata .. eller ja kan ialf prata med honom .. sen om de känns att man måste dra ur han saker ibland de hör ju bara till de dära med karlar att göra ;) men tror nog att han kanske känner så ibland om mig också hehe . Känns som vo varit ilag längre .. än vad det är .. hmm .. i love my man ..

Hoppas ialf att jag ska sluta tveka .. (de gör jag inte så sett ) men alla kan ju inte vara nitlott ? ellerhur .. och jag är väl inte för ung för att kunna hämta min vinst ? näää .. trort inte .. Vi får bevisa att vi är varandras vinster helt engkelt .. hur nu fan man gör de .. haha ..

Idag har vi varit uppe hos syster yster i skogen .. fika och *lekte* med mikkis .. sen så drog vi hem och satta oss vi datorerna (som vanligt ) haha .. dorg ner till stan till mamma och hälsa på och fick en penga .. alldrig fel :D ska tydligen träffa pappa i morron då han ska köpa ett par skor till mig .. hehe .. ja jag kan ju inte tacka nej ellerhur ? som han sa -du behöver ju det ..


Nu blire mat .. sen förhoppningsvis .. massa love ..


Älskar dig Jimmy Lundström please be my luckyLOTT

Va fan bliré;)

Jaha ...i dag har de inte hänt så mkt .. varit uppe hos pappa och hjälpt han och röjt sen ner till stan på möte ..sen fka vi med mammsen och pappsen på kulan MUMMA ..Sen åkte vi till syster yster (gud va ho älskar mig ;D ) och där mös ja med olivia .. min tjej i dag de .. (vill också ha bebis ) inte nu .. men snart ;)

Får värsta nojjan om de där med bebis .. ena stunden vill ja inte ens ha barn .. men HALLÅ klat jag vill .. de e bara humöret just då som  säger en annan historia hehe .. sen så , vet inte men 95% av alla mina jämåriga ha redan barn .. haha jag är inte ett dugg gammal hallå 21 lixom .. men jag vill inte bli så mkt äldre .. innan jag är 25 ialf så ska jag ha minst 1 barn .. hmm , men just nu suger de ännu mer .. tror faktiskt att de beror på , mitt liv just nu .. allt är så förbannat perfekt .. varför inte fortsätta rejset .. sanningen e då att de kan bli skit av allt då . ¨så e de ..bästa är ju att vänta.. så jag får sluta att tänka på de ( och hur de nu fan ska gå de är en annan fråga och ett annat blogg inlägg )


Jaha ..VI skulle ha tvättat i dag ... slutade med att jag kom på att jag skulle ju för fan tvätta de ja hadde på mig ?! :S så de var bara av med kläderna och sen så fick man gå naken .. tur att älsklingen kunde tvätta ialf .. ( bra med karlar som kan med tvättmaskinn ) :P Sen så tänkte ja .. aa men nu tvättar han .. då kan ja kanske ta en powernap .. Så jag gick och gjorde de ... (efter lite stön och annan censuerat) så somna jag ialf .. och jaa när vaknar jag .. Om inte 2 timmar efter .. : inte bra de där .. hadde inte en tänka på att ställa klockan och älsklingen hadde inte en tanke på att väcka mig, då han trodde att jag ställde klockan .. haha .


FYFAN vad intressanta saker jag skriver om ellerhur ? hehe ... och så där lagomt långa inlägg så jag vet om att jessica min underbara nästan suckar när hon ser hur mkt jag skrivigt (hon tycker inte om när man skriver för mt .. snabbt och engkelt) ;D hehe ..

Nån kväll här också så blir det till att åka upp till trollfamiljen .. (Tvärån) systra miG .. familjen som gud glömde ;D haha Skämt åt sido .. dit och fika..och testa ifall jag kan ha en klänning ...

hmm .. nej ... Nu blire film , mys ,sen sova kanske .. hehe ..


kisses to u all ... SUCKER`S ;D love ýa


Kvällen snart slut :(

jaha .. måndagen snart över .. våran dag :) Jag är egenkligen inte den personen som (firar) sånt .. men min gubbe är ju bara för GO och jag älskar honom sååå mkt !

Ikväll har de varit mys .. och kaffe drickande med D&M... Nu så ska vi kolla på film, sen blir det sängen ..


I love to love you!

Imorron så blir det möte .. sen ska vi fika med mamma på stan =) sen ska vi tvätta. mm.mm. :P


Varför känns de som allt går fortare än vad det gör ? ... 2 månader känns inte som det när de gäller mig och J .. känns som vi redan hållt på ett tag om man säger så haha .. är det bra eller dårligt ? Kommer man tröttna , för att de känns längre .. Att man letar efter nya saker hela tiden .. Just nu känns de som om jag alldrig kommer tröttna ..

Och ja hoppas att jag kan somna inatt :/ vill inte ligga och tänka massa skit tankar .. inte bra ju .. de tär ju på en så brutalt .. jag vill somna på J´s bröst med ett leende som jag brukar ... ♥


Nej film and lots of love ! ;) kisses and godnight



2 månader

vad fort tiden går ...♥

Vad tyst de blev .....

Jaa ... Nu är det tomt ... alla barnen har åkt hem till sina mammor .. tyst och tomt .. skönt men tomt .. hmm


Idag blir det , egen tid för oss .. bara ligga i sängen kanske och bara ha möjs .. eller kolla på film och ro om varann .. de behövs alltid ..

jaha , hockey matchen var ju inte derekt rolig igår . en av örebros spelare föll ihop på isen och fick hjärtstillestånd eller nått sånt . lite väl läskigt när dom börjar göra hjärt massage på honom där på isen . jag tyckte de var en obehaglig känsla . tänk på alla som tex hadde barn med sig ? och förklara allt för barnen , och massa sånt .. Tyckte också att de var heelt respektlöst av våran klack som då skriker mitt i allt . *låt han dö* då fattar jag varför örebroarna var på väg över staketet .. fy fan vilken dårlig stil . men ingen visste ju egenkligen vad som hände så de blev lite kaos där i tag .. Nu var han bättre ialf läste jag på aftonbladet .. och en ny match ska spelas (eftersom den blåstes av )

Jaha ...

åter till mig :)

jag fick värsta ångest/panik igår kväll nr vi hadde gått och lagt oss .. och J pricis somnat in .. Jag grät mig själv till sömns .. det var allt ifrån att jag måste avliva azania till att man är rädd för att det man har ska försvinna (tänk om han inte vill ha mig i morgon ?)  Det bara brast .. jag vet inte hur nära jag var , men ja var på god väg att sätta på mig kläderna och gå hem till mitt... Men då skulle ja ju inte få sova bervid han och ha hans kropp i mot min .. ja herregud jag är själv chockad för hur jag tänkte och vad jag var rädd för .. men men ..Jag vill inte bli sårad igen , jag vill inte bli trampad på, jag vill inte hamna i bakrunden, de är jag rädd för .. inget har hänt så sett .. men fy fan vad rädd jag är för att de ens ska luta lite åt det hållet .. Hate to be in love :P Och min lilla azania .. kan inte ens skriva om henne utan att få tårar i ögonen . känns som jag överger henne helt ....

Nej ! Nu får jag skärpa mig .. nog att det inte är mer än mänskligt att vara lessen och rädd och allt sånt ..Men jag vill inte , inte nu ... Jag är lycklig .. jag vill inte få tankar som gör att jag kan förstöra nått så underbart som det jag har .. *pust



Jaha .. i veckan händer det inte sååå mkt .. men men .. de blir alltid nått .. ;) ska kolla lite på tv nu och sen vänta  på att J ska komma hem igen efter att ha kört A till morsin ..

kisses to u all ..



jag är fräääshh

;D love it !


jaha .. i dag var man ju på lucia dårå .. Nattis var super fin som lucia (fasthonsitterochskakarpåhuvvetnärjagskriverdet) men det var HON... ida vara också super söt ..Dock så var det nog lite för mkt för nattis så de sluta med att hon svimma :/ tur att dom var snabba och hjälpe henne där upp ... (stackarn) skit samma hon svimma med var snygg endå ;D

Jaha .. sen kom vi hem och ja gjorde potatispizza ;) dock dårligt kryddat eller nöe ? tyckte älsklingen ialf .. men men .. kan ju inte alltid bli som man vill faktiskt ...

Nu snart ska vi plocka fram GO sakerna .. thihi ... mumma de ... älskart ! Fattar inte .. borde inte jag gå upp så som jag äter och gottar mig i all skit eller ... ??? undrat .. ist så går jag ner och har losat ganska många kilon....Men jag är ju lycklig♥


Nej sa ja GO saker ??? hejdå ;D



jagöverlevde:)

hehe klart jag gjorde iofs .. hehe ..

jaha .. nu är det idol, inte så intresserad egenkligen men de duger .. finns inte så mkt annat på tv ..
imorron bär det in till k-hamn då I&N ska ha lussefirande ..

Planer på större, hoppas man hittar nått man blir nöjd med också gahh så här kan de ju inte vara lixom haha...

Jag har fått roser av min kära underbara hel sköna magnifika pojkvän ♥ ;D me like a lot .. and he know it ! I hope ..


Jaaaahhhaaaaa ... nej kanske man ska ryka upp sig lite när det gäller livet .. vad vill jag ? vad ska ske ? vad kan jag göra? haha hmm .. jaaa .. jag vill ha jobb (vilketärjävligtsvårtidennastad) jag vill ha en stor familj (fastjagsatidigareidagattjagintevillhabarnallstillminpojkvän) Hus=ett måste ..(mendåmåstemanjuhadetförstahelst) jaaa herregud .. mkt man vill här i livet , synd att de kan vara både svårt och smärtsamt och få det . eller ja .. hmm fattaru ? hehe


Vetinteomjaggjordebortmigförutnärjagfrågaifallduvärkligenkommigtvidare,
kändessomomdevartfel,ochförlåtomdumissuppfatta




Herregudhjälpmig

Eller nått .. ideén var ju underbart vacker ellerhur .. men då ingick inte powernappar och över energiska barn . O är här och leker med A . det skiljer sisådär ett år mellan dom .Tänkte att de kunde ju vara gulligt och dom får lära känna varann osv ..

Vi hämta O på dagis och sen vart de fullt ös medvedslös .. Fast de e nog ganska lugnt endå .. allt ifrån att dom kramar varann till att A skäller på O om saker hon inte får göra och bara han , säger jag lite försiktigt till han att -det får ju inte du heller göra , och ni måste dela på leksakerna .. Han vart ... ja inte glad på mig ... haha bara att andas ..

Blir väl att hon är här nån timme till kanske . sen ska hon hem till sitt ..

jag kommer både vara döv och lelös ikväll .. men de är det nog värt .. haha ..

nej har inte ens tid att blogg längre nu e den lugna stund som var över ..


peace

tröttikroppenmenjagöverlever

Ja ush .. känns värkligen att man inte har legat och vilat i dag..Men man kan ju inte göra de varje gång man blir sjuk eller ? aja skit samma .. vi har ialf varit i (trädet) som samhället hette .. ;) Där gubbarna greja med bilarna och snacka , medans ja stod där lite snyggt och titta på och acela sprang på gården(såduktigtså). Vi åkte vid en 11, kom fram vid en 13, och sen var vi hemma vid 20:30 ? nått sånt ialf .. Då vart det mat , och nu sitter vi och bara slappar .. (medtvåjävladatoreriettvarsitknä) Typiskt¨

Jag har skit ont på ett spec ställe på pannan, hah cilket är lite komiskt .. för jag skulle låsas skalla J igår på skojj (vibrukargöraså) bara de att han hadde tydligen samma tanke .. så de sluta med värsta smällen ;D Kände smärtan ända ner i käken haha .. hel sjuk men de slutade ju som vanligt med att bägge brast ut i skratt och tyckte att vo var lika sjuka som vanligt haha .. men fy fan vad ont jag har!! ;( säkert nån inreblödning eller nått så nuu kommer ja att DÖÖ.. nejdå ..


Jaha .. Imorron är det slut på det lugna ;) men gött de .. Lite liv och rörelse och många skratt och roligheter förhoppningsvis....

Jag köpte en ny läpp ring här om dagen också .. eller rättare sagt igår =) så J var så göllig och hjälpte mig med den .. kan inte fatta , tog ur ringen kanske för 2 år sedan och de hadde inte läkt igen .. hmm aja nu har ja en där igen ialf ;D vilket jag har saknat ..

Tatueringen som ja gjorde i tisdags .. är jag SKIT NÖJD med .. vilket är tur ellerhur? :) och de blir nog flera,tyckte att de var smart av han att göra ett färgtest på mig (hankollasåjagtåldefärgen) genom att göra prickar där de skule vara svart, och sen kolla han ialf jag svulnade upp mer än vad man ska ., vilket jag gjorde så jag avstog .. Men är riktigt nöjd endå . =)


Nej kanske ska vara lite social nnu då .. om inte så blir det nog sängen  ..


Trött på att se perfekta kroppar på tv ?

Dance our ass off -Lördag 19.00 på 3:an ;)



vetinteomjagärnervös

hmmm .. snart ska vi åka ... till J´s pappa , första gången jag får träffa honom . men ja är typ lugnet själv .. de kommer väl senare misstänker jag när vi bara har en mil kvar eller nått .. hmm


Hopp gick upp vid 9.... in i duschen .. och förhoppningsvis ser jag inte ut som ett vrak ,, men men de märks la .. är någolunda piggare i dag .. men hostar fortfarande sönder lugnerna  ..inte kuuul ..men men .. jag är numera eller ialf dom senaste dagarna varit en riktig piller människa ..vilket inte är så kul men har funkat ..

De har varit länge sedan ja haft mardrömmar nu .. men inatt .. ush fy och hjälp .. dom var inte snälla . och jag tittar nog på min käka pojkvän med ett extra öga i dag så han inte skär upp mig och grejer haha .. fy... de tror ja inte men man ska ju inte säga inte ;)

Igår var de mys , ja gjrde korvstronganoff som ja tror vart god .. mina smaklökar var inte med mig igår .. men J sa att de var den så jag får väl lite på honom .. efter de så vart de ost och kex .. vilket jag inte heller kände så mkt av igår så de kändes meningslöst att ens äta .. men de måste man ju :D imorse ialf så kände jag smaken av hela frukosten weeiii de går framåt .. mkt bra mkt bra ..

Igår var jag och J också för min min släkts gravar (inte alla) men dom ja skulle kolla och fixa med ljus och de .. mm sen så sov ja typ resten av dagen , trodde ja skulle ha svårt att somna på kvällen igår men de hadde jag inte .. och vakna utvilad i morse så de e gött ..


nej, om man kanske skulle titta sig i spegeln en gång till ? och sen göra sig klar och allt .. pöss hej


sovigtheladagen

ush ..sjuker är man .. känns mer eller mindre so man blivigt påkörd av en lastbil :/

typ sovigt hela dagen .och frysigt .. har såå otn i kroppen . (nej de är inte baconsjukan) som alla säger så fort du råkar nämna orden sjuk ..


orkar inte skriva så mkt mer ... men uppdaterar i morron antagligen .. pöss

Söndag!!

Vad är det för en dag ? är de en vanlig dag, nej de är ingen vanlig dag för de är Lenas födelsedag HURRA HURRA HUUURRRRAA Grattizz gumz


Igår var det fest .. mkt folk och trevligt var det , dock så vart jag inte full . Men de gör inget för de var kul endå .(men som alltid finns de vissa saker man inte ville skulle hända eller att de inte skulle blivigt) men de var väldigt fåå sånna saker hehe ..

Jaha i dag har de inte hänt mkt .. jag vakna tidigt vid 9 halv 10 och kunde inte somna om .. (e lite små seg) sen fick ja nog och väckte älsklingen vid halv 12 .. Sen bar det iväg till syrran och där fika vi sen så hämtade vi acela . sen bar de iväg till ICA .. och handla mat .. det var vitlöksspäckad fläskfile med pepparsås och vitlöksstekt paprika/lök med pommes till .. de var MUMMA de ;)

Nu , blire lugna muggar .. tillsammans med mys och kanske en film eller två .. sen blir de inte så mkt mer ..

Imorron ska vi förbi syster igen och låna hennes skrivare, och skriva ut tatueringarna jag och älsklingen ska göra på tisdag ;D ska bli kul ! dock inte bestämt mig helt än vad det blir ..

Sen i morron ska jag och J sova uppe i skogen .. ska vara hus vakt tills tisdag morron .. ska bli mysigt =)

hejdå

Party i kväll

Känns bra .. dock inte 100% party sugen som robin som knäppte sin första när han vakna i morse .. hmm


men de kommer ..


jaha , nu har jag hittat julklapparna till älsklingen och alla andra .. ska beställa i morron .. och hoppas på att jag får råd med det .. men de ska nog vara ganska lugnt .. annars får ja väl låna av nån tills jag får pengarna hmm. aja de löser sig alltid ..

Hopp ska in i duschen snart .. sen äta .. sen ta fram trollspöt och göra sig lite snygger kanske ;) då blir de och knäppa sin först med ..=) hoppas på en nice kväll faktsikt ..


puss hej ..

1 dag kvar .

sen är det fest =) kul ! kul ! kul !

Här sitter jag och J jätte sociala motvarann som vanligt *host*host och om några timmar så skiljs vi åt och ser inte varann förens i natt .. hmm .. aja ..

jaha . igår kom M över hit och vi höll varann sällskap .. trevligt trevligt .. bra att man kan göra så iofs en att sitta i en varsin lägenhet och dö av tråkhet ..


Idag äre hockey också .. vet inte vilken tid jag ska vara där men de blir väl som vanligt .. vid halv 6 kvart över 5 .. ska värkligen fröska med att äta innan också .. både jag och älsklingen ska nog försöka med det .

jaha nej ... in i duschen snart sen diska ska ja göra också :( hatart men wtf de går ju fort :P sen ska vi åka en sväng .. känns som dagen kommer gå skit fort .. men men , e de bra eller dårligt det vet jag inte ? hm

hejdå

egsgtrsghtrt

Torsdag...

Idag händer de grejer =) weeii

ska tvätta nu ocksså ...



vill ha jul nu !


Peppakaksbakochmjölkrig<3

Som det ska vara ellerhur ?

Robin och hampus var här förut .. skönt med lite sällskap dock var dom inte här så länge .. men men ..
Vi bakade pepparkakor och hadde mjölkrig .. (städade så gott ja kunnde efter mig ) men tur att vi ska tvätta i morron .. Hadde älsklingens tröja på mig .. och de är ju mjöl på den med :/ aja .. inte så mkt ja kan göra åt saken gjort e ju gjort ..
sen har ja ont i magen av all pepparkaksdeg man åt .. ush inte bra ....

Sen har jag slappat hela kvällen .. glott på tv och haft allmänt tråkigt och raseri utbrott på katten .. herregud säger ja bara !

Jaha .. älsklingen lär nog kommer hem snart tycker jag .. om en timme ialf .. hmm

Snart blir det sängen .. vill vara pigg och fräch i mörra .. för då händer de grejer ;D I morron ska vi åka och titta på hus:P weeeiii sen kanske vi skulle åka på stan och kolla på ringar också enbart kolla nu så ni vet ;) .. pirrar i magen på mig bara jag tänker på det ..de är kul när de går framåt och bra .. Kär Och Galen thats me ..





✫ Live like a star, i do ✫

Take it ore live it ! Jahamän :P


Idag har jag och J varit till ÖoB , Inhandlat en brökavel och en borste till acela sen en spegel som numera hänger i hans hall.
Sen var vi inne på netto och inhandlade ett par hanskar till han och mjöl till mitt bakande ikväll ;)

Ikväll såååå blir de ensamt på hjärtefronten :( men men .. thats life ellerhur hehe .. Han kommer ju hem igen så .. lika bra att vänja sig med sånt .. hihi .. tokigast e nog att vi har inte såå många timmar kvar och värkligen umgås innan han drar iväg och här sitter vi men en varsin dator i knät ?! sociala vi är mot varann haha ..

Ikväll kommer kanske jessie också =) och robin skulle nog titta förbi .. ska nog poppa lite julmusik samtidigt som jag/vi bakar pepparkakor :P får se man man kommer i stämmning nu till julen ..

Är lite små seg i dag också .. inte så att jag är trött .. men så att jag vill ligga i sängen och bara hålla mig varn med täcket och bara vara .. eller en film och gosa ner sig i soffan med täcke och kuddar .. hmm .. låter vääldigt frestande ..Jag är mysseg ;) haha ..


Nej... Kanske... vet inte... eller ...




bara för att ...

1. Vad är klockan: 13.58
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Linda Marie Ulrika
3. Smeknamn: Köttfärs,Körsbär,LMP
4. Vad heter dina föräldrar: Karin och Jan-Ove
5. Antal ljus på din senaste tårta: 21
6. Husdjur: vovvarna
7. Hårfärg: Mörkbrun blandning
8. Favoritfärg: Svart,rosa,lila
9. Piericing: Tungan,och öronen
10. Tatuering(ar): 4st
11. Födelseort: Karlskoga
12. Bostadsort: Karlskoga
13. Nuvarande bostad: 1rok
14. Har du varit kär: Själlvklart
15. Har du varit i några andra världsdelar: Japp
16. Har du varit med om en bilkrasch?: Japp
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: GLASS!!
19. Snuttefilt eller kramdjur?: Kramdjur!
20. Antal syskon: 2 systrar en bror
21. Färg på strumporna: vita 
22. Lyckotal: 14
23  Favoritfilm: För många!
24. Favoritcitat ur en film: öööhh vet inte
25. Bästa semestern: Santorini Kamari
26. Favoritmat: Natchotallrik, min lassagne ;)
27. Bästa veckodagen: Lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: Lasse lim
29. Tandkräm: Colgate
30. Favorit TV-program:  Extreme Home makover
31. Favorritrestauarang: Jacks ;)
32. Favoritblommor: Rosor
33. Tycker inte om: Idioter, männsikor som inte ser meningen med att tala sanning .
34. Sport att titta på: Ishockey
35. Ögonfärg: Blå
35. Senaste sjukhusvistelse: Nån vecka sen kanske ?
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: gröna? tror ja ialf
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Noll. Har inget körkort :p
40. Vem/var är du om 10 år: Fru Lundström ;) haha
41. Vem fick du senast e-mail från: FB
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nepp
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Hmmm IKEA ?
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sysselsätter mig.;)
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Va fan blire
46. Födelsedag: 1 Juli
47. Vad retar du dig på: När saker och ting inte går som jag vill
48. Det bästa du vet: När saker flyter på som de ska , och att jag är glad och mår bra
49. Läggdags: När ja e trött ?
50. Stjärntecken: Kräfta
51. Värdefullaste ägodel: Hmmm
52. Vad är klockan: 14.12
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Slapp kläder:P
54. Favoritland:Sverige
55. Favoritfilmmusik: Blandat
56. Skostorlek: 41
57. Fobi: Älgar!! Bakterier mer eller mindre.mm.mm
58. Favoritpålägg: Tonfiskröra allså tonfisk med majonäs och gullök MUMMA
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Vet ej
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Dom som kommer ifrån hjärtat kan vara allt ;D
61. Bästa bok du läst: Du jag och sam.
62. Vad är du beroende av: Ciggaretter och de sociala
64. Gillar du snö: Jepp
65. Favoritglass: sandwich
66. Vad la du dina sista pengar på: Hyran
67. Är du långsint: Kan vara ...
68. Favoritgrupp/artist: Oj, Har inga
69. Vilken är din bästa egenskap: Vet inte .. hmm
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Jobb,hus,barn
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: moohahah klart ! :P eller nått ..
72. Vad gör du i sommar: Vet inte .. utomlands ..
73. Mest intressanta stad du varit i: Har ingen ..hmm
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Katt ?
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: känslor
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Jimmy sedan 091014<3
77. Favoritgodis: Allt typ
78. Spelar du nåt instrument: Nope, men har gjort
79. Snyggaste kändisen: Hmm...
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: vet inte vem ...
81. Vilken film såg du på bio senast: New Moon
82. Senaste köpta skiva: Köper inga skivor
83. Roligaste konserten: BOB HUND putte i parken 2009
84. Bästa känslan: att vara älskad
85. Samlar du på något: Ja
86. I sånt fall, vad: Drakar
87. Är du feminist: njaaa
88. Favoritminne: Ja du .. hmm
89 Favoritskiva: hmm
90. Bästa kompis/ar: Lena,jessie,hanna och alla anda godingar
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Haha vet inte .. hmm får fråga :D
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Mitt X ..
93. Favoritlåt: Mååånga
95. Har du en mobiltelefon: Klart jag har
96. Vad är det vackraste som finns: Äkta positiva känslor!!!!!
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Hawaii, new york, florida, alaska , paris, bulgariern överallt ..
98. Är du homo- eller bisexuell: Bisexuell och anser typ att alla e det :P
99. Vad är klockan nu när du är klar: 14,26

RSS 2.0