Black jack ikväll ;D

Like it !

Ska bli oerhört roligt att komma ut och träffa massa fölk man känner .. och sist men inte minst ska de blir kul och skaka röva ! :P

Laddad ?

Hmm jaaa jag tror de ialf ,om inte annat så blir ja nog de i morron ;)

Jaha idag var man på stan , först så lunchade jag och älsklingen sen så mötte vi upp robin och jessie :) Gick runt på stan skulle kolla rea´n och om man kanske hitta nått snyggt och ha på sig .. och självklart gjorde jag de dock så var de inte min prisklass .. hmm sååå ja funderar på saken .. annars hittar ja nått och ha hemma .. alltid nått som funkar .

Sen fick älsklingen hämta syrran för hon kom ju på att hon också måste ner till stan .. så de var en timme extra för oss där - sen så åkte vi förbi kringlar och köpte semlor och fika hos syrran ... hem och tog en powernap ..

Alkoholen som inhandlades i dag kanske vara lite för klent om man är mig :) och ja får köpa ny i morron eftersom ja var tvungen att *smaka* lite .. hehe ..

Gjorde vääärldens gosate tonfiksallad nyss .. suuuper värkligen .. hadde typ dom vanliga tillsatserna men la sedan till ädelost i sallade .. ååå fy fan va gott de blev .. vart så bra tillsammans med tonfisken ! mumma ..


jaha nej ut och röka kanske kolla på en film med grabbarna (robin) ska sova här i natt .. så han slitter köra så långt i morgon . aja ... får se va de blir , nått ialf ..


over and out ..


Torsdaaag :P

Alldeles strax ska jag och älsklingen ner och käka på stan .. sen kommer jessie ner och vi ska kolla lite i affärerna :D


Imorron blire black jack på wickan ... ska bli riktigt kul :)

Love my life ..

Liten tjej .. heh

Jaa lyssnar på olivias nya hit , olivia var en lite tjej :P haha .. sååå gullig hon är min lilla syster dotter hon kommer bli stjärna när hon blir stor hehe .


Jaha sitter hos syster yster S .. Väntar in mamma och J . sen ska vi sätta oss och snacka om pappas fest vi ska ha för honom :P ska bli kul .. sen ska man ju kolla lite då älsklingen snart fyller 35 :) de ska ju också firas hehe .

Snart är de alla hjärtans dag också .. samma dag som jag och älsklingen firar .. 4 månader .. :) såå de måste ju firas lite extra tycker ja hehe .. vet inte vad ja ska köpa till han än , men ja har några ideér på lager thihi ..

Är fortfarande överlycklig att vi fick lägenheten .. nu blir det värkligen VI .. Våra möbler och allt sånt .. så de kanske ska köpas lite nya grejer och så .. ska bli kul .. Jag som älskar att inreda :) haha tur att vi har väldigt lika smak hehe annars blir han nog sur på mig och ja börjar ställa rätt saker och ting hehe .. men men .. thihi


Lycklig♥

New beginning

Jaaa kanske man kan börja om på riktigt nu , nu medans allt går så bra tänkte jag :) Så saker och ting inte hinner vändas imot oss .. För de är så det har varit , massa skit hit och dit .. X som är helt dumma i huvvet och massa problem uppstår.

Nej nu får det vara bra , nu ska allt gå bra :)


Jag Längtar tills på fredag , party :P ska bli riktigt kul , jag pendlar med att dricka eller ta det lugnt .. får se vad jag bestämmer mig för , inte ja måste ta nu derekt eller hur .. :)




Älskar min Jimmy ♥


Idag tror ja inte de händer så mkt , ska till syrran en sväng och greja med pappas inbjudningar till hans fest :P Sen självklart umgås också , i morron är de hockey ska bli kul att gå dit ..eller om ja ska skita i det har inte bestämt mig om de än .. men men hehe de spörs la ;)

Jaha .. nej ska ut med vovven nu ..



SEN när det gäller mina andra hundar som ja har, spec min andra tik .. Björn tro inte att du kan bestämmaa över mig som förr när de gäller det , tycker det är dårlig stil av dig att inte ge mig några pengar som du är skyldig för att du tydligen säljer saker som ja också varit med och betalat .. Tycker att de är dårlig stil att su ska försöka värka smartare än vad du är så du gör dig själv dum , du betsämmer inte över min hund .. du har sagt att du ska ta hand om henne för att du tycker om henne och allt så , och för min skull när du vet att jag inte kan ha henne som de ser ut just nu .. Men inte lyssnar du på de örat .. utan beter dig som om du äger henne och tror att du kan göra hur du vill med henne .. ser de såhär .. varför vara osams, sköt dina saker ist för att bråa och dikutera om tomma ting .. blir så irriterad på dig ...


<--- den där , är en sån sak som har gjort mitt liv till ett helvete och som mkt väl kan göra de om och om igen .. men som sagt vissa lär sig alldrig skillnaden på rött och grönt .. '





FLLLYYYYTTTT

Mohhaha .. fan vad glad jag är !!!!!


Varit till netto i dag och börjar praktiken på måndag ! :P längtar som fan .. värkligen ..


sen fick vi ju toppen beskedet ! Som vi inte vänta oss alls ! .. Men vi fick lägenheten som vi inte skulle fått ? fattar ni .. den som jag har tjatat om hela tiden .. den fick vi!! :p ÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRR SÅÅ JÄVLA GALD




and up

jaa .. mår lite bättre i dag .. eller är de kanske morron chocken som inte lagt sig ännu ? :P inte ofta ja är uppe såhär tidigt .
Men eftersom älsklingen jobba igår .. så ville ja inte att han skulle gå upp med lilla A nu på morron .. så de gjorde jag iast så han får sova lite längre ialf ..



te .. är såå jävla gott att dricka ;D

and down...

Jag vill ge dig all min lycka
Och kärlek
Men allt du får är lite blickar
Och stumma ord
-jag känner mig otillräcklig...

---------------------------

jag har ett depp stund för mig själv .. sjukt nog vill ja dela den med min blogg .. i dag har inte varit den bästa dagen, i dag har varit deppardagen .. dock har jag bitit mig genom den ganska bra men de syns nog utåt att de äts på insidan av mig .

Mår dårligt fast jag tycker att jag borde må helt underbart och sväva .. jag tror att my past kommer upp i huvvet , spec i dag och då blir det för mkt .. Saker ja har svårt att släppa , saker som fortfarande sitter kvar och ja reagerar som ja skulle gjort förr fast jag inte ens behöver de nu :/ Vill inte att mina små hjärnspöken ska förstöra de jag ha nu , skulle alldrig kuna förlåta mig själv för det då .. älskar J♥ så de gör ont i mig när ja märker själv hur ja beter mig , eller så tror ja att jag beter mig så fast ja kanske inte gör de ..

Jag vet inte vad jag svamlar om .. är rädd att förlora de jag har helt engkelt ..

Hoppas detta är över i morron ..

Puss hej


Fredag :)

Idag är det hockey (fri entré) tillochemd .. hehe . Funderar på om de blir vårat nöje ikväll att dra dit och träffa folk osv ..

håller på med mat .. kasslergratäng :P mumma de !

Längtar så tills allt händer ..♥

Äventyr

När jessie och jag skulle iväg och hämta A .. så åkte vi heeeelt fel . haha tänkte vara smarta och ta en annan väg.. sluta med att vi hadde tagit stans omväg och kom nästa en timme försent .. bättre sent än alldrig ? heh .

Kom hem gjorde amrekanska pannkakor ;) de vart poppis .. och lite nicke nyfiken på de gjorde susen så nu sover lilla A mätt och belåten :P


Jessie jag och robin sitter och tittar på dinosaurier animerad film .. ganska så bra om man har de barnasinnet som vi har :D

Händer inte s mkt mer .. ska vänta på att älsklingen kommer hem ♥

;););)utgång den 29;););) ska blir skit kul ...

sen blir det kryssning den 26 feb :P ska också bli as kul !


kisses and huges .. !

Torsdag ..

Jepp jepp ..

snart ska man hoppa in i duschen men tänkte att jag skulle passa på och skriva först ..

Händer inte så mkt .. Jessie var här igår och vi kollade på film .. alltid kul med film ..


sen i dag ska ja och jessie åka och hämta lilla A .. för jimmy ska jobba .. hoppas de går bra ! :P

HAr även en ny familjemedlem kan man säga .. han kom igår .. tjockiskatt .. :P går allt bra och så sett .. så ..:) hittills e de lyckat ialf hehe .
sååå sööööt ..



Gött!

Jag fick praktikplatsen !!!! wiiiiihhhooo .. känns oerhört bra eftersom de är stor chans till ev sommar jobb och allt sånt .. så de känns skönt.. oerhört skönt



Snart....

Så ska ja iväg ..


Jaha .. de vart väldigt sent igår .. vilket inte är så bra .. gick upp för kanske en timme sen . och e totalt seg i hela kroppen .. hoppas de blir bättre tills man sitter där på mötet .. vill ju vara lite pigg ialf .. de e ja inte just nu :(

Idag händer de nog inte så mkt mer skulle ja tro .. men de e ju gött de också hehe .. behöver inte hända saker varje dag tycker ja ..

Ska ta och göra mig iordning sen så sticker ja bort dit med ett smile på läpparna .. detta klarar ju jag :D

Soffläge Gillas <3

Ligger ner bäddad i soffan och kollar på Johan Falk ♥ mkt bra !

Vi fick inte lägenheten som vi ville ha , tycker att det är extremt dårligt av hyresbostäder faktiskt.. Hur dom hanterade det om man säger sen att vi inte fick lägenheten osv de är inte så stor sak . visst jag ville ju värkligen ha den .. Men tex på onsdagen förra veckan var sista dagen man skulle säga om man ville ha lägenheten eller inte .. när vi kom dt för att vi skulle kolla om vi fick den .. så hadde dom inte fått tag på han före och skulle jaga honom så sett .. och de sa dom varje gång vi var inne ..ons-tors-fre ... sen på fredags eftermiddagen så fick vi mail om att vi inte fick den .. aja skit sam .. men varför inte bara passa över lägenheten ist för att jaga folk .. och varför ska han få längre tid på sig ? aja ..


Inatt så sov Maja här .. vi kolla på film .. benknäckarjänget och sen twilght new moon .. :) sen i dag har vi varit på kalas .. min kusin fyllde 30 . så det vart smörgås tårta .. som är så uuunderbar god .. (vet ja eftersom ja gjorde den moohaha) ;)

Sen efter kalaset så åkte vi hem en stund och slappa .. kollade på tv .. sen åkte vi upp till mamma o pappa :P där vart de tacos ! MUMMA ... sen så vart de te att kolla på blåsningen .. hehe vissa saker var faktiskt kul . sen kunnde ju vissa saker lika gärna skitas i .. :/ sen så åkte vi fort hem för att kolla på johan falk .. kanske missa en 20 min .. men de gjorde inte så mkt ..

Imorron e de en bra dag hoppas ja ialf .. ¨

Är så jävla trött på att bara gå hemma , så ja ska iväg till Netto i morgon och prata om ev:paraktiskplats .. jaaa man måste ju börja någonstans .. finns ju inga jobb i denna byhåla .. såå vi börjar med de och hoppas på ev:sommarjobb där eller extra ..


Har god lust att bara börja om .. med min älskling , i ny stad ,nya möjligheter och allt .. nuu går de ju inte fetrsom han börjar utbildning och om ja får praktikplats . men kanske nångång man kan göra de .. skulle vara fränt och se om man klarar av de -.. jag som är så *hemma* kär utav mig :D


Har sträck mig i ryggen också i dag .. :/ gör skit ont .. så när vi var uppe hos mamma o pappa fick vi låna hem tigerbalsam .. får hoppas på att de hjälper och blir bättre tills i morron ,.

over and out




H*lvete!

Har ju inte fått någe svar i dag ju ! .. sååå jävla typiskt ..Jag som vill veta .. men antar att eftersom vi inte fått någe svar så har den som var före fått den .. aja .. *suckar djupt ..


Kollar på roomservice <3 good shit ...


Älskar min Jimmy....thihi

väntans tider ...

sjukt att man vill nått så mkt faktiskt .... vill värkligen ha den där förbannade lägenheten haha .. jag LOVAR att våran tur som inte har ett flyt överhuvudtaget .. kommer sabba detta också .. så vi kommer inte få lägenheten .. lika bra och ställa in sig på det värsta eller hur ? slipper man bli så besviken sen .. även om man kommer bli det endå e ja garanterad om .. GRYMT besviken kommer ja att bli .. men men ... det är ju bara en före i kö .. skulle vilja leta upp den jäveln allså haha .. nejdå ..

Har ialf , gjort en till intresseanmälan på en till trea .. området är ju helt okej .. men endå inte .. mitt i smeten om man säger .. 2minn ifrån busstation ..dock vare ju diskmaskin ;Dhaha stort plus .. jag som hatar att diska .. men men får se vad som sägs i mörra ..

jaha i dag har vi städat ... mkt fint vart det .. sen har vi varit hos syrran en sväng och fikat .. och sen åkte vi hem .. mötte upp Lena och Linda vid porten och lille mölly .. Så fika vi ..sen kolla vi på film (dag-otto)sen spela vi yatzy .. Lindi vann :/ jag som hatar att förlora .. kom tillochmed sist .. haha men hade inte så stor lust med yatzy så ja gick nog inte in 100% när det gällde spelandet .. jag får skylla på det ialf haha :P

Dom har typ just gott .. och ja sitter här och bloggar lite .. och älsklingen sitter och spelar .. ska nog gå och lägga mig snart eller nått .. sova bör man annars dör man ..

Eller om ja sitter uppe , kommer ha skit svårt att sova .. viktig dag i morron ju .. VILL HA DEN .. haha

jaa den 29/1 ..Längtar ... då blir det party för hela slanten .. sen den 26/2 då blire kryssning och sen kommer de hända massa roligt under sommaren och allt .. och sist men inte minst så blire juh bulgarien sunny beatch den 24/8 ska bo på hotell fenix ...





Ska bli såååå kul ... kommer se ut som galna turister värkligen haha .. suttigt och skämtat om att älsklingen ska ha halm hatt och magväska och grejer .. ser värkligen fram i mot det ..

Imorron förutom att vänta på svar .. så blir det nog ett sköta-om-mig-själv-dag .. om ja ens orkar med det .. Har ialf tänkt tanken att ja ska ha det .. men så kommer det antagligen inte att bli haha .. kommer dyka upp nått annat ..

eller så kanske ja ska börja kolla på TB serierna som vi har haft ganska länge nu men inte tittat på .. eller nån annan rolig film eller nått kanske .. men lugnt blir det ialf .. höften min är inte helt 100% heller .. måste värkligen ta tag ang den också .. kommer fan sitta i rullstol innan ja är 30 annars .. och de vill ja ikke ..

nej ...

over and out ..


Vill ha onsdag .. gahhhh

Nu .... på onsdag får vi reda på om vi får lägenheten .. toppen lägenhet i typ stadens bästa område .. så ja hoppas hoppas hoppas :)


Det ÄR GRYMT KALLT i denna jävla lägenhet .. fryser ju ihjäl :/

idag har vi varit på stan och gjort massa ärenden .. nice de .. allt kommer ett setg närmre ..


24/8 - bulgarien sunny beatch . f*n va ja läääängtar

Nej nu måste ja  få upp värmen .. hmmm ;)

Söndag

Mår lite dårligt ska ja ta och erkänna .. känner mig hänning och trött .. kanske ja sovigt för mkt .. hmm .

jaha ..

idag åker alla barnen hem .. kommer bli tyst ..

händer nog inte så mkt annat i dag .. eller ja sånt vet man inte .. återkommer ikväll ...

Ute i dag ! :)

Japp .. har varit ute i dag i ca 2 och en halv timme .. uppe hos pappa . mysigt men kallt ..

e lite små irriterad i dag men man kan ju inte allt ha sina perfekta och oirriterade dagar :)

nu är vi hemma och just käkat korvmedbröd .. mumma de .. sånt som alltid går ner :P
Ska lägga mig och vila en stund eller sätta mig i duschen och filosofera lite har inte riktigt bestämt mig en , ska spara lite på krafterna ialf .. för vi halv 5 ska ja o älsklingen till hallen .. bofors-malmö .. och barnvakten kommer nog runt den tiden också :P så allt blir timeat ..

Till veckan ska vi betala in första avgiften till resan också =) ett steg närmre :D weeii ..

ψHell

Jaha .. va fan blire ?

Är jag väldigt känslig i dag eller what !?


Kalla pannkakor , Mumma de !

Nu duscha göööööör länge .. satt där i duschen och bara funder ;) greatans de .. fick ut några tankar och några andra kom .. så det ska vara kanske ? .. Mycket man vill ändra på .

*nyttigare
*vårdande
*kärleksfullare ;)

ja de är väl de tre bas grejera :P Måste faktiskt äta bättre .. eller ja inte bättre men kanske mer ?! äter knappt nått ju. och när man väl gör de jaa då kanske de inte blir derekt de nyttigaste .. jag menar pasta och sånt skit är ju inte gööör bra derekt .. Vårdande ? jaa man kanske ska ta vara på hud och sånt lite mer så man känner sig frächare ! Fräch=snygg enligt mig .. sen finns de ju olika frächheter .. Kärleksfullare , jaa nu har ja ju min bebe .Men man kan ju alldrig visa för mkt kärlek ? eller kan man de . Jag dränker honom inte med love words derekt eller skriver dikter och sånt till han .. (sånt hatar jag ) så varför inte visa kanske genom gärningar och annat skit ;D och sen har man ju familj och vänner .. ni vet väl om att jag älskar er också ? ;)


Så man kanske skulle ta tag i det .. Vad har man att förlora ? :P just de ...


Jaha nej .. Mysa lite sen sängen .. i morron blire fullt hus ..♥


just dance®


Idag har vi hunnigt med mycket faktiskt .. :) fixat med att tacka ja till lägenheten som han fick erbjudande om .. så på onsdag får vi reda på ifall vi fick turen att få den helt .. Hoppas värkligen på det .. så vi får VÅRAT ♥

Har varit hos syster i dag också .. Hälsat på oliva eftersom hon åker till faar sin i morron och är borta hela två veckor :( lillskruttan.. mosterstjej :)


jaha .. Nu har vi käkat och sitter som vanligt med en varsin dator iknät :S Blir väl ev: kanske nån film eller nått sen.
Imorron kommer hans barn också .. ska försöka hitta på nått extra med dom ihelgen kanske .. vi har bollat med tanken ialf ..
Inte kul att bara sitta hemma kanske .. ^^



Tror jag lider av en PMS period ;D haha känslor uppochner och man tänker inte smart över huvve taget känns de som .. reagerar på saker som ja skrattar åt annars .. hmm aja .. Dom där jävla mini-pillrerna har ju inte derekt varit posetiva för min del .. Visst dom gör sitt jobb med att ja inte ska bli på smällen .. men sikka biefekter man får :S Åkte ju tillochmed in på akuten för ett tag sen , tack vare dom ... hmm .. Ja blir de inte bättre så vet ja inte riktigt vad ja ska gör :S p-stav eller nått kanske hmm haha såå jävla svårt de där ..


Jaha ..poppar takida musik gör man också .. ett säkert sjungamed kort ;)

See ya !


Irriterad

INTE en bra dag !!! inte just nu ialf ...


---------------------------------------------------------------------------------
För du betyder mer än du kan ana
mitt hjärta slår bara för dig
Samma gamla visa
Jag älskar Dig Jimmy♥

---------------------------------------------------------------------------------

Allså help me !

Störda jävla , åhhhh finns så mkt man vill vräka ur sig om just dig ! SVIN...
Jag ska inte skriva för mkt så jag slutar där



Kan ja bara få sätta mig i en tidsmaskin och få börja dagen på nytt ?! SNÄLLA

Onsdag....mmhmm

jaha .. vakna för typ en timma sen kanske .. utfodra djuren och gick sen ut med acela .. :) kallt ut ! så man vaknar ju till ialf när mangår ut hehe ..

jaha i dag har ja ingen anning om vad vi ska göra, förutom att vi ska byta gardiner och så igen .. Ingen jul längre :/ och nästa år bor han inte ens kvar här i denna lägenhet .. för så fort vi hittar nått som vi tycker duger .. då kommer det bli vårat♥

Jaha .. kryssning snart ! ska bli nice .. den 26/2 inte den 27 råka skriva fel :S förra gången ..

men först blir Black Jack på wickan .. vi somalltid går på blackjack .. ;D sååå jävla kul och så är det mycket folk också !

Nej kanske ska få i mig nått i magen kanske ;) de ´är ju alltid bra hehe

love to u all suckers ..

STÖRD

Han fr MIG att framstå som en nolla bara för att han inte kan hålla sig till sanningen .. Pricis som förr allså !!!!!

------------------------------------------------------------

Idag kommer lilla mikkisen hit ;D vet inte vad vi ska hitta på för kul faktiskt .. vet att ja ska tvätta ialf .. sen spörs de ..

Hmm antar att de har gått bra med lägenhetssökandet för oss ... Vi fick erbjudandet nu men man vet ju inte hur många det är som är före ? Ska vi få ha tur eller otur .. hmm ..



Kisses

Hurtful

Låten har fastnat !!!! ERIK-HASSEL-HURTFUL ...


Jaha .. jaa hur känns de .. lite väl omtumlande att se sitt X gråta och säga saker man alldrig kunde anat ... eller joo de kunde man ju så sett .. inte lätt kanske att se framåt när man fortfarande har ånget för sånt bakom .. Men ja hoppas mitt besök där i dag , var lite till nytta ialf .. Jag kan ju inte ta ett trollspö och bara trolla bort allt å vips mår han bra ellerhur ?..
Vissa tycker det är fel att jag en går dit när han vill att jag ska komma för att han måste prata av sig för att han mår dårligt .
Men ja tänker mer , jag har levt med snubben i 4 år nästan , jag kan han nästan utan och innan .. visst är det mkt han inte har sagt som kommer ut nu .. Men de är det minsta jag kan göra för han och sitta där som ett bollplank ..

---------------------

Idag har jag och älsklingen varit och road trippat ..Handlat lite smått och gott .. :)
Imorron kommer mikkisen hit och ska sova här , hon ska hjälpa moster och tvätta haah :) det är så kul att se hennes min och hur glad hon blir när hon får veta att hon får sova här .. :) gött att man gör nått rätt ialf ..

jaha .. jaa nee kanske man ska lägga sig ... eller ska man dra på en bra film kanske ?! hmm

Tusanockså

Jaha .. jaaa .. nu e ja väl lite för mkt mig själv kanske .. nej men asså ..Jag hatar att vara kär .. eller nej de gör ja ju inte så sett .. men allt jävla skit runt om .. fattar inte hur folk tänker eller så är de det som inte gör .. känns bara som de skadar vårat lixom .. nog för att vi älskar varann, och ja hoppas på att de inte tär på oss i första taget .. men de e då fan inte kul allså !

aja .. Början på året har varit helt OK .. ja har börjat bli sjuk igen ! hatart !! .. Känns som man knappt hinner bli frisk, så är man där igen ..

Jaha den 24/8-2010 åker man till bulgarien !!!!!!! Love it ..

den 27/2 åker vi på kryssning !!! .. Känns som de händer ganska mkt detta år .. vilket är super skönt .. att man har nått att se framimot . hehe .. de e ju bra ..


jaha .. ska man lägga sig nu kanske .. mysa lite under täcket .. låter toppen ..


imorron .. ska de inhandlas blandannat djurmat ... ev mat till oss själva ? hehe .. ska försöka fixa alvedon också ifall ja får feber och så .. känner mig febrig och de nu .. ont i huvvet har ja också .. GUD vad ja klagar :P hehe


nepp nepp .. natt natt .. höres .. pöss


RSS 2.0