Onsdag

jaha , varit på stan med mamma en sväng -inköpte en BH .. sen gick ja på stan med Helena och Mikkis en sväng ..

Hemma -Nattis och co var här .. Dom hadde varit sn'lla och gått ut med vovvarn :) tanx ..

Jaha .. ska in i duschen snart sen byta om , ev slänga på mig lite smink och träffa Lena o co .. Hoppas att vädret håller upp .. då de varit riktigt piss väder denna dag .. regn och storm .. ush .. men just nu så skiner solen ..


over and out

Kvälla

vart inget med lena i dag , kännde inte för de ... Kändes som ja fick en stor klump i magen av nervositet .. för att träffa kompisa .. skit sjuk:S men ja älskar dom endå och ja hoppas dom inte tog illa upp ..

Var ialf och käka på jack .. de var wallenbergare .. och hemgjort mos , käka så ja trodde ja skulle spy .. mycket gott !

sen så ville mamma gå på stan en sväng .. vilket kunde vara trevligt .. och de var de också .. fick 4 par troser ett par leggings och en klänning .. :P mycket nöjd ..men de var billigt också så då e de ju lika bra att passa på ..

Ska försöka skramla ihop pengar till att färga håret också , håret vart ju skit misslykat sist och ja känner inte att de är ja . eller min stil .. så jaa går nog över till de vanliga .. mörkbrun .. sååå mycket sexigare i de ;) ska försöka göra det innan torsdag så man känner sig snygg och fräsch .. helst i morron ,


Imorron är de ju då karlskoga festen , de blir lugnt .. har inga pengar och jaaa nää ja ska bara dit och njuta av musiken träffa nära och kära .. sen gå hem och sova .. kommer inte bli nån alkohol eller nått .. vilket känns helt okej .. karlskoga festen är ju inte derekt supa till tajm utan att bara njuta ... vilket ja ska göra ..


jaha .. i dag nu på kvällen , så har ja slappat lite sen fick ja ett ryck och börja städa , så ja har städat köket och barnens rum eftersom nattis kommer i morron , så de är fint .. sen har ja städat lite på toaletterna .. jepp jepp ..ska ta golven i morron och så ska ja röja lite i hallen .. vill inte väsnas nu med damsugaren .. så ja väntar med de till i möra .. jepp jepp ..



over and out

jahamen

har varit på möte ... gick la sådär ...

men de var svårt att vakna i morse .. uj uj uj ... vet inte hur många gånger ja snoza .. men de gick .. svårt att sova utan min karl som snarkar <3

de var upp .. ge dogzen mat .. (och dom åt ) de e ju super bra då dom inte gjort de på några dagar , + att både spydde ner hela lägenheten igår .. inte kul ...sen in i duschen och ut med hundarna .. sen i väg ..


nu är ja hemma , och väntar på att lena ev ska ringa .. kanske blir iväg och bada sen .. nice ...skönt att komma ut lite , igår satt jag värkligen inne hela dagen , förutom när ja gick ut med hundarna .. så tråkig va ja i går ..


jaha fyller år på torsdag också , känns inte sådär jätte nice att fylla år , inte just nu ialf .. Men ja hoppas väl att de blir en hyfsad bra dag ialf .. Ska vara med lena hela dagen typ .. ska kanske baka nått osv .. blir bra ..

imorron kommer nattis med kompis och pojkvännen :) kul .. dom ska sova här för dom ska gå på karlskoga festen på onsdag .. slipper dom ju ta en sen buss hem osv .. så de är ju bra ..
ska städa och lite så i dag också ... kolla över täcken och kuddar och allt sånt ..

jepp jepp

jag är inte ett dugg avensjuk på jessie pessie som kör in hö i denna värma .. fy fan allså .. jaa de är stake i bryden de är de .. ;) men de måste ju göras också ..

nej surfa runt en stund .. spela ett spel eller två och vänta på att ev lena ringer så ja vet hur dagen ser ut :P


over and out .


Måndag

fneoelmanakfraetn i mnänisnaks hjnräan kan lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Hägtfit va !


Har värkligen inte gjort nått alls i dag , och känner inte för att göra så mycket heller ..
Jessie ska väl antagligen komma ner här snart , så ja får kläderna hon råka få med sig igår . När vi var och bada .. (jag bada) jessie var en badkruka ..

Imorron ska ja på möte , och sen tänkte ja städa lite .. allt för att dagarna ska gå lite snabbare ..


over and out ...


Miss u like carzy .

Sköna söndag

Hela helgen var lyckad i stort sett :) De har varit skönt .. kännts nästan som en minisemester så sett..

Idag åkte min bebe , hmm .. ensamt .. men ska som sagt se till och hålla mig sysselsatt . och sen passa på att veckan går fort .

idag blire slappa , slänga mig i soffa och kolla på film eller nått .. ska göra så lite som möjligt ialf ..  jepp jepp

over and out

Midsommar

Jaa går dagen var super , god mat och umgänge .. nice de..

Idag är de lite slappar dag .. ska käka lite rester snart och ikväll ska vi grilla :P Mysigt !

Imorron åker alla barnen , plus min älskling .. blire tomt .. men han kommer ju igen sen så :D men endå .. hmm lessen i ögat ju .. men klarar vi dom här tre veckorna , ja då klarar vi de mesta .. ett bra< prov lixom .

Hadde en vit alexander här förut .. tävkt med vit lackfärg ! Gahhh -- hah jaa hanhadde ju sett hur ja hadde målat bänken och skulle ju också måla haha .. men ush de var inte kul att få rent han . han hadde tillochmed runt munnen .. och ajaa överallt ..

så säger man :
-Men alexander fick du göra så ?
- Näääää (stort leende på läpparna ) och skrattar .


haha aaa gud asså ..

nej ska fixa med lite käk dårå ..

over and out

NJUTER

Jaaaa morgonen var en kamp , men de löse sig väl .. så sett .. Monstret sover och ja njuter av lugnet och ska ta hand om mig själv en stund .. hehe ..

Idag har jag också hunnigt med att jessie har varit här och vaxat mina ben .. aj aj aj men ska man vara snygg jaa då får man tåla lite smärta också .. yeh ..

Har lite små ångest , alla barnen hemma i morron alla åker på söndag + att älsklinge åker på söndag .. och är borta 3 veckor på praktik , visst han kommer ju hem på helgerna osv .. men gud .. gahh .. ångest för att ja känner att ja inte får umgås med han derekt bara han och ja innan han åker .. plus att ja fyller år nästa vecka och då är inte han hemma , ingen som ligger brevid mig i sängen och håller om mig . Ingen frukost på sängen eller nått .. hmmm men ja är ju en överlevare hehe .. ska gudarna veta.. men de känns lite de gör de ..

Karlskoga festen är ju på onsdag också , funderar på att supa in  min födelse dag , nån på ? heh..
Ska ifal dit och titta lite kanske ta en cider eller 10 , och jaa umgås ..


ska se till att hålla mig sysselsatt ialf dom kommande veckorna , kanske dra till stranden (jobba pånbrännan) och ev åka upp och rida . och jaaa se till att må bra och leva livet lite .. göra saker ja kanske inte skulle göra om jimmy va hemma eller saker  man skjutig upp osv . blir bra de !

Imorron ska ja packa också .. ska ju vara husvakt åt mamma o pappa , så de ska blir skönt .. men ska packa lite kläder osv så man slipper åka in till stan om de skulle behövas .. sen ska ja nog städa lite i morron också så de är skönt att komma hem igen .. ist för att sucka när man går innan för dörren :P

Midsommar blir till att grilla och käka sill :P ska ev till syrran kanske också dom har ju alla barnen och de är ju inte så lätt för dom att ta sig hursomhelst .. dom skulle fan behöva en  minibuss .. haha ... sen blire väl antagligen upp till granbergsdal hytta också och kolla på midsommarfirandet eller kanske kolla i lunedet ..inget som är bestämt ialf ..

nej fan detta var en hel novell haha ..

over and out

Nu börjar de årdna upp sig .. eller ?

Värsta morronen hittils .. ush fy och blää .. A kommer in vid halv fyra till oss , vägrar somna om och sen när hans pappa ska dra vid halv 6 då sätter han sig i soffa och bara illtjuter för han ska inte sova , inte kolla på tv jaa inget dög för lilla herrn .. ja han bryta ihop en sväng och hämta styrka .. ush .. iallf vidd halv 7 så lckades ja få honom att vi skulle vila ialf .. vaknavid nio sen igen ..

inte kul när de  blir sådär , och är smått irriterad på allt idag .. känner att de är li8te halv svårt ju när de inte är ens egna barn man passar men men..

Har varit på stranden ialf . solat och badat lite .... ska försöka vila med han en stund nu ialf kolla på en film eller nått .. sen blire att värma mat , diska , damsuga , torka golven, röja köket ..

Jaa de är väl de man är till för .. hmm

*snyft


SOL!

Älska vädret !

Nyss kommigt hem ifrån en snabbvisit hos grannen .

Idag har alex badat och sparkat sin spark typ hela dagen .. mysigt ...
händer inte så mycket mer , än att vara ute och njuta av vädret eller att sitta inne och svalka sig pga av vädret ;)

over and out

Måndag

Började med att lilleman kröp ner i sängen , somna om och åg och myste ett tag .. Sen vart de frukost , ja passa på och sätta igång en diskmaskin också .. så de blir lite årdning hehe ..

Baby är och tar massa prover sen så ska han till utbildningen så han kommer väl hem vid halv sex .. hm .
Ska försöka hitta på nått kul .. synd bara att inte vagnen var med hm .. den skulle behövts ..

Ska till läkaren kl 13 också :/ så ja måste hitta nån som tittar på han en timme .. hmm aja de löser sig .


Idag är typ min bröllopsdag , fast ja är ju inte gift längre . Men om ja skulle vart de så är detta våran dag ialf .. känns lite skumt men skönt ..

Nej nu ska ja ta en cig .. over and out

uuuusssssh

ja jag säger bara att jaaa , man är ganska så seg i dag ;)

Greeaat

Jaaa uj uj uj ;)

Vart partaj igår, vilket de inte skulle bli .. men va fan :D hehe .. Och inte nog med det , så slår vi till med pataj i dag också . Så ikväll blire antagligen woodys igen .. :P Nice de !

Imorron kommer lilleman också :) Mysigt .. Ska blir kul faktiskt , ska planera lite så både han och ja är sysselsättna i veckan  . Kan ju inte bara vara hemma och vara . :)

nej min gubbe står och lagar mat ;) Så det blir att käka lite och sen ska ja in i duschen . Sen blire att knäppa den första ..


over and out

JääääJääää

Jaha, avslutning i morron . Känns mer som om ja går dit för att få mina papper .. uuhmm .

idag så har ja och jessie varit och stekt vid näset , sen knalla vi upp och tog en glass på max :P mumma ..

sen kom älsklingen hem lite tidigare i dag så vi har varit och flängt lite som vanligt ;)


Dagvilsen

Japp , visst knappt va de var för månad eller nöe ju .. nyss ... gahhh .. börjar ja bli gammal ? ;)

Imorron ska ja , eller har ialf planerat att dra till FH . Avslutning på fredag också .. jepp jepp


nej social en stund till sen sängen ..

Underbara medecin

GAhhhh , Ja har fått sova :P Hostmedecinen bara var föör underbar :)


Idag får vi ny glovmatta i köket :P Hoppas den är lika snygg på stort område som den är på den där lilla testbiten . jepp jepp ..
Jaha midsommar snart ... uj uj uj ... alla barnen kommer (förhoppningsvis) Hoppas på det ilaf .. Inget bestämt helt vad vi ska göra men de finns en del förslag så vi kommer absolute inte sitta hemma ialf ..:)

Jaha på söndag kommer lillhuliganen redan , får se hur de går .(N ska ju komma på måndagen också ?! ) Det är ju ja som ska ha han på dagarna .. jisses ..
Inte för att ja inte klarar det , han är ju underbart go stundtals .. haha ..aja .. ja överlever och han överlever .. kommer gå skit bra .. like always .. 

Idag , hmm jaa va blire te att göra .. inte mycket .. Blir väl till att vänta på golvläggaren , sen kanske dra ut och hitta på nått i detta underbara väder :D


Jahamen

Detta här med X ...De är e klurig historia ... Och ja blir lika fundersam varje gång.

jaa o sen små underbara hot sådär , om nån jävla sambolag som han tror fortfarande gäller ?! Kolla de senast igår .. Eftesom de är de han kör med .. ang , hundar och bilar och ja allt .. Djur tex är de andra lagar om eftersom dom är levande . och eftersom ja har haft om nu efter seperationen så jaa då finns de inte så mycket han kan göra åt de ..

sen gäller sambolagen ett år efter .. och de är en fruktansvärd väntetid som ja fick höra igår , så de kommer inte hinna fram och de kommer bara vara ett dårligt tidsfördriv .. Men eftersom han vill lägga ner så mycket tid på mig så kan han väl få göra de :P  I dont give a shit enymore . !

*kommer säkert få en kommentar eller ett mail på detta .. -såååå gulligt .


Gahhh ja måste börja sola också , blekfis here i come !
De hjälper ju inte att ja har en karl som blir neger efter 5 min i solen .. :/ Varför , varför fick ja pappas pigment . :D


Får se bulgarien , jimmy får ev ta med nån annan på semester .. :( Vi har inte hundvakt så de räcker och mamma&pappa ska också åka bort . Så då blir ja hemma med hundarna ist .. Världen går inte under för de .. huvudsaken är att mamma&pappa kommer iväg på sin semester och att jimmy kan ha kul .. ♥


sjuker

och de är inte ett dugg kul ...visst ja kanske är på bättringsvägen men va fan , kan knappt gå i trapporna utan att dö lixom .. sen har ja fått oturen med nakspärr på bägge sidor ? shit äre min dag eller ?
Och i dag har ja lixom bestämt mig för att bli frisk , ja måste städa och greja hemma . Då kan ja ju inte bara ligga på soffan , ja ska egenkligen vara på FH men ja vill inte smitta ner andra ..

Azania har fått öroniflamation igen .. stackars min bebis , så ska ringa vet i morron . ev få en tid på onsdag . För då kan ju älsklingen åka med henne .. Får ny matta i köket på onsdag :D sååå jävla nice . och ja hatar vetrinärer .. Går inte dit om ja värkligen inte måste ..

Uj uj uj ...

Ikväll kommer toto hit , ska bjuda han på hemgjod pizza :) mummsigt .. vi äter inte upp allt endå så då bjöd vi han .
Blir mumma de ..

Letar efter en dator , en statsionär .. (staving) så ja kan spela mina jävla spel osv ;)

yaya.. får se va de blir av ..

ska röra på döfläsket nu och se till att de blir nått gjort .. ;)


Nääää

Inte får man vara sjuk , och är man sjuk då rasar hela systemet ..

Denna natt har varit en nära döden upplevelse för mig, så sjuk har ja varit .. sovigt 20 min varit vaken 20 för att få spy upp allt släm eller blow my nose ..
Sen i morse så kom alex , in till oss .. somna om .. och alex oxh ja vakna halv 11 ... så då gick ja upp satte på de han skulle se och gav han frukost..


yepp yepp ...lena var här i går och titta på alex en sväng -- TACK så mycket <3

Jopp

Sitter här och bloggar ist för att göra mig i ordning , så ja kan knalla till doktorn  snart . På nått underligt sätt , så går ja upp i tid .. MEN ... lyckas alltid springa i väg i sista sek... hmm

jaha ... Älsklingen kommer hem redan vid halv 12 -12 i dag .. mysigt .. fredagar är dom bästa .. då ser man varann lite mer faktiskt ..

nej ska kollar runt lite till på nätet innan ja klär på mig och går ;P


Over and out

Men GUD

va fan blire !?

Tycker de bara blir värre och värre , och vill säga mer än vad jag gör .. men NEJ .. Ja tänker före innan ja säger nått .. ialf nu .. fattar inte ens hur hon orkar .. jävla natande och tjatande .. och de är så JÄVLA SYND OM HENNE ... och inte fan blir bättre när man försöker förklara saker och ting , nej ist för söker hon då dumförklara mig .. nej säger bara de att skulle de råka hända att ja blir en ensamstående morsa .. med den attityden och värderingar .. så skulle ja fan inte stå ut med mig själv .. tror inte ens hon vet om det själv , vad hon framstår sig att vara och bete sig .. sånna här fall blir ja chockad av ..

Skam !

antar att jag blir dumförklarar för detta också ... gaaaasch

stackars barn som är ikläm , tror inte ens dom kan tänka klar i detta fall .

Jaha .. i dag har ja inte gjort så mkt varit på FH ... och sen så har jag varit till miss T .. :) Kollat på alla marsvin som hon har .. låter liter 10-årigaktigt .. men gaasch va ja fastnade för skinnysarna .. och om nån månad får hon bebisar .. ska ja ?


Imorron ska ja till läkaren ... IGEN .... är fan stammis där nu ja .. ;) ush .

Sen bär de hem göra käka och städa lite, sen till k-hamn och hämta tjejerna <3 (om allt går som de ska nu då) *suck
Sen blire iväg och hämta huliganen .. <3

sen äre fullt ös i helgen som vanligt .. eller näää vi har de ju skit tråkigt här.

Märks de att jag är irriterad ... ?? ooohh jaa . har hittat ett mål ialf .. vill alldrig bli som du ..




Love my fuckt up life .


ujujuj

jaa jag trodde så ja fick med läkare till och räcka igår .. men näää ska dit på fredag igen .. *suck
-----------------

har ialf varit iväg till FH i dag , haft bild hela dagen , de är nice ... vart mycket bra ..

love my fuckt up life .

HATART

Detta jävla tjafs ! och ingenting händer ... så sjuk dårligt ifrån båda hållen...


vill ha min nattis här ju ! helt ensamt ju ..



-------------------------------

baby och ja har varit på jack ikväll och unna oss lite <3 behövdes .. ohh jaaa ..

Fy fan vilken dag :S



Jaaa jag har fan varit på stan sen kl 10 och kom nyss hem ,, aj ina ben säger ja bara :S

Färgade engång till igår så jaa inte va super blond .. så nu är ja nått halvdant .. men blir nog snart brunett igen ?!


ikväll , funderar stark på att göra nått .. kanske ut och käka? eller kanske bio? hmmm jaaa måste gär nått mysigt ju ... <3




haha ja va fan blire !

Sitter här .... och är ...... BLOND ... :P



mycket händer i livet just nu ... och ja de är mycket bra men lite dåligt ... men va fan inget kan ju gå fel fritt .. ;)



Nice

Fått lite färg !!! yehh ..

Gårdagen vart jätte mysig och skit kul ! var nere vid näset och spelade kubb och fotboll , drack lite cider och öl .. var hemma vid halv 1 i :D Men riktigt kul var det ... Måste göras fler gånger ..

Jaha .. annars händer det inte så mycket .. ska försöka sysselsätta mig ikväll , blir ju faktiskt ensam ! :(
Nån som vill hålla mig sällskap?

Funderar på att dra och sola i morron , ute allså ... fan nu när ja fått lite färg som ja ALLDRIG får annars .. e de ju lika bra och pressa ! hehe .


Acela våren 2010 <3

Lill lördag♥

jaha .. hadde en ganska onödig dag på FH i dag tycker ja men men ..


I dag äre lillördag och de blir kubb och cider nere vid sjön :) Mysigt


Åhhh

Försovigt mig har ja gjort ! gahhh ... ska vänta en halvtmme så får ja skjus plus att ja hinner pricka in nästa modul ist ...

Hunnigt med att träffa erika och alvin en sväng ialf .. dom blir ju våra nya grannar :) var med upp och titta på lägenheten .. fin fin förutom att snickarna och dom inte hadde städat efter siig ...

duscha hårt har ja också gjort ... de var det som var skitigast .. ush .. haha .. ^^

trött som fan är ja , kunde lätt legat och sovigt vidare... lätt.....


nej snygga te sig litte kanske..

RSS 2.0