........<3.......

Trött,orka,förvirrad,glad,lesse,lycklig,kär,älskad,hatad och massa mer känslor och allt annat på en och samma gång .


Vill bara leva och må bra ...



Det vackraste i livet
är illusionerna om livet.


-----------------------------------------------------------


Börjar kunna tänka framtid nu faktiskt .. och det känns bra .. oerhört bra .. är dock rädd för att bli sårad, lämnad och övergiven . Men de är inte mer än mänskligt att känna så eller hur ? när man har nått som är bra, självklart är man rädd för att mista det . Är rädd för att ha för höga önskningar om livet .. Vill leva i nuet i trygghet ,,, trygg är ja ju .. hmm vet inte hur ja ska förklara det .. jag vill se mig med han om 10 år också inte bara i dag .. jag vill kunna se in i framtiden för att slappna av . Vill ha stor familj,hus,hund och han<33

Vi har inte varit tillsammans länge , men känns som de har varit ett bra tag . Känns som att vi kan avsluta varanndras meningar ibland , är inte rädd för att visa känslor eller säga vad vi tycker och tänker . Vi tänker ganska lika och bryr oss om ungefär samma saker .. Känns som om jag mer eller mindre fått Mr Perfekt ;)



Nu babblar jag som vanligt i gåter när de gäller bloggen haha ;) men men så e läget .. I veckan blir det nog inte så mkt tror jag .. Nästa vecka ska jag tatuera mig .. wwiiiieee ;) felet är bara att jag inte kan bestämma mig för vilken/vad .. *pust. inte lätt när det är svårt ellerhur ? :P

Hopp nej,vara lite social kanske .... Kisses


1 advent

I dag åkte flickorna hem . och A åker hem i morgon . I helgen har vi gått på stan och haft tacos och möjs ..

natten till i dag kunde blivigt mkt bättre än var den vart , men man kan ju inte ändra allt så .. men de e synd .. jag och J är hypertrötta .. och jag har ialf sovigt tillochfrån i dag .. orkar knappt hålla ögonen öppna .. han gick in för att lägga A för en stund sen.. och inte kommit ut .. börjar misstänka att han kanske somnat där inne ? =) hmm aa då går jag in och väcker honom snart .. D och M skulle ju komma på kaffe .. då kan man ju inte sova =)


1 advetn i dag .. snart är det jul<3


Dimman

Jaaa .. ska jag dit eller inte ? hmmm ..

När jag gick och la mig igår var jag sjuk . ont i halsen och feber .. i morse hadde det inte gett sig .. men nu på kvällen känns de bättre .. och så ska jag på fest .. kroppen är dock helt slut .. men men .. ja vill ju ;) aja .. får se om det blir en tidig kväll eller inte .. jag kan ju börja med att gå dit eller hur ? =)

Jaha .. nej . ska slappa en stund .. kanske om man får de vill säga =) mkt liv just nu men mysigt värre ..

hejdå

Lördag =)

Jaha .. i går kom gänget med ongar till J =) full fart ... Flickorna var på bio (new moon) och A titta på nicke nyfiken . Lena och emil var förbi en sväng samt robin =) alltid lika trevligt .

Idag blir det stan med hela gänget(ser jag fram imot ) sen blir det tacos och sånt ikväl .. kan det bli bättre ?

Nu ska jag o bebe åka och handla hundmat sen blir det duschen och göra sig i ordning för stan . puss hej

BIO <3<3

Twilight new moon ikväll med vänner och älskling ! :P läängtar ..

Har varit på pizzeria nyss och änkligen käkat .. vilket ja inte gjort på hela dagen .. i morron blir det livat i hemmet igen ;D

kisses

F*uck

Ge mig styrka ! .. Jävla idiot till X man har allså .. Så jävla cool han tror att han är (om din så kallade flickvän bara visste hälften om dig och hur du blir efter ett tag . skulle hon sticka derekt .. men du ÄÄÄÄRRR ju så underbar i början).. Sucker!

Ush , gick upp i morse . på G till möte .sen promenad .. sen massa åkande med pappa .. hem sov power napp med älsklingen . sen iväg till hallen 15.00 och nu är jag hemma .. ush kroppen skriker sova sova sova sova massage ?! haha .. De känns kan man ju säga .. fy fan vad det känns ..

JAG längtar så otroligt tills helgen .. lite liv och rörelse , kärlek och allmänt mysigt ♥ kan man sploa fram tiden ;)
Imorron ska älsklingen till K-hamn .. har ingen vidare lust att följa med och sitta och titta på när andra tatuerar sig .. man blir ju så sugen själv ;D hehe passar nog på att strutsa runt hemma och sova och bara ro om mig själv för ett slag , tror nog att jag behöver det med . Alltid nyttigt med sånt skit :P

Sen kanske det blir bio i morgon också eller på fredag har inte riktigt bestämt oss än, eller ja vi har inte diskuterat saken . Men det blir new moon ialf .. =) och ja hoppas på att den är bra ! så jag inte blir besviken .. thihi ..


Jaha nej kanske ska sova sig lite kanske ? .. Orka göra annat ;)


Mardrömshelvete

Kan dom sluta ?! .. Varje gång jag sover hos älsklingen så har jag mardrömmar .. men sen när vi sover hemma hos mig så är det lugnt .. ?! Kan någon beskriva detta för mig ???? Please .. need it ..


I dag .... ska vi ta reda på saningen !

Tiotusenrosenblad

Allt avklarat i dag ?! eller ? .... nej faktiskt inte, har en del ja måste göra egenkligen . Men orken finns inte till just dom sakerna och de får skjutas upp till ev i morgon .. Efter mötet i dag så hämta pappa mig igen och vi åkte hem till mamma . När jag kommer in i köket är allt uppdukat till frukost ;D med äggkoppar och grodfaten och nybryggt kaffe .. hur mycket bättre kan det bli ? JO .. Mamma hadde gjort den underbara tonfiskröra vilket i love .. just för att jag skulle komma . och den skålen hadde jag uppsyn över hela frukosten haha alla som känner mig vet hur min pappa är och han gör allt för att jävlas , så vill man ha nått . Då måste man hålla koll ;D

Jaha jag kom hem strax efter kl 11 tror jag . inte heelt säkert .. Men jag fick mig ialf ett leende på läpparna , vilket känndes oerhört bra .. Bubben min hadde diskat och bäddat och bara varit underbar . Visst detta är egenkligen en självklarhet i ett förhållande att man hjälps åt . Kan säga såhär att i mina förra förhållanden så uppstod inte ens denna sitvationen utan 200tusen tjatdisksioner .. (stavning)

Ikväll så ska man stå i cafe´t på hallen . det är nån match och brosan fråga mig lite snällt .. så de kan jag väl göra .. träffa lite folk är ju alldrig fel :P dock kanske man skulle vilja träffa sina vänner ist för främmat fölk .. ;) men men man kan ju inte få allt eller hur ? hehe

Nej .. ska surfa vidare ;) Have i nice day

Visst är kärlek underbart ?

usha

jag blir misshandlad och toterad i mina drömmar , av folk jag känner .. Inte den bästa känslan till att vakna med ..



sitter och väntar på pappa .. bor ju nu mera på andra sidan stad .. tur för mig att han jobbar .. då kan ja snålåka med honom till mötet =) Ska se till att fylla i en  sådandär lapp också .. så ja får lite pengar =)



Gumman , Jag ska ta det lugnt .. Jag lovar ..♥

Nej måste nog borsta lite tänder dra lite fingrar genom håret och pussa min bebe på pannan han sover så sött ..

puss

LÖW

Älskar dig så mkt .........





Det går alldrig ....

Azania min röda tik .. jag klarar bara inte av henne .. vet att hon kan vara sååå underbar . Men hon har blivigt wild and carzy .. Eller ja .. Hon tycker ju inte om att vara ensamn (vilka hundar gör de ) hon har börjat skälla på folk mer än vad hon gjorde innan .. Hon gnäller och piper utan anledning ..
eller har hon nån anledning ? Kanske känner hon av att jag inte vill ha kvar henne .. eller ja .. jag vill ha kvar henne men vet att jag inte kan .. 1. jag vill ha barn i framtiden (hon är rädd för små barn ) 2. Min underbara pojkvän har katt ( Hon äter katter ) Så nu bor vi typ hemma hos mig jag och J . Han måste inte men vill =) Helt otroligt egenkligen han typ plågas av att vara hos mig ju . haha han har värsta gudomliga sängen hemma hos sig .. och här hos  mig .. går det knappt att sova :S Jag har fruktansvärt ont i ryggen efter en natt i den sängen .. heel sjukt ..
och de känns tungt då att man bara inte kan gå hem till honom och sova haha .. aja ..

Antingen så skaffar jag henne ett bra hem, som jag vet att hon kommer trivas på och få massor med kärlek . Hittar jag inte ett bra hem åt henne .. Ja då får det tvuvärr bli spruta .. och de vill ja inte ens tänka på , men de slutar annars med att jag blir vräkt och få bo på gatan haha ..



Ifrån det ena till det andra ..

Vart helt paff med poseitivt överaskad igår när J berätta att han hadde gjort en intresseanmälan på ett hus vi har tittat på i några dagar nu .♥ Ska bli kul att se om man fastnar för det i värkligheten som man gjorde via bilderna och beskrivningen =)
Det är vid sånna här tillfällen man känner att det är seriöst mellan oss , och ja älskart !



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Idag Blir det lugnt .. Tror jag ialf . Mamma erbjöd mig att azania kunde åka dit upp så länge . Men vi har ingen bensin i blien så det går inte , och mamma hadde inte heller nått . Imorron så ska jag på möte kl 09.00 ush .. inget man känner för derekt . Men men sånt som måste göras tuvärr .. uj uj uj .. aja. de går nog fort och smärtfritt .. Sen vet ja inte hur jag kommer dit men de får också årdna sig på nått sett .. aja ...

Denna månad ska jag ialf börja spara till Bulgarien .. Mamma o Pappa betalar en resa till mig om jag håller upp med rökningen i 1 år .. jag har ialf höllt upp nu i 2 dagar =) .. Dock så betalar dom bara 1 veckas resa . Jag vill åka två =) Så denna månad börjar sparningen till resten av resan och till fickpengar .. =) ska spara mellan 500-1000 kr i månaden .. om jag har råd med det vill säga :D men minst 500 ..


Nej ska ta nått och käka nu eller nått .. höres .. puss hej




Möjspöjs Lördag <3

Det var ett tag sen man skrev här känner jag .., Har inte derekt haft lusten eller nått vettigt att skriva ..

Jaha .. Det händer inte så mkt nu förtiden ialf inte hitills .. =) Varit mysigt och kärleksfullt dock hehe ..
Idag så hr det varit möjsigt hela dag , och nu för en stund sen kom mikkis hit och ska sova här i natt . HON älskar mig =) haha hon vart överlycklig när hon ringde och fråga ifall hon fick sova över , och så sa jag jaa .. hehe hon bara skrek av glädje haha .. nice det ..


nu är maten klar här säger min bebe .. ska passa på och käka och vara social .. puss hej

Tisdag...........

Jaha ... Jävla fitt väder .. inte undra på att man blir deppig av skiten ..


Igår somna inte jag i första taget . nej oron och ångesten tog över .. och den var där ett bra tag .. vågade inte ens kolla på klockan ...
Hadde mardrömmar och skit också .. när jag väl somnade .. sen upp i morse för att ringa VC .. självklart var alla telefontiden slut .. så jag får ringa i morron igen ..*suck

Min vanliga tur med allt .. undra vad som kommer här näst ??

/over and out

Idag blire tomt ....

Denna vecka har ju gått äckligt fort .. kanske som en annan inte är van med att ha barn runt om 24-7 en hel vecka . men tycker att det har gått bra faktiskt .. Men kommer bli sjukt tomt i dag när alla åker hem till sina mammor ..
Men de har varit kul =)


Ikväll .. när det bara är jag o J .. blir  det att SLAPPA och rå om varann för en stund :P Kolla på film och bara hålla om varann ..

Ska antagligen till syster också en sväng och hälsa på Oliva som kommer i dag =)

Jaha .. Denna vecka blir nog ganska lugn .. förutom på onsdag när bofors spelar mot AIK .. då sks man stå och släppa in AIK .. :P kan bli kul . och hoppas på att det blir mkt folk .. ;)


over and out

Rosenblad och åskmoln

Du har en plats i mitt hjärta. En plats fylld med både glädje och smärta.
Den delen kan du aldrig ta ifrån mig, inte ens om någon annan skulle få dig.
Dig kommer jag aldrig att glömma.
I mitt hjärta ska jag dig gömma, I ett hörn kommer du alltid att finnas, För du är en människa man vill minnas Tro de eller ej.
 Jag kommer alltid att älska dig

1 Månad i dag ♥




Visst är kärlek underbar när den är som bäst




Jaha, lördag i dag .. får se vad dagen har att erbjuda ..

Haar lite blandade känslor i dag . Dunderkär och skit ont haha jävla M-värk!



Jag förstår dig .. inte lätt kanske att kunna tänka på alla samtidigt .
Men nej du har knappt hört av dig du heller . När jag har ringt har du sagt att du har haft mkt att göra eller att du är upptagen , och då glömmer jag ialf lätt bort 

Jag är skit dårlig på att höra av mig till folk ibland . men vissa har ju lärt sig att det är bara och ringa och säga att man kommer och sen göra det .

Jag är inte den som planerar , jag är den som glömmer och är vimsig .. thats me .



------------------------------------

I går så var jag och J och A till syster uppe i skogen hon hadde lagt ihop massa saker som A fick .
Vart en massa bus som vanligt där .

Sen bar det hem till J och utan för satt nattis och ida :) Första gången jag träffa dom igår .
Vi kolla på idol och lyssna på musik .

Sen kom Lena, hit och umgicks lite ... Kanske ska träffa henne ikväll också.
Körde sedan hem henne och åkte till mamma för att låna pengar till cig, sen så vart det inte så mkt mer =) I dag vet jag inte vad som händer .
Men de återstår att se ♥




Fredag den 13

MOOOHAHAHAH



helt sjukt .. men i dag e ja deppig ?! .. wtf !


Känner lusten att supa mig redlös och bara få ut allt som kanske behöver ut .. hmm .. känslomessig rensning? jaa kanske det ..

Hela veckan tycker ja har gått skit fort ... sen har jag varit hyper nervig för en sak .. men de släppte i dag =) pust!


Nej i helgen så vill ja ha sällskap av the loved wons ..


puss hej

Onsdag

Älskling, fattar du hur mycket du betyder?
att det är bara dig mitt hjärta lyder.
Du är den bästa,
ja bättre än de flesta. 
Det skulle inte vara detsamma utan dej.
jag är så sjukt glad att jag är din tjej.
jag älskar dig. .


---------------------------------------------------
Jaha vad säger man om dagen ? :)

A väckte mig vid nio i morse .. såå söt .. jag fick inte sova längre =)
Sen så satt man och slappa i soffan en stund och försökte vakna till så gott det gick .
Vid lunch drog jag och J och A till resturang Jack .
Käka dom goaste biffarna ever !
Var typ feta ost och några speciella krydder som ja inte kan sätta fingret på .
Sen åer hem till J , och där la vi oss för att A skulle vila middag (eftersom han skulle med på hockey)
Inte lätt att vara liten:)
Slutade med att vi somnade hela buten och jag vaknade sist :S haha

Sen bar det iväg till hockeyn .. Drog tio min innan matchen slutade men då stod det 3-0 till oss :P


egsgtrsghtrt

Jaha .... snart bilr det bingen för oss vuxna också .. iallafall för mig ;D
skit trött ju .



Love u all




Love u bebe !

Som blomman behöver solen ... Behöver jag dig ♥


I dag så har jag varit med J när hämta sin son i lindesberg ... sen nu ska vi snart gå och handla mat .. så man får det i magen .. :) sen så ska jag iväg på syrrans visning av innerum ?! nått sånt de hette ..


Sen blir det lugnt .. Mys och bara vara ikväll misstänker jag ♥


Bye then ...

Va fan blire ?! ;)

Är uppe hos pappa och mamma med J ;D

Har ätigt göööör go mat juh =) nån fläskfile med honug´s barbecu sås och hemgjord bea sås meed pommes .. grejer de !

och sen fika såklart efter med med mammas goa bullar ;)

Jaha .. igår sov vi faktiskt hemma hos mig jag och J .. haha första gången VI gjorde det tillsammans .. =) annars har vi bara sovigt hemma hos honom .. men enbart för att han har värdens underbaraste säng :P och internet haha ..

Plus att igår så kom lena till syrran när ja var där och följde sedan med mig hem ... och sen kom lindi när vi satt och käka.. kvällen igår bestod av kuddkrig och massage samt fotografering :P

Resten av kvällen i dag blire lugnt ... e propp mätt .. och allmänt seg .. sov ju inte såå himmla bra men men .. thats my bead ... Hel trött i armarna också .. har nämligen kammat alla tre dogzen här uppe hos mamma .. och jaa de var en påse full med hår.:D

nej nu ska jag avra lite social .. bye bye my homies

kvälla

japp .. nu e de kvälla ... film sen sängen ...



Jahaa

Gcik upp vid 11 ? ... nu börjar ja bli tokig .. ja kan värkligen inte sova bra på nätterna .. wtf !

Skit konstiga drömmar så ja har gråten i halsen ... hmm .. tror de örjar bli lite väl stressigt med allt .. just när de gäller X-et , hur fan kan man kräva så mkt .. hmm aja .. bita ihop och göra det man ska .. får väl gå ner till stan sen eller nått .. kanske ringer pappa vem vet . hmm

jaha i dag måste eller ja ska helst följande ske

* försäkringskassan (bostadsbidrag)
* och kolla över gammla lägenheten + förådet (idioten kommer ju hem igen i morron)
*måste göra nått åt sömnbristen (VC?)

får en känsla att de kommer inte bli nått utav de gjort faktiskt .. men då får ja väl ta den smällen ..


Längtar tills i morron ......... hockey .. ska bli kul som vanligt :P


Love my hunny bunny<3

tänker på dig jessie <3

tänker på alla <3


Boooring

Ja något så fruktansvärt tråkigt har ja .. och inte vet man vad man ska göra heller .. !
--------------------------------------------------------------
Läste nyss på FB att dom ska ta bort vit mamma ;( västa lessen vart ja . men hon är ju gammal och gjort sitt .. hon kommer ha det bra där uppe i himmlen .. men fy fan sikken underbar häst det är /var . Ska bita igen för tårarna och vara glad för det man har haft med henne att göra och den tid man fick spendera med henne ..

-----------------------------------------------------------

Jaha .. går så tog ja mig i kragen och gick och hälsa på M .. det var jääääte länge sen ju ! och sikken tur de var så var ju E där också .. så ja slog två fulgor i en smäll :P satt där i nån timme/ar .. och babla om allt man har missat o allt man inte visste och jaa ALLT :P mkt trevligt och tycker att de ska göras om snart faktiskt..

Jag och J sitter i soffan med en varsin dator .. och ja gör inget spec faktiskt .. han spelar musik o jag bloggar :P
Han ska iväg sen .. och ja ska förhoppningsvis träffa mammsin en stund .. de e nog dags för de hon jobbar ju så mkt .. Sen ikväll kanske de blir en film eller nått vem vet =)


På fredag blir till att jobba på hockeyn och se till att västerås sköter sig .. gick ju åt helvete förra gången tydligen när våra suportara var där ... hmm nej vi ska nog visa hur det ska gå till denna gången eller ?? förhoppnings vis går det bra ialf ..egsgtrsghtrt

Hopp livet leker fortfarande .. känns underbart rätt och jaa helt underbart... konstaterar att ja och J kommer nog få svårt att ens bråka .. för så fort nån utan oss blir sur på den andra så räker det med att le lite så börjar vi skratta .. hallååå .. mitt liv är hellt uppochner jämnfört med vad det har varit .. jag slipper numera att låsa in på på badrummet eller att fly hemmet .. men hundar och allt .. och det bästa är tt nu får jag faktiskt svar när jag ställer frågor.. <3

acela love´s J sååå mkt haha .. minsta lilla han går iväg eller gör nått så är hon där vid hans sida .. :P mysigt ..


Jag är glad för att jag är lycklig och ja är lycklig för att jag är glad och mår bra <3



Fy fan säger ja bara!

allså allt är  bra ... förutom dessa jävla mardrömmar jag har haft nu ett tag .. och dom är inte av den milda graden inte .. nej de är bebisar som skär sönder deras ansikte och det är slagsmål och misshandel ..

vaknar flera gånger på natten av att de känns som jag blir kväd .. och vaknar på morgonen av huvudvärk och ont i tänderna ? ja biter ihop så när jaag drömmer för att jag är rädd eller nått kanske ??
vilket fall som hels så är det inte kul över huvve taget .. alls .. ikke och nej .

jaha i dag blir det lugnt ..eller ja .. jag måste ju fixa massa saker som vanligt..men inte så lätt .. de är ju inte bara fem min till stan längre det är ca 30 min .. så man e ju lite lat på den fronten .. sen så vet ja knappt vart ja ska börja med allt .. ushamejen .. inte kul..



jaja vad är en bal på slottet ..

Okej dags för upedate !

herregud allså .. have i been gon forever ? (stavning)

ush vad de är mkt som har hänt .. jag har flyttat till mitt underbara cribb .. jag är fortfarande kär och galen .(OM JA E )

jaha .. i helgen så var det roande o lugnt .. i fredags så tog jessie fram hammaren hemma hos mig och tavlorna åkte upp :P hehe sen så kom Lena och lindi .. och lille emil .. och vi satt och snackade o umgicks ..

i lördags så kom lena på kvällen och vi tog de lugnt  åkte runt lite och umgicks .. skratta o berätta tjejsaker för varann :P haha . slutade med att lena sov över <3 vilket passade bra då det var nån jävla idiot som smsá till mig .. heelt störd .. och nu vet ja att B låg bakom det .. vissa växer då alldrig upp .. !

Träffa knappt min pojkisvännis på hela helgen ..vilket faktiskt var jaa skit jobbigt .. men igår så fick ja ligga på hans arm igen ;D hehe ..

jaha i veckan blir det till att fixa med bostadsbidrag och allt annat .. hmmm .. aja ..


love my love ..-

kisses

RSS 2.0