Kvälla

vart inget med lena i dag , kännde inte för de ... Kändes som ja fick en stor klump i magen av nervositet .. för att träffa kompisa .. skit sjuk:S men ja älskar dom endå och ja hoppas dom inte tog illa upp ..

Var ialf och käka på jack .. de var wallenbergare .. och hemgjort mos , käka så ja trodde ja skulle spy .. mycket gott !

sen så ville mamma gå på stan en sväng .. vilket kunde vara trevligt .. och de var de också .. fick 4 par troser ett par leggings och en klänning .. :P mycket nöjd ..men de var billigt också så då e de ju lika bra att passa på ..

Ska försöka skramla ihop pengar till att färga håret också , håret vart ju skit misslykat sist och ja känner inte att de är ja . eller min stil .. så jaa går nog över till de vanliga .. mörkbrun .. sååå mycket sexigare i de ;) ska försöka göra det innan torsdag så man känner sig snygg och fräsch .. helst i morron ,


Imorron är de ju då karlskoga festen , de blir lugnt .. har inga pengar och jaaa nää ja ska bara dit och njuta av musiken träffa nära och kära .. sen gå hem och sova .. kommer inte bli nån alkohol eller nått .. vilket känns helt okej .. karlskoga festen är ju inte derekt supa till tajm utan att bara njuta ... vilket ja ska göra ..


jaha .. i dag nu på kvällen , så har ja slappat lite sen fick ja ett ryck och börja städa , så ja har städat köket och barnens rum eftersom nattis kommer i morron , så de är fint .. sen har ja städat lite på toaletterna .. jepp jepp ..ska ta golven i morron och så ska ja röja lite i hallen .. vill inte väsnas nu med damsugaren .. så ja väntar med de till i möra .. jepp jepp ..



over and out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0