Lördagsgodis

♥ Jaaaa =)




Igår vart de utgång med tejjerna och killarna .. lagomt kul för att ha varit ganska så nykter på slutet ..
I dag så fick ja besök av siri och maja och detta slutar ju självklart med att dom ska sova hos oss .. Så i dag blir lördagsgodis och lördagsmys .. håller också på att laga mat =) .....


 Inte visste jag att du följde min blogg ? och inte visste jag att du ville att jag skulle skriva om dig ?


Hejdå

Party Party

Japp ikväll blire utgång ... BLACK JACK ..




HELVETET

Ja det kan man säga , det känns så ialf när björn har migrän så det sjunger om det ... stackarn ..




Nu JÄVLAR HANDLAR NI ....
har rabbat enda till allahjärtansdag .. och varför inte då köpa nått snyggt eller roligt klädesplagg till den man tycker om ..


http://326212.spreadshirt.net/-/-/Shop/   <:----------- denna sida som gäller ... allt står om rabbaterna på sidan med ! ..

Sprid denna länk till alla du känner .. kanske inte du hittar nått men kanske en vän gör det =) ..



nej nu ska ja ut och röka ..

Besvikna

Vet att folk är det på mig nu när jag inte svarat på telefonen på hela dagen . Säger såhär . Jag stänger av ljudet på min mobil i sönen och det är inte de första jag tänker på när jag går upp .


Sen i dag så har ComHem (JAG HATAR ER ) stängt av hemtelefonen (så jag har inte kunnat ringa alla som har ringt mig) och stängt av tv-kanalerna (så fucking trevlig kväll man kommer att ha ) Det ända som funkar nårgotluna 'r dessa jävla datorer med internet .. Tycker att det är sjukt att man inte en får någon anledning eller varing för tex ; på tordag så stänger vi av för uppgraderig av annat .. eller vad fucking somhelst

OCH DE SOM STOR MIG ENNU MERA ÄR ATT VI HAR BETALT VARENDA JÄVLA RÄKNING!!!! så duktiga är comhem ..


Det sjuka är också att vi ska snart säga ifrån oss comhem (kanske känner dom av de) och vi ska byta till telia .. FY FAN VAD GÖTT DET SKA BLI ,. Detta med reklamen för dom så jävla dårligt och alla som har comhem vet att den inte stämmer .. Så fort den dära så kallade biningstiden går ut så höjs ränkningarna .. och ibland extremt .. kan säga som så känar över 1500 kr nästan för att byta ifrån comhem till telia ...


Nattliv

Mitt nattliv kryllar med musik just nu ...




Och ja vet att jessica kommer klaga på mig i morron då jag inte gått och lagt mig i tid och sover för länge :) määähhh ja kan inte hjälpa att inte ja kan sova och sen ja ,,, tappa bort mig och hade inte några mer förklaringar till det =/

Var på träningen förut ialf ; fy fan va jag körde hårt är helt lam i kroppen just nu men de känns skönt att ha gjort nått =)
Och sen kan ja faktisk drukigt ... en aqua tini , kände för att sitta och ljumma på än sen kom ja på att ja inte kan göra de så bra , när ja såg att flaskan var tom.. upps



Djupvattensträning ! NU KÖR VI

Japp, ord och inga visor .. träna träna träna ....

Ska börja med körtkortet också och nu SKA jag ha det ! Det är faktisk ett måste nu i min sitvation . Och allt skulle bli så mycket lättare , de e ju sant =) Men det är inte det lättaste att göra det tuvärr men jag ska bita mig i läppen och klarar av det . !

Jaha .. nej på fredag blir umgås med vänner och gå ut på krogen igen . ska dock inte bli lika full som förra fredagen .. ush va dårligt jag mådde dagen efter . Men vi får väl hoppas på jessicas merakel piller som hon ska köpa som heter BAKIS , vi ska testa dom då och dom ska tydligen tas innan man går och lägger sig och du ska må jätte bra dagen efter ..

Nej ska packa nu till träningen !!!

                                               

EXTREM

Äckligaste sidan jag någonsin har skådat ,,, detta är allså en sidasom tex snyggast.se fast på denna så röstar du på BAJS , folk har allså lagt in kort på sitt bajs och laddat upp det här för att folk ska få rösta på det ??????? SÅÅÅ SJUKT ..


Robin ush för att du visa mig detta ..

www.ratemypoo.com


En helt ny värld

Jisses .. Håller på att lära mig allt med dessa koder till blogg .. vill ju inte att den ska se ut som alla andra ? nej men då är den timmar framför dotorn som gäller .. ialf för mig .. och har inte kommigt långt på kuppen.. kunnde ändra lite förut och det vart jätte fint men sen så fick jag någon fix ide för mig att ändra om allt igen och ansåg att jag kunnde detta nu .. GLÖM DET .. allt gick ist då åt helvete . lyckats att ta tillbax allt så den ser normal ut ialf .. eller ? Sen har jag ju världens segaste dator också .. jaja ..


Var och tranade i dag =) jag vet inte men jag fjanta mig som vanligt =) men de e viktigt att ha kul också .. vägde mig också när jag var där .. jippi 2 kg ner .. alltid nått .. och glad vart jag , hel sjukt men firade med en liten choklad kaka haha nått man inte ska göra eller ? haha ..

Hopp har pratat med syrran i dag har mycket planer som snurrar i luften just nu .. dags för hästar igen kanske ? eller ja hon har ju . ja gjorde ju mig av med dom jag lånade .. =( men det var inget jag valde själv . och nu har vi sagt att vi ska uttnjytja mammas och pappas stall som är faktisk ganska så sött och fint . och flytta hennes dit och jag fixar väl nån jag med tillslut .. ska bli kul nu för vi ska målaoch fixa lite till i stallet så det blir mysigt och så som vi vill ha det ..

Blir ju inte så dyrt har ju nästa allt som behövs .. =) älskar min syster för att hon står ut ed mina ideer och så uppspelt som jag blir .. haha e sån att jag vill att allt ska hända nu på en gång ! rädd föt att inget ska hända kanske ? neee såå får det inte bli.

Imorron blire till att gå och gyma sen bade lite :) mysssss ... kännss så gött när man värkligen gör nått ..
Har hakat upp mig på en låt nu också . suttit och lyssnat på den hela kvällen ..

*Lady Gaga- Poker face* =) sitter tillochmed och sjunger med haha och har inte den bästa sångrösten kanske , stackars gubbe min ... haha ..

Men ja måste ha nått bra i rösten ialf  , för min andra syra har problem i bland när det gäller att få barnen att sova , så då sitter hon och sjunger och sjunger (och hon har en underbar sång röst ) så då får ja ta över .. och ja tillochmed ändrar min röst för att låta ennu sämre än vad ja in real life gör  och självklart somar barnet på några sek .. Så vad är förklaringen ? . Kanske då att hennes mammas röst är för fin så att hon vill höra mer , och tröttnar på mig och vill bara komma ifrån den och somnar som flyktväg ? *den tror ja på* eller så är min röst lungnade på nått sätt hahah vore ju kul om den var det =)


Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket och jessica blir tokig på mig när jag gör det hah hon orkar inte läsa allt . "blondiner"

                                                                         If you dont live for something
                                                                              you will die for nothing

                                  

Viva La Linda

Hello my darlings !!!!!!!
Idag så åkte jag upp till eva tillsammans med  Smultron och Skogsbär .
Vi vär ute och gick så gott vi kunnde med häst stackarna de var ju så halt!
Så vi fick vända tillslut för vi tyckte så synd om dom . Men men vad ska man
göra , väder är ju väder. Sen åkte vi hem till Skogsbär och där satte sig
Smultron på Gazaniya och red . Hon har inte suttit eller som Skogsbär
säger (setat) på en häst sen hon var 7år . Tyckte att hon var extremt duktig faktisk ,
och slutade med att hon red själv . MYCKET DUKTIG.......


Idag har jag faktisk varit glad hela dagen dock väldigt trött , men det kan man få vara !!



Är så glad för syrrans skulle och att få ta hand om en till häst för cissi , kul för henne !!

LYCKA TILL ... kommer hjälpa till så mycket ja kan , för nu vill jag igen ... =)



Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen :)

PUSS


Bakisakuten

Kom och hjälp mig !!!!!!                                                           







Kvällen igår var väldigt lyckad ialf .. dock vart det lite för mycket för mig och för några andra också kanske ..
Hadde extremt kul men de e ju det man ska ha =) ...  Men mår extremt, och då menar jag extremt dåligt !!!!!

fy fan ...
Nej sittas och mysa i soffan några timmar till ialf .. pösss

tack tjejer för en roligt kväll igår .




Till Björnbär


πάω σε πάρτι

I morron blire party med brydarna ,,,


Ska blir grymt kul som vanligt =)
ska handla lite i morgon och städa lite smått har inte så himmla stökigt hehe .. ska iallafall handla för vi ska äta natchotallrik och sen ist för chips ska vi ha grönsaker och dip =) mumma .. vi har blevigt nyttiga vi haha men dock så kommer ju alkoholen och förstör sen på kvällen . sen kanske det tillochmed blir en fyllepizza vem vet ??

Idag så har dagen varit extremt bra tycker jag .. Skosbär kom och vi snackade lite och softa till kl var fem då skulle vi träffa smultron vid badhuset .. så där vi tjugo i fem kom vi på att kanske skulle vi pka till mc donalds och handla en cheseburgare haha man måste ju ha nått gott i magen ?? dock inte nyttigt men det var lagom att slänga i sig .. drar dit och får vänta i över en kvart på två jävla cheseburgare . tyckte det var extremt dåligt för mycket hadde dom ju inte att göra!? ..

Som plåster på såren av personalen fick vi två lappar med valfri meny nästa gång man kom .. ja det räckte för oss så vi vart ju glada igen haha ..

Sen eftersom det tog så lång tid på mc donalds så fick ju smultron stå och vänta på oss på badhuset .. SORRY .. haha skyll på mc donalds hehe .. skit samma .. vi givk ialf ner och träna drygt en timme sen gick vi upp och simmade några längder .. skit kul som vanligt men jobbigt haha man e ju helt dö i kroppen men gött att känna att man gjort nått ..

Sen eftersom att vi fick dom dära lapparna ifrån mcdonalds så drog vi ju självklart dit efteråt och handlade igen hehe ush ! .. men gott ..

I morgon blire full rulle ialf .. ska bli extremt kul .. och hoppas att det även slutar på topp .. ska gå på adam tensta .. nice haha kan typ bara en låt .. men de får duga ,, eller så laddar jag ner nån skiva med han så vi kan träna lite innan .. men halv 6 kommer folket och då ska vi käka .. sen blire mys och dricka som fan på kvällen ..

Nej nu ska jag titta lite på tv och vara social med skogsbär .,..

kysss ..

                                                                                                                          





TILL BROR

Sammanbrott

Ush, jag bryter nästan aldrig ihop men i dag gjorde jag det .. ush ush ush ush ush .. ibland känner man sig så hjälp lös och så underskattad .. men men ...


ikväll blir det djupvattenträning =) me like ...... skit kul är det också.... dock så var jag och tränade igår på gym sen simma jag några längder efter och har en så fruktansvärd träningsvärk i kroppen så jag är färdig till att avlida .. men ny tag och ny andetag ,, ska ner ner ner ner ner och åter ner i vikt .. vill inte se ut som en som gör reklam för miselin .. men dock vill ja inte se ut som ett vandrande skellette heller ...

Jaha ... nej nu är det mys&puss tajm .. !

                                                                                                       
                                                                                                                   Till Smultron

Tisdagspyssel<3

 I dag har jag varit på möte osv .. sen nu snart kommer Hallon och vi ska väl leka i vanlig årdning hehe . Sen kommer skogsbär också och så ska vi väl åka och träna lite .. ska bli kul men de blir det ju alltid hehe ..
Ikväll blire toppmodel också det får man inte missa =) hehe ..
På onsdag tror ja jag skippar djupvatten träningen eller så kör jag på då också .. vet inte har inte bestämt mig ennu ..

Älskar min man .... =)

Hej då

That day i´m gone just let me go and be happy.

                                      Har varit med mina kära vänner i dag och gått promenad .
                                                                                                            Mycket roande och kul .....







Jag vill vara perfekt,
absolut inte bara ett objekt,
jag vill vara allt för dig,
Jag vill vara all din tid,
jag vill vara ditt hjärta,
dina tankar, dina rörelser,
meningen med allt du gör..
även när jag stör,
förlåt för allt jag gjort ock kommer göra,
men jag älskar dig är allt jag vill höra,
för jag vet att det är sant,
därför säger jag lika dant,
du är mitt allt älskling,
tillsammans förevigt,
inget ska nånsin skilja oss åt,
du är den enda för mig,
bara för att jag älskar dig.



                                                                                         
                                                                                                 Till Eva Nygren

Myseligos

I dag har det varit en ganska lung dag , men endå inte ..
I morse tog vi hundarna och gick en långis för att vi skulle åka upp till mamma och pappa och snabb fika sedan hem till skogsbär för att björnbär skulle greja med hennes dator .Så vi kunde inte ta med alla vovvar hehe ..
Sen när vi väl kom hem igen så gjorde jag och skogsbär en hemsida då hennes familj ska kanske ska utöka företaget på vissa grejer . så vi kom hem ungefär vid 6 kanske och hemsidan vart klar vid 11 .. ganska bra egenkligen ..
Sen nu har skogsbär åkt hem för att sova och hallon har kommigt hit för att snacka lite som vanligt hehe .

I morgon ska jag och hallon och skogsbär upp till ewa . Ska ut och gå med hästarna på en promenix tänkte vi . ska bli kul .. mysigt att göra nått man tycker ju om dom + att de e så mysigt att gosa med dom . spec  skrutten .. my boy ! hehe ..


Sen på kvällen vette fan vad det blir .. men det händer alltid saker i min värld .

Nej ska kolla lite på tv sen blire ut med vovvarna en snabbis ialf för jag tycker så synd om dom visst jag var inte ute med för så länge sen men ja e vakne nu då e dom vakna och dricker massa vatten och allt . klart dom måste ut innan jag går och lägger mig oberonde på vilken tid jag gör det ? japp . så tycker jag ialf .. Men det är mycket jag tycker som inte andra gör hahaha .. oftast äre så ialf ..

Näääää

Social kanske ? ska försöka......                                            

vet att ni älskar mig / LL



Till Skogsbär

Ord som brinner,Ord som sårar,Klart som faan att de kommer tårar..




                                                  Det är nu som livet är mitt
                                                          Jag har fått en stund här på jorden
                                                                    Och min längtan har fört mig hit
                                                                              Det jag saknat och det jag fått
              

                                                Det är endå vägen jag valt
                                                       Min förtröstan långt bort om orden
                                                               Som har visat en liten bit
                                                                        Av den himmel jag aldrig nått                                           
                     

                                                      Jag vill känna att jag lever
                                                             All den tid jag har
                                                                  Ska leva som jag vill
                                                                       Jag vill känna att jag lever
                                                                               Veta att jag räcker till
                                                                                                                                                                                        

αγάπη

Igår kom Siri hit och sov här hos mig . =) alltid lika mysigt . Så jag och hallon och björnbär var till staden i går med sriri och skulle köpa nått pyssel åt henne så vi kunnde göra nått under kvällen .Köpte en SUPER DUPER BOX som den hette .  kalas bra . En stor låda med 241 delar i .. allt ifrån leklera till målarstämplar . skit bra . !

Så vi satt igår kväll och pyssla . så hon somnade så gött . Vakande i morse och var pigga eller inte ! Men dagen har gått bra endå .. vi käka lunch och så med Hallon sen gick hon till jobbet så tog jag och skogsbär med Siri till badhuset och lekte lite .. kul som fan hehe .

Hopp nu kom Hallon hit igen efter jobbet så det är väl film som gäller ..

hejdå

Dr. Hallon

*måste bajsa snart igen !
väldigt snart ! annars händer det nog en olycka .. men det gör ont när ja bajsar vad är det för fel DR.Hallon?

Svar::

det kan vara yttre tarmvägg som är lite inflamerad och lite röd. och för den tidigare bajsen idag så kan det ha rivit upp liten del av stjärt ringen. sin följd av det kan göra att det gör ont att bajsa,,, Men om du låter dig böjas framåt kan jag undersöka dig närmare,, utifall det är något allvarligt. Detta ska tas med stor omsorg. vi kan även smörja in den yttersta delen av analen med lite vaselin

så kan det bli lenare.

om du vill kan jag även hjälpa dig att hålla isär skinkorna så att bajset lättare glider ur analöppningen.

vi kan även använda en av mina egna uppfinningar,,, analvakumpumpen....

en mycket hjälpsam uppfinning. om du som sagt böjer dig framåt och trycker ut bajset samtidigt som du ruterar tungan motsols och masserar magen kommer det att glida ut garanterat, jag kan även sätta in en slang, så som man gör när man tjuvar bensin ur nån annans bil... du trycker och jag suger.


Detta händer när två bär är övertrötta .
GODNATT


SÖPPE

Jahamen .. lagar lite soppa .. men lök morötter frikadeller potatis och klimp .. . MUMMA .. Den godaste soppan jag har käkat var när jag och mitt X var till hans mormor och morfar och hans morfar fyllde år tror ja det var ,så hans bror ifrån danmark också var här . och tror det var hans bror som hade köpt med dansksoppa och FY FAN vad god den var haha kunnde ätit hut mycket somhelst ..

Saknar mitt X s mormors mat också gud fan vi var där nästan  varje helg och käka och drack gott . Fan vilka släkt middgargar det var då .. Har inte ens så nu ju . alla bor ju så långt borta .. men då var det kul och när tony fyllde år så var alla där och vi grilla och drack å hade skit kul .. ! ska träffa min ingela på lördag ska jag ner och hälsa på na ..

I dag så blire antagligen träna sen .. eller ja vem vet ? haha e så trött i kroppen nu så ..

Lite senare snart tänkte Hallon och ja gå på stan en sväng det var ett tag sen man var där nere och knalla nu .

Nej men nu måste jag nog kolla min soppa .. ;) hehe ..

Hejdå .


Till Hallon

träningsvärk AB

Ush ja ..... Hela kroppen värkligen också ....


Jaha vad händer i dag då ? =) ingen som vet , ingen som vet ,,,,,,

Nej men ikväll vet jag ialf då är det djupvattensträning som gäller igen . Var iväg i går och simma med Smultron, Hallon och skogsbärs .. gött ... sen lekte vi som 6 åringar igen i vattnet haha as roligt fan lite kul måste man ha ..Var helt slut igår efter det , och somnade på stubinen när ja gick och la mig i går kväll . Jepp Jepp ..

Jaha .. nej ska väl försöka handla lite i dag också . behövs .


Till mamma

tröttelitröööööt

herregud känner mig helt mörbultad faktisk ! träningen igår känns av n¨got fruktansvärt .
Men ska ju iväg och simma sen efter 4 med Smultron och Hallon antagligen ..
Orkar nog inte så många längder men ska försöka med några ialf .. hehe ..

Nej göra ett ryck kanske .. annras hamnar jag framför tv hehe och de vill ja ej ! ..

vet att ni älskar mig / LL

Pust och Flås

Har varit och tränat med Lingon . Djupvattenträning as kul men skit jobbigt . man vet ju om att man lever ialf ..

Ska iväg och simma i morgon också .. köra några längder .. asså jag menar till sommaren ska ja har gått ner X antal kilon . vet inte om vad ja skulle göra om jag vägde över 110 kg .. just nu väger jag 98 .. de e mycket ! MEN  ja ska neeeer .. hehe som mest har jag vägt 107 kg .. då var jag stor .. tänk att några kilon kan ändra hela kroppen ush .


Men ska bli nyttig och hälsosam . hehe ..

nej nu ska ja kolla klart på lipstick djungel .. !


On pense à vous

Sachez que oui, il ne devrait pas. Mais ne peut pas arrêter. Sachez que il n'y en aura jamais, nous. Mais si, let me know si nous sommes à la recherche de votre pantalon......
                                                                                                                    





         à moi

Hockey Söndag

BOFORS IK!!!! hehe .. Ja här stöttar man laget helt faktisk . Jag ,skogsbär och kanske lingon ska försöka övertala henne ska gå på hockeyn ikväll .. kulit .

Jaha kan väl säga rakt ut att JAG HATAR DIG .. för du ens låter mig genomgå detta en gång till tack ¨så mycket .. !
Orkar inte med ett skit av detta längre .


ne ska vara social ni med mina VÄNNER  .. jaha hej då

Går till LINGON

Krussedullidull

Jaha ...

Dagen dårå .


Har inte hänt så mycket skogsbär har varit här och är på väg att åka hem nu :(
men hon har ju massa att göra + att hon har ont i huvvet .. inte kul sånt ..

Massa skit snack har man fått reda på i dag då .. ush tycker detta är så jäkla sjukt .
och onödigt spec när det inte ens är sant .


Imse vimse dildo klättra upp till musen, ner faller trosan, dildo halkar in,
upp stiger trycket, kvinnan får orgasm, imse vimse dildo faller me ett plask!


Till Sofia (yster)

Scream !!!!!!!

♥Jag skogsbär och hallon hyrde film i dag .

*setp up 2 on the street

* mandy lane

*barnhemmet

Jag anser att vi gjorde ett extremt bra film val nu när vi har tittat på alla filmer .

Dock så kunde mandy lane kvittat den var inte så värst bra . Den bästa var barnhemmet vet inte hur många gånger vi vart rädda och skrek varann i örat haha.

Så inpresift har hela kvällen gått åt att titta på film .
kan vara och var mysigt och trevligt det också . ! sånt måste man nog göra i mellan åt                                                                        . 
Resten av denna kv'll då ja natten har snart sin början och skogbär har redan åkt hem ,
men hon ska ju upp i morgon också .
 Så just nu är det bara jag hallon och björnbär ,
 
och hallon behöver nog lunga ner sina nerver innan hon går hem hon tycker ju inte om skräckisar och barnhemmet var ju en sådan och den sista vi titta på .

                                                                                                                                                       
Jaha så ska man dela ut .
 
Går till MAMMA





Sammanfatting av dagen

Skogsbär kom hit i dag igen och vi sncka om allt som vanligt och skoja hit och dit :P
sen gick vi och mötte hallon och gick till pizzan och käka .

där då på pizzan spelade vi på dom nya spel maskinerna dom har fått . jag förlorade hela min 20 .
Men sen fick jag en 20 av ägaren vi har belvigt kompis med så sa han att vi skulle dela på vinsten haha synd bara att jag förlorade alla dom också .

Väl hemma , då skogsbär och hallon hade hängt på hem . som vanligt! hehe .. så satt vi och glodde på tv och gjorde det gammla vanliga . ;) alltid lika trevligt .

Snart ska jag gå och lägga mig . sen i morgon är det en ny dag som ja inte har någon anning om vad som händer :P
Alltid lika spännande

Vindpust

Skulle behöva något riktigt uppfriskande.




Vad betyder DITT namn??
A= Sexig
B= Överraskande
C= Delar med sig
D= Säker
E= Påhittande
F= sviker aldrig
G= Rolig
H= Är alltid där
I= Ängel
J= Delar med sig
K= Får Alltid Vad HanHon vill Ha
L= Söt
M= Cool
N= Fantasifull
O= Skyddar kompisen
P= Skön
R= Får Fett Me Tjejerkillar
S= Håller kontakten bra
T= Bråkig
U= Trevlig
V= Ljuger aldrig
W= Mycket tålamod
X= Kul
Y= Livlig
Z= Bra på att lyssna
Å= Artig
Ä= Går inte bakom ryggen
Ö= Lust




Till Björnbär

NY BLOGG

Japp det blidde så ..

I dag har jag varit med skogsbär, vi har självklart tittat på toppmodel :)
och haft som vanligt skit trevligt och as roligt .

Senare på kvällen ringde Linfon och frågade om jag levde =) haha aaa de gjorde ja ..
Jag hadde ju inte hört av mig på ett dyng och då måste man kolla upp saken :P

Och sist hade jag ett djupt samtal med Hallon och sånt kan behövas ibland om annat e det nyttigt för en!

Nu ska jag titta lite på tv sen förhoppningsvis somna .






Till SKOGSBÄR                                    



Vet att ni älskar mig // LL

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0