<3Hemma

Gööööött :P

Det har varit super kul på kryssningen och välbehövligt .dock dyrt för plånboken ;) hehe
Hatar själv bussresan , spec dit .. de går värkligen suuuuuuper segt Hem är de någe lättare men fortfarande as jobbigt :P

Aja .. Nu e vi hemma ialf .. så det var fötterna på bordet och pusta ur sig allt ;)

Maja kommer snart och ska sova här i natt .. och så kommer lilla acela hem också .. ush va tomt de varit utan henne ..


Okej .. ja vet inte kanske ja som inbillar mig , men du och ja skulle åka dit .. visst fine , men kunde du inte vänta en dag eller två så ja kunde få åkt med ?!

Aja ..

Hopp jaaa lite av de vi köpte ::

Läppbalsam kiwi ;)
Karl lagerfelth herr parfym ;)
Bacardi Razz
Bacardi Grand Melon
Jägermister
Hot&sweet shot
Amor champange
sprit tuber och en massa godis .. säkert glömt nått men de e skit sam :P

Spelade i dag på sånnadär maskiner .. :D fy FAN vilket flyt ja hadde , ja van hela tiden så vi gjorde att plus där .. MKT bra hehe

Sen så dansade ja och jessie dansmatta också , fyyyy faaaan va kul de var .. men uush va slut man var sen haha snacka träning hehe ...


Över and Out

Imorron

Åker vi på kryssning :P ska bli skööööönt !

Ska ner på stan sen måste inhandla lite sista minuten saker ..Sen så ska vi tvätta ikväll så vi får med oss rena och hårfria kläder på kryssningen haha ..Sen ska vi lämna acela hos syster och låna med hennes digetalkamera .. :P blir skeeta bra..


Jag har varit igång i dag .. dock inte ätigt nått än :s så nu blire the och macka :P

jepp jepp


love my life

Trött på skiten

Ja hinner ju alldrig bli frisk , innan ja blir sjuk ! nu e ja förskyld igen .. har ja värsta dårliga imunförsvaret eller vad ? hmm

Idag har ja bara legat i soffan och försökt att värma mig i denna jävla kalla lägenhet ..

och sen har ja mått allmänt skit i dag tack vara DIG .. Orka brååka lixom .. aja

Har nyss kommigt hem ifrån syster yster som hadde stans trotsiga 3 åring haha , knappt så ja kunde hålla mig för skratt när hon spände ögonen och tog i för kung o fosterland och skulle säga vad hon tyckte o tänkte haha ..

På fredag åker man på kryssning ! ska bli så skönt ;)

Nej nu är de halv åtta hos mig ... bye

Skogen

Är uppe i skogen och umgås :) alltid lika trevligt ..

Håller tummarna för dig gumman och tankarna går till dig <33


R hadde tydligen fått alkohol igår , och vägrade säga vem det var som hadde gett han .. Bryr mig inte så tycker bara att det är sjukt att man inte kan hjälpa till och stötta nån som egnkligen inte ska dricka ist för att ge honom ..
Aja de är hans kropp .. Synd bara ..

Jepp jepp ... På FREDAG åker vi :D ska bli så jävla gött ... Känns skönt att ha med min jessie pessie<33 slipper ja vara ensamt fruntimmer :P Men de ska bli ruggit kul ..

jaha nej har ätigt middag här, hamburgare,pommes,ribs,bakpotatis,massagrönskaer,och goda såser .. Lite smått o gott .. kan de bli bättre ?? näää ;D hehe


Jaha . Nu blir det kaffe sen hemgång .. Bubben ska ju faktiskt upp i morron .. jag börjar inte förens på eftermiddagen ..


over and out

Söndag

Jepp jepp ..

Igår var man på sexparty en snabbis :) Sen så åkte jag hem o käkade paj och kollade på melodifestivalen ..


Har en del att skriva om just när det gäller gårdagen men jag tror faktiskt att jag avstår men ja kan säga att de e första o sista gången jag går på en *fest* så sett utan alkohol ..

Sen så ovadsett vad ja sa igår om att R inte skulle dricka alkohol så tror ja faktiskt nästan till 100% att han drack endå . Visst han är vuxen o bestämmer själv , men just igår så skulle de förstöra så jävla mycket . SÅ jag hoppas att eftersom det var mina vänner han var med igår o dom inte gav han någon alkohol ..

Skit sam .. I dag fyller Mailn år , GATTIS och hoppas du tyckte om presenten ..

Och hoppas att ni hadde det kul igår ..


jaha i dag åker alla barnen hem , blir tyst o lugnt :D haha nejdå eller jo de blir de men känns att dom knappt hinner att vara här ju .. aja ..

Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag . Ska ju lämna lilla A , om ja följer med o lämnar  honom så kanske man kan droppa vid mamma o pappa en sväng och ta en fika eller nått .. eller så kanske man kan ta en fika någonannanstans det ä
märks helt engkelt .


Idag är jag en bitterfitta .. :)

Jomenvisst

Ganska så irriterad av mig , men dock för att jag inte har nikotin att ge till mina nerver .. MÅSTE inhandlas i morron .. haha

Jaha nej lugnt och stillstamt .. Lilla A somna ifamnen på mig förut.. sååå söt ..

Resten tittar på hockey :)

Imorron blir det the city med jessie♥ och flickorna :)

Har inte bestämt mig om i morron heller :/ Party el hemma? Har inte råd , alkohol kanske ja kan få tag på men om vi ska ut e de kört för min del , sen e de ju melodifestivalen och allt imorron .. Bara umgås med dom här hemma..

Framförallt få umgås med min gubbe .. Har knappt sett han ett skit denna vecka och när han kommigt hem så sk hn antingen någon annanstans eller så lägger han sig och vilar .. sen äter vi o sen e de sängen o sova ..men de e ju så när man har sysselsättningar :)

aja ... nej ... herrråååå


GodMorgon

Idag vart de sent , men nu e jag antagligen utvilad och klar :P Eller så har jag sovigt alldeles för mkt och blir trött sen ialf ..

Jaha ..jag antar att ja hadde kanske inte magsjuken ? o vad de nu kan vara har ja ingen anning utav . Spydde som en gris flera gånger igår morse .. sen har de varit lugnt förutom att jag varit sängliggandes , men ja har ju fått behållt mat o sånt . Aja jag vet inte ...'


Flera tror att jag är gravid , men ikke .. Det har jag både testat och är fullt skyddad imot .. så de e nåt annat ..

Kollar på RR på trean , ja vill också ha allt de hon har i den köket .. gahh .. blir hungrig bara av att titta på de . De blir till att köpa lite nytt kanske när vi flyttar .. nån xtra stekpanna o vinöppnare och jaa massa sånt hehe ..

Idag kommer lilla A också , full rulle blir det säkerligen .. :) kul .Och så komme ju I o N också :P

Nee nu måste ja ha nått i magen :)


Visst e de jobbigt att man lägger sig med blött hår och vet till 100 att man ser förjävlig ut på morgonen?

Magsjuk :/

Mått piss och nu har de änkligen brytigt ut på mig .. Låter sjukt att jag är nöjd med att jag spyr osv .. men fan då e de snart över .. fy fan va ja mått dårligt de senaste dagarna med illamående osv ..

Jaha .. i dag har det enbart varit soffan som lockat .. skönt med lite dator också , skönt med bärbar rättare sagt :D
sover en stund och vaken en stund :( men de e behövligt e helt borta..

Jaha ..

Det händer inte så mkt i dag ..

Igår var lena , robin o hampus här och vi snack o spela ps3 .. ja spöade skiten ur robin på ett wresling spel ;) haha spöade även siten ur min älskling på de spelet haha .. då var jag stolt .. hehe sen åkte ja o lena o handla .

det vart räk/tonfisk sallad med ädelost i .. såå jävla gott :P och mitt nybakade bröd som ja bakade igår, var populärt faktiskt hehe .. Sen efterrätt på de så hadde lena köpt en varsin semla till henne o mig , älsklingen äter ju  inte mandelmassa .. :/ och de fanns inga med vanilj på ica .. (dårligt)

Sen vart de till och kolla på halv 8 hos mig .. haha programmet ägde igår , fan vilken cool kärring :P Sen vart de inte så mkt mer gick och la mig tidigare ..


jaha .. nej ska ta lite nyponsoppa .. har inte vågat ätigt nått osv  .. hoppas ja får behålla detta nu ..


over and out

<33 mycket

Jag har insjuknat , men kan inte sätta fingret på vad det är :S är yr och mår illa och jaa almänt seg faktiskt .:S Inte kul alls .. Gick iväg till praktiken i dag för jag tänkte att jag måste ju försöka ialf, slutade med att dom skickade hem mig :( Men kände också att jag värkligen inte palla .. och ja mår inte ett dugg bätte nu heller när jag har vilat, ätigt osv ..

Ang kommentarer när de gäller MIN blogg .. Så snälla väx upp, blir nog inte bättre för någon utav oss?! This is my life and my space .. Antagligen så mår du inte bra själv och måste på nått sett ha sista ordet.. (kommer antagligen få en kommentar nu att du mår super o ja vet inget) min jag skriver va fan ja vill , och vad jag tror :P ok ?

KALLA underbara tjej .. OS GULD :P bra de ! Bra jobbat ..


Min alla hjärtans dag .. VAR super :P jag har nog den mest underbarste kille på jorden . Men så tycker väl alla när man över öronen kär ? :)
Vi gjorde god mat . Han är super på att göra kycklingfilér dom blir saftoga och smaken bara vattnas i munnen :D mycket gott ! Sen så korkade vi upp skumpan som vi fick av mamma i allahjärtansdag present :P Den var suuper go . Undra om den finns på systemet här? hmm

iallfall.. sen satt vi i soffan och helt plötsligt så börjar jimmy berätta för mig hur underbar jag var och allt möjligt , jätte mysigt . Han gör de ju annars också men de vart väldigt spec den här gången ..

För sen när han hadde pratat klart så avslutade han med att fråga .......Vill du gifta dig med mig<33


Alla Hjärtans Dag <3

Love it !


+ 4månader i dag med älsklingen ♥ Kan de bli bättre ?

Har varit på hockey i dag också , men de var ju en jävla skit match .. :(

Ska snart äta och korka upp champangen thihi :P Love to be in love♥

Älskar min Jimmy ...

Hallonhjärtan

Vänner är änglar som lyfter oss,
när våra vingar glömt hur man flyger.♥

När det gör ont att se tillbaka och du är för rädd för att se framåt
kan du titta bredvid dig, och din bästa vän är där                                                                       


Igår så var vi förbi svärmor, hon var barnvakt åt älsklingens brorsbarn . Så vi åkte dit och tjöta lite och drack kaffö :)
Sen så åkte vi och hämta Lena♥ Och sen förbi H&C för att hämta en vienoppnöröö (vinöppnare) Hem till oss , in med glasen i kylen och vinet i frysen en stund .. Sen korkade vi upp , såg fram imot en lugn och skönt kväll med lena faktiksk mkt snack osv . Mycket snack vart det, dock vart jag lite för alkoliserad för att vara lugn ;) haha men de var kul ! Blir så nä man slappnar av .. och sen så drack ja nog väldigt fort . Aja man lever bara en gång :P inte sant ? Körde hem Lena vid tio i tolv . Åkte  sedan förbi Jack och snackade lite med D .Sen hem ner i sänge och älskade :D somnade gött ialf . ! thihi


Ikväll så ska vi upp till mamma&pappa , lena ska också med dit . Vi ska käka hemgjord pizza och kolla på melodifestivalen ;D MÖJSIGT VÄRRE ...

Imorron är det allahjärtansdag ♥♥♥
+att jag och älsklingen firar 4 månader då . Lite komiskt så sett allahjärtansdag&4månader ;) thihi

LOVE MY LIFE


OVER AND OUT







Fredag <3

Idag blire umgås att umgås med lena ♥ hadde tydligen skrivigt i min lilla almänacka att hon var min i helgen :D haha

Blir till att dricka lite vin i kväll och tjata o umgås , kanske en film ? vem vet ? ;)

ska först förbi svärmor en sväng och fika lite :) kuligt ..

Har lovat att göra ett arbete tills på måndag också så de blir inte bara nöjen i helgen , men de e ju bra att man kanske får några mer + i kanten då :P

over and out

Natti

Nu börjar de bli försent för mig igen :/ haha lätt hänt ju ..

jaha i dag har de varit ganska soft faktiskt , fick sluta tidigare och de säger man ju inte ner till , spec när de inte fanns nått å göra så sett :S

Ikväll har jessie våltgästa oss , trevligt trevligt .. Har kollat på den nya serien på 6:an och käkat mat .. :P

Nej snart blire sängen nu då :P hehe ett måste ju ..

over and out


Natti

Nu börjar de bli försent för mig igen :/ haha lätt hänt ju ..

jaha i dag har de varit ganska soft faktiskt , fick sluta tidigare och de säger man ju inte ner till , spec när de inte fanns nått å göra så sett :S

Ikväll har jessie våltgästa oss , trevligt trevligt .. Har kollat på den nya serien på 6:an och käkat mat .. :P

Nej snart blire sängen nu då :P hehe ett måste ju ..

over and out


Fillidutter

Så goa ;)

Jaha .. i dag har man fart och flängt lite , vart till stan och käkade lunch .. MUMMA , sen så åkte vi till degerfors och hämta en kompis till älsk och körde han till vårdcentralen .. efter det så drog vi till älsk bror och satt där och var sociala :P Lite roliga att se hans bror som en sekreterare vilket han lekte en stund haha + att han skrämde skiten ur mig , när ja satt och halvsov vid matbordet genom att drämma näven i bordet haha .. lite kul faktiskt så sett , men ja flög nog upp en bit hehe .

Drog vidare till min syster så jag fick träffa de lilla charmtrollet som kom i dag :) mostersgull ..
sen hem och gjorde sig klar för att åka igen och hämta upp folk och vodare till hockeyn :P

Nu e vi hemma , älsklingen gör matlåda till mig som ja ska ha i morron <3 sen så blire nog sängen för min del .

over and out

Jesusmoln<3

Ush , mår faktiskt skit ! Misst en underbar vän som ja alldrig trodde ja skulle mista , ialf inte på detta viset . Och ja försöker lite försiktigt att hålla kontakten ialf. Men de värkar inte funka ..
Blir brutalt sårad , alla minnen bara poppar upp .. känns mer som ja mist en syster än en vän . VI berätta nästa allt för varann, vi visste exakt hur den andra funka o ja vi kunde typ allt om varann . Men nått gick snett och de som känns mest de är väl att man inte ens fick veta vad .. Utan höra massa veritioner av alla andra :/

Nog för att jag kanske inte alltid beteede mig som en vän tillbax och missbrukade ställningen till att hon alltid fanns vid min sida . Och ja har inget försvar eller ursäkter förutom att jag själv inte mådde spec bra och var psykist(s)utmattad. Men de har jag också mig själv att skylla .

Saknar henne stort ialf , o allt de vi gjorde tillsammans ..
ska sluta skriva nu annars så brister det och ja kommer börja gråta ....

miss my carzy Hanna <3

Vem ska ja nu ligga på en gräsmatta och kolla på molnen med ? :(

Tiiiisdag:P

Luuluuluu , jajjemen ..

Snart ska vi åka upp till pappsen igen :) vart alldrig av igår att jag skicka upp gubben på taket . blir av i dag ist . förhoppningsvis :)

Sen ska vi åka och handla lite osv, sen ikväll tror ja de blir super lugnt .. men sånt vet man ju alldrig iofs .

Glömde skriva hur de gick igår på mötet !!! Snacka om att jag var skit nervös .. ja könnde ialf att jag hadde ett hjärta när jag gick in :D Ialf .. chefen bad om ursäkt och berätta massa saker dom hadde gjort fel med motagandet av mig . Han ville ha mig och att vi skulle börja om på ny kula start på torsdag, då skulle vi sätta oss ner inna och lögga sheman o allt . Jaa jag gick med på det , ja fick sagt allt jag ville säga till honom (tur att jag inte har svårt att hålla mig till sanningen ialf ) thihi (och att jag har lätt och säga vad jag tycker och tänker ) de är min specialetet ;)

Nej .. ska vara social och gosa med min gubbe och mina djur innan vi sticker :)

över and out

ASG!

Jaaa visst fan finns de människor till allt , men vem F*N är så dum och tatuerar in sin flickvänsnamn efter bara varit tillsammans några få månader och förhållandet är inte vattentätt överhuvvetaget .. och inte är de lilla tatueringen .. den där ska han bära även om han blir tillsammans med 1000000tusen till .. Och tjejen som tillåter det .. en sak om man varit tillsammans i många år och värkligen känner varann och allt sånt .. men när de knappt gått några månader , och tjejen vet inte ens hälften av vad han är för person egenkligen ? utan hon tror på en kille som lider bokstavligttalat av mytomangi .. allså en som ljuger så  han tror sig själv .. Hur kan man ens... ja jag slutar där.. För jag tycker egenkligen att tjejen är en helt rekotjej en bra tjej som bara inte fattat vilken sits hon suttigt sig i .
Hon vet inte hälften av vad han kan göra , utan tror på honom till 100%och litar på honom .. Hon gör exakt samma misstag som jag gjorde och de gör mig faktiskt lite förbannad att se en tjej som kommer bli krossad som ja vart , och det är jobbigt att se mig själv i henne på de sättet .. Kärleken gör en blind... så sant så sant ..

Tycker detta är sjukt så det är skrattretande .. derför kan ja inte göra mer än att skratta åt det , tuvärr ..

Jag känner mig mer glad nu , nu när jag vet att ja inte kommer må som ja gjorde då . Jag känner mig stålt att ja lämna honom innan de kunde gått riktigt illa och fler personen skadats .. jag känner mig lycklig över att inte behöva sitta på spikar längre !!! Tycker de är synd att han ska få förstöra flera söta tjejer . Han borde få hjälp och medeciner så han ialf får lite pli på livet ..

----------------

Ikväll har jag umgåts med kära jessie♥ vi har åkt lite bil , varit på MAX :P och kollat på skräckfilm som var skit dårlig haha silent hill .. DEN SÖG ... men men nu vet vi ju de :)

Ska lägga mig på min älsklings arm nu , och ja kommer somna med ett leende på läpparna , tro mig !

Jag älskar mitt liv nu , tanker tacka mig själv eftersom detta hadde alldrig hänt om inte ja hadde gjort nått som ja alldrig skulle göra thihi ..

over and out
good night


Jomenvisst

Jaha , sitter uppe i skogen och hälsar på min kära far .. :P mamma e på kryssning och kommer inte hem förens i morron ... Snart åker man ju själv på kryssning :D wiiiee .. längtar faktiskt lite .. de e typ två veckor kvar ..
Måste kolla också om syrran kanske kan vara hundvakt ? eller nån annan kanske .. hmm de löser sig alltid på nått sett ... brukar de göra ialf .

jaha . idag ska man på möte på praktikplatesen ja var på . jag ska berätta för chefen om hur ja kände och allt sånt . Han ville veta och de förstår ja . jag försavann ju väldigt fort ... aja . får säga ialf va ja tycker och änker .. de e ja ju bra på så de ska ju inte vara några problem .. men men kommer känna mig i en obehalig sits ialf .. ;) smällar man få ta . samt honom .. jag är ju dock inte själv har med min chotch ifrån FU som kommer vara stöttande och allt möjlit .. så de e ju bra ...

jaha min mob håller på och cpa sig hela tiden ..ibland kan ja knappt skriva på den och så helt plötsigt dör batteriet osv .. dags för en ny kanske ? hmm jaa om dom pengarna fanns så skulle ju inte det vara helt fel .. alltid bra at ha pengar .. hmm

idag kväll ska man ha lite film kväll / middag .. ska bli möjsigt .. sen va fan de blir för matpå bordet de vet man ju inte :S hatar att vara fattig hehe ..

ska nog gå in på www.recept.nu sen och kolla ifall man hittar någe nytt och gott ;) alltid och laga ny mat .. De gjorde jag och älsklingen på nyår .. vart suuuper gott .. bara att vi kom på efter att vi hadde missat några ingridienser haha .. men men gott vart de ..

Kanske kan tigga en slant någonstans :P

Nej ska skicka upp min gubbe på taket så han gör lite nytta :D thihi snart börjar han utbildningen också . Kul för han .. :) mkt glad för hans skull ..


over and out .

Lördag´smys

Med melodifestivalen ;P good shit .. hehe

Idag har det inte hänt så jätte mkt .. Har varit ute och gått allihoppa i dag i 40 min var vi ute :D bra gjort .!
Sen käka vi tacos och nu har bubben somnat med lilla A och ska sova för natten , vet inte vad de e men han e super trött hela tiden :S kanske håller på att bli sjuk eller sover för lite eller för mkt ?!
Jag och tjejerna har ialf gjort chokladpudding och ska kolla på en film sen som börjar halv 10 på tvn :) Tar nog fram resterna av chipsen och poppar lite popcorn kanske vem vet ? :D

Jaha, i morron åker alla hem igen .. tyst tyst tyst blire då ..

Längtar så fruktansvärt mycket till att vi flyttar , ja vill känna mig hemma ja också ! :) och de kommer ja ju göra då ..

Neee ...

over and out.


Fullthus

blire de i dag :)


De är nu man önskar att man redan hadde flyttat .. slipper man springa på varann hela tiden .. men nån månad går ju snabbt så sett ..


love my love ..

Rostaggar

ja visst fan e de svårt när de inte är lätt , mkt som händer nu runt om tycker ja .

hmm jaaa men folk ska inte tro , de dom vill tro jämt .. lät de bra ?

Idag kom lilla A :P kuligt , han är ju så klockren och han skratta heeeela vägen hem ifrån linde .. tillslut fick jag påminna honom att andas :D När vi kom hem till Karlskoga så åkte vi och hämta upp mamma sen åkte vi till syster där lilla A likte med O och S .. Mkt kul tyckte han att de var .. Sen iväg och handla och hem och lagade mat .. :P gottgott ..

Funderar på att gå och lägga sig kanske .. dock sugen på nått .. har ju iofs bara ätigt köttfärsås och makaroner i dag :S hmm e så dårlig på ätandet .. aja .. fixar med de i morron .

pössssss

Lägger ner ..

Det var jätte kul att få börja på ett nytt ställe , i typ tre sek .. Jag sa upp min praktik i dag .. jag ryggar för att gå dit , jag vill inte ens gå dit. När man kommer till ett nytt ställe som ny , visst förväntar man sig att dom som är på plats kanske kan säga hej? eller tja hur mår du i dag ? brukar man inte vara nyfiken om de kommer ny personal till ens arbetsplats och fråga frågor eller nått ? bara ja som tänker så ..?Fy fan va ovälkommen man kände sig..
Sen fick ja nog världens sämsta handledare , igår skulle ja kunnat gaahhh jaa jag vet inte .. Men allså hon hadde en dårlig dag hoppas ja för är hon sådär jämt skulle inte ja vilja vara hennes man .. ena stunden så skriker och andra stunden så skrattar hon, sen klagar hon .. de hörs tydligen inte när jag pratar???!!! jag mumlar?? dock har ingen annan haft problem med mitt talande , och ska ja skrika exakt som henne ? Sen så arbetade jag för försiktigt .. ???!!!
say what ?
jag vet inte vart ett skit ska vara i den där affären tror hon att man lär sig de på 2 röda sek ?NEJ och klart man är försiktig ja vill ju inte ha sönder nått elller så .. räcker väl med att jag har skärt upp händer och armar X-antal gånger .. ???!!!för att ja inte kan med hårda förpaktningar och knivar man ska skära upp de med ..

känns dock att familjen kommer bli besviken , visst fine känner mig dum på så sett att ja inte stod ut och kanske kunde få extra ja menar , pengar behövs ju alltid inte sant ...Men att komma hem varje dag , sur och bara trött på skiten och inte har annat än klagomål . Tär ju både på mig och mitt förhållande .. så nej vill inte riskera att varken må skit eller förlora han .. Dom hadde en anslagstavla med massa papper , allt var fullt förutom en spalt , där stod de teamspirit
NU förstår jag varför den var tom , de finns ingen ...

Jag tänker fortsätta leta praktikplats .. kanske badhuset ? eller nån resturang ... hmm jaa de tål att tankas på ialf .. eller så startar ja helt engkelt upp nått eget :)vore lite kul ..


Aja .. i dag ska ja ringer folkuniversitetet så de blir avskrivet med min praktikplats .. sen så vet ja inte va som händer... de märks ..

*snor

e äckligt !


Skulle till jobbet i dag men var värkligen dunder sjuk i morse och kunde knappt ta mig ur sängen ..:/

Så jag sjukanmälde mig och har legat hela dagen ..Jag har tillochmed tagit nässpray !!! mm jessie du läste rätt . JAG hatar nässpray och har inte tagit de sen ja var lite .. då kanske man kan tänka sig hur sjuk jag varit ? ush fy och bla .. dock har nässparyen hjälpt lite nu och ja känner mig piggare så imorron bär det av igen ..

Jaha , älsklingen o ja har börja diskuterat inredning osv nu .. sååå jävla skönt att vi tänker ganska lika :D Kommer bli dunder fint i vårat gemensama hem ♥

vettefan va ja ska ha på mig i morron , jessie snodde med mina byxor hem igår .. ja får väl ta hennes då :D hennes jeans som ja haft ett tag haha ..

jaha näää kvällen och bestå av mer bubblande och mer mys ...



Våran Katt speedy , ligger och sover så gött brevid ;) han har busat med Pysen *katt* hela dagen i dag ..


Over and out ..

Första dagen.

Sitter här och blir masserad av underbara jessie♥ Det är extremt behövligt och extremt skönt .

Idag var första dagen på praktiken , de var helt okej .. Mkt nervöst innan dörren öppnades .Men de gick oerhöst bra så sett väldigt lätta männsikor att ha att göra med , ett stort plus + .. :P Dock så kände man ju de där med utnjyttjande men de hadde ja ju räknat med .. Kör ialf förmiddag denna vecka ..

Dock håller ja på att bli extremt sjuk, och känner mig jätte dårlig .. och att de inte är på bättringsvägen .. så antingen så e ja hemma i morron och slipper smitta ordenarie personal .. eller så kör ja mitt rejs och tar risken .. hmm ?? får se hur ja känner mig i morron bitti ..


Jaha älsklingen har skrivigt kontrakt i dag så nu är lägenheten våran .. :D ♥ Var också och titta på lägenheten .. HELT mysko ... tilloch börja med så när Jimmy ringde så kunde personen knappt svenska .. och när vi kom dit, så för de första stod dörren lite öppet .. och den som öppna var en 8-10 årig pojk med sin lillasyster . :O så fråga vi ifall mamma och pappa var hemma .. -nej de är dom inte ..... okej ?? hmm .. aja men så sa vi att vi skulle kolla på lägenheten och typ dubbel kolla så vi hadde kommigt rätt, och de hadde vi .. -kom in och kolla sa han ... Jaha tänkte vi så vi gick in och kolla runt och lite sådär .. lägenheten var fin ... sen när vi gick kom vi på att de inte gick och öppna stora toaletten .. att de var nån där inne , men ínge av barnen .. AAAHHHAA Föräldrarna hadde låst in så på toaletten .. haha herregud .. varför ? .. ja vi hadde olika teorier om de .. haha


nej nu är de spårlöst :D sen skriker sängen efter mig .. pöss

RSS 2.0