Vet inte om jag orkar

Nej det vet jag faktiskt inte .. Känslor kokar över och jag gråter för minsta lilla nu förtiden . Och jag vet inte ens vilket håll det går åt , upp i det blå eller ner i skiten ? Förvirrad och rädd ..

Denna vecka som kommer också är jag helt själv .. ingen liten pojken som tjatar på mig stup i kvarten inte heller någon gubbe som man kan gå och irritera sig på hehe eller inte ens kunna kramas och pussa på .. och värst av allt inga hundar. Värsta depp är jag men samtidigt ska det bli super kul . Ska jobba på PIP, medans björn ska ner till sin lillebror i varberg och hälsa på + att hälsa på sin pappa och hämta en till bil som han har fått, medans lillrobins mormor kommer kanske stannar nåndag sen skulle dom åka upp till henne så jag kan jobba utan att stressa med annat och att dom skulle få umgås ..och hundarna är hon hundvakter för att dom ska få all kärlek och motion som dom behöver och inte få vara ensamma för länge .. så allt är ju bra i sitt sätt men endå känner ja att det kom som värsta viden med ensamhet till mig .. dock kanske ja inte ens kommer vara ensam då lena kanske ska sova hos mig för hon skulle också jobba på PIP , coolt tycker jag en liten sista minuten grej vart de .. och stora robin kommer säkert också sova här eftersom han också ska jobba ... så de blir ju inte ensamt .. men men .. man är väl barnslig som vanligt ..


Det är nog kärlek och uppmärksamhets birt när det gäller vårat förhållande just nu som får mig att känna mig känsligare . då vi knappt har umgåts denna vecka och när han är hemma så har han miljoner andra saker att göra eller så har jag det .. för lite kramar och pussar .. eller rent ursagt för lite Kärlek .. aja jag överlever som vanligt trotsallt hehe =)

haha stor grät nyss till oliver och gänget haha .. herregud .. kanske bore kolla upp mina hormoner ?! haha

nej nu blire sänga .. pussochgodnatt .. love all my freinds ......

Onsdagnatt/ balkongen

Sitter och slappar på balkongen i den svala natten .. med sällskap av björn och stora robin =) Kidzen ligger i sängen ..(majaoch lill robin)


Jaha dagen har varit stressig och underbart rolig .. med början av en stressig frukost sen blev det expert och köpte en annaan kamera som jag hittade som också var vättentät .. sen så åkte vi till BodaBorg jag lena maja robin emil och lindi .. var där i några timmar och klarade hela sex st banor .. är äckligt stolt över mig själv faktiskt .. =)

sen bar det hem och så gick jag ner till affären och handlade med stora robi och maja .. sen så diska jag och lagade mat .. åt och gjorde sedan varm o´boy med maschmellos(stavning)  mkt gott .. nej så vart det film till det .. och sen läggdags för barnen .. fast dom fortfarande pratar .. haha herregud jaa men ungar e ju ungar vet ju själv hur man var .. svårt att sova när man har så mkkt och prata om =)

jaha .. och ont har jag i hela kroppen .. ush kommer vara blåslagen i morron misstänker ja .. men de var värt det ..

sickar upp ett kort på kameran jag köpte också .. dock är min ljusblå .




Tisdag!

Jaha .. Dagen har varit mkt bra tycker ja =)

Lena kom och vi gick en lagom prommis med dogzen .. sen så åkte vi till lantmännen så jag kunde handla hundmat =)
sen åkte vi till elgiganten så jag kunde kolla på hur mkt kameran kostade i affären. Sen så gick vi in på ÖoB medans vi endå var där . hittade lite smått och gott .

Sen så hämtade vi malin och dom åkte och handlade chips och sånt till filmen vi skulle se .. jag handlade då en hårfärg <3 Blev rött och bra hehe ..
imorron blire BodaBorg ett gänbg förhoppningsviis och sen blir de elgiganten och köpa kamera ..


hopp nej nu ska jag smälta pizzan och bara vara en stund innan sängen .. pöss

Söndag/Host Host

Ush .. Tror att stora Robin har smittat mig med sin fruktansvärda hosa eller nått .. fy fan va jag hostat sen i fredags ..



Igår va de lugnt jessie var här och vi glodde på film osv ..
idag så var vi uppe på nobelhallen och tittade...På alla rally bilar som kom in och skulle avsluta midnattssolrallyt ..
Sa det till jessie sen efter att vi ska nog fan vara med nästa år .. har reda kollat upp vad det kostar och ta licens osv.. sen kostar de ju bara 12000kr att vara med i det dära loppet men fy fan va kul ! Ska kolla efter bil och sådär .. man kan ju ialf försöka och göra iordning allt eller hur ??? och spara pengar osv . men de ska nog gå .. Hoppas och vill den ialf .. =)



Jaha i morron  bär det väl av ner till stan då lilla robin ska köpa nått spel till wii som han har hittat osv . sen ska vi antagligen feta oss med en pizza i morron ., var hur länge som helst sen .. man åt en sån ju .. sen på ondag blir det antagligen Boda borg .. ska bara höra mig av med alla så vi har både ungar och vuxna .. eftersom de vore kul om man körde barnen mot dom vuxna .. kul för barnen ialf eftersom dom får springa lite själva där inne .. bara det inte blir en massa bråk är jag nöjd .. Men Lena är ganska bra med att styra upp allt så jag får väl  se till att ha henne vid min sida hehe .. Sen på Lördag blire Gustavsvik .. Ska försöka med att köpa den där Kameran innan det så man kan använda den då .. skulle vara skit bra faktiskt .. Sen snacka jessie om att gå ut  nu helgen som kommer .. får se hur de blir . vågar inte lova nått då jag inte ens vet om vi har så vi kan unna oss nått varken gustavsvik eller boda borg kanske inte ens någon pizza .. Jävla räkningar som kommer så olämpligt ibland .. och vissa fattar man ju inte ens .. Har jag blivigt blond på äldre dar ? ;D hehe ..


Nej ska ska Gå och lägga mig och hyra en film .. skulle sitta fint fint .. börjar få migärn också .. fy fan säger ja bara !

kisses ..



Lördag

Jaha .. i dag blir nog lugnt eller inte .. beror på Robin och co ...om dom får bestämma så ska jag och jessie med till askersund kanske eller bara åka runt på stan .. vem vet ? inte jag .. hehe


Tänker inte lägga ut namn på valpsköparen som jag har problem med .. Då Jag inte ens orkar med mer skit . ialf inte med henne ..


Jessie är här och kollar på fast & furios 4(stavning) ...

Igår vart det både bedtime stories och en natt på museumet 2 .. båda får godkänt ... 

nej ska vara social .. puss
 


.

jjkbj

Sitter här hemma och bara är .. håller på och blir sjuker tror ja .. är allmänt hännig osv .

Jessie är här också vi ska kolla på film .. har att välja på .. bedtimes stories , en natt på museumet 2
och massa andra .. men de blir va det blir .. =)


Jaha .. i morron blire nog lugnt tror ja .. sen på söndag ska vi till nobelhallen och titta med lena på nått jippo .. mamma och syrran ska tydligen sälja korv osv där också ..

jaha nej ska kolla på film nu ..

kisses ...

när ett barn inom en försvinner är det alldrig lätt ... bita ihop och försöka igen ...

Badat/åkt cab och självklart varit lite galen ..<3

är dööö trött .. och har huvvud värk .. men dagen har varit rolig , livlig och väldigt händelserik .

jag , robin, jessie och mcgaver har åkt cab i dag (självklart) åkte ända till kallkstensbrottet bortanför nora? iallafall .. FY FAN vad vackert det är !!! Så vi badade och eldade lite ... Blåste håret snyggt på vägen hem hahaha

Åkte runt i nora lite då grabbarna drack och ville se om det var nått ös någonstans .. men allt var dött .. i Nora och kga ... men vad har man att vänta sig på en torsdag ..


Nu sitter grabbarna och spelar giutar hero och jessie har åkt hem . och jag har änkligen fått nått i magen . <3

Ska snart hoppa in i sägen . och får hoppas på att alvedonen hjälper mot huvvet .. usamejen hatart ...


hwjagwal

Agda <3

Jag har varit och hälsar på Agda  idag .. borta och möööss lite .. så söt så ..


Lill tösa Agda .. 2,5 månad gammal .. och så stor reda =)


Agda och jessiie ...

Onsdag inte sant ?

Är helt dagvilsen ;P

Idag har jag varit på lång promenad med mina vovvar .. så dom sover så sött så ..
Ska antagligen träffa Lena sen också ... <3

Visst kan jag berätta om valpköparen ! Men de slutar med att hon eller nån vän till henne läser min blogg och det blir ett jävla liv . Men det kvittar just nu känner jag .

SÅHÄR är det .. ifrån min sida ialf .. Sålde en hund , i en väldigt snabb affär vilket jag ångrar stort . Tog tillochmed hunden på avbetalning , då jag annser ibland att bara hunden kommer till rätt hem så spelar det inte så stor roll när man får pengarna osv . MITT FÖRSTA OCH SISTA MISSTAG . Gick tror jag 1-2 månader utan problem . sen brakade helvetet löst .. Hon ringde efter några månader och sa att hunden blivigt sjuk för att jag inte hadde vacinerat hunden som man skulle .. för det först : nej det hadde jag inte gjort men det var fr att vetrinären sa att det där är olika beroende på hur man vill göra själv . Och för det andra så berättade jag det för henne när hon fick hunden + att det står i stamtavlan .

Det vart lugnt ett tag sen så började knövla med inbetalningarna som är yttersviktigt i detta fall iallafall då det inte är mina pengar , men bara går igenom mig då jag betalade av ett privat lån med dom pengarna . Hon hadde olika ursäkter hela tiden . och Jag hette både det ena och det andra och jag var det mesta i ordväg .. Kan säga att jag är inte den som tål vadsomhelst (som mina vänner vet om ) så jag var ju dum nog att skriva tillbaka en del saker jag med .. men dock inte på samma nivå enligt min tolkan .. Sen skrev hon så orginelt i dagens läge på msn att hunden hadde blivigt sjuk .. och först var det nått med blodet . sen var det anfall ... och hela tidenn så frågade jag efter (och gör fortfarande ) vetrinärens namn telefon nummer och klinik .. Men får till svar att jag inte har nått med det att göra .. (bullshit) och så fortsatte det . NU sist  var det att honb sa att hon hadde tagit kontakt med den juridiska avdelning på skk , för att anmäla mig och att hon hadde dom bakom sig osv ., ???!!!!! Okej tänkte jag hon får väl tror vad hon vill . Jag menar hon har ju gjort kontrakt brott samt hållt inne information  ang hunden vetrinär osv .. Då sa hon också att hon skulle berätta hur skitigt det var när hon hämttade hunden och att det låg medecin tabbletter på golvet osv . WTF!! Valpparna var hos mina mamma som bor på landet då jag inte ville ha dom inne i stan . Hon är den mest pedantiska människa jag vet .. och tabbleter på golvet skulle inte ens förekomma då hon har barnbarna där hela tiden osv .

NU under tiden hon har sagt att hon har haft kontakt med skk .. har hon enligt en vän till mig flyttat , och renoverar så hon har ju inte ont om pengar ialf .. Jag får varken ny adress eller nya nummer om de finns .. Jag har också haft kontakt med skk och enligt dom nu sist så fan dom inte att nån med det namnet hadde gjort en anmäla mot mig , eller att någon hadde gjort det alls . Skrev det till henne och så vart det tyst .. ger henne månaden ut med pengarna . sen går jag vidare med detta ..




Puhhh nu har jag skrivigt det mesta ... skönt var det ..


Håller också på att kolla efter en digitalkkamera .. hmmm hittat en men kan inte bestämma mig haha ..

skickar upp en bild på den så får ni se ...... bye then .. kisses


Tisdag/enkligen !!!!

funkar internet som det ska .... fan varit handikappad känns det som juh .. haha

jaha .. men dock har det inte hänt så mkt ner ..

har fortfarande problem med den dära valpköpare som går mig på närverna snart .. tycker det är sjukt över lag ush fu och blää

sen har jag varit och hälsat på syrran =) och umgåts med vänner osv.. så de har varit skönt och lugnt

Tisdag/Granbergsdal

Jaha .. vi sov här i natt .. uppe i skogen =) hehe


hopp idag har det inte hänt så mkt mest tagit det lungt och bara varit .. de måste man faktiskt ibland .. jhessie har varit här och red en sväng på ici .. =) och så satt vi och samtala lite =)


Jaha ska hem ikväll .. men först .. HEMGJORDPIZZA ..


LOVE IT :.


nej .... vihöres !

Helgen !!

Underbar och mysig helg !


I Fredags .. så var lena och mailn här en sväng och vi satt och samtala lite sen kom vi på att vi skulle åka och bada .. så då följde robin också men och badade .. vid badade på gammla sandviksbadet .. och där är det ju jätte lång grunt .. så vi vra ute en bra bit i vattnet .. DÅ dyker det upp en orm jävel och simmar rakt i mot oss .. fatta vad vi sprang .. och det var ju långt vi fick springa eftersom vi var långt ut .. fy fan asså ... scary !


I Lördags . så var vi först hos syrran en sväng så robin fick leka lite med maja och dom bada i poolen osv . (fortfarande nte fått min present) sen efter dom hadde badat och grejat gick vi hem och käkade . sen kom lena , så hon och jag satt och drak lite vin medans robin och björn spelade wii .Sen spelade vi allihoppa .. och det var riktigt kul för alla ville jävlas med alla .. mindre kul var det att min lillfingernagel gick av på typ halva fingret så jag stod och kasta blod på tv medans jag bowla haha .. aja ..


Och nu i dag . så gick vi upp käka frukost .. sen påminde robin mig att jag skulle ringa lena =) hehe .. så jag gjorde det . sen hoppa vi in i dusen alla tre så vi vart rena och frächa .. tur som vi hadde just när jag vart klar i duschen så var mamma på ica så vi fick skjuts av henne till lena .. där spela vi wii men emil och linda och molly kom också .. så vi spelade och umgisk .. jag och lena åkte lite senare och handlade så vi käka tacos .. MUMMA .. Sen avslutade vi kvällen med att jag lena lindi och robin åkte och fiska .. var ute säkert 3 timmar eller nått .. kom hem för kanske en timma sen ..

Nu kollar vi på film och bara myser ..

i morron blire bio !!!! om det går nån bra istan villl säga .. men hoppas =)


pöss

Freeedaag

jahamen ..i dagh har vi städat och grejat lite =) ... har så fruktansvärt ont i ryggen dock .. =) men men ..

ikväll bär det nog ut och fiska igen .. fast uppe i tvärån .. skulle trott ialf ..



jepp jepp .. har inte fått min systers present än heller .. men de märks la ..

the end of the day

jepp jepp =)


kvälla tar snart sitt slut ... slut på min födelse dag ... :D den har allt varit bra dock har den haft sinna dåliga stunder... trodde jag skulle få lite mer hemma än man får vanligt men men .. GUBBAR .... va fan ska man ha dom till egenkligen ?? hmmm



det jag fick i dag då .

Av Lena <3
*Presentkort på Kicks
*En mugg som de står Grattis du är bäst på (vet ja ju redan dock hehe )

Av Mamma och Pappa<3
*12st Nya dricksglas men blommer på =)
*Tre st kastruller nya
*Gryt lapp och handske
*En vin flaska
*Godis (winegum)
*Strumpor

Av Moster<3
*Blommer och choklad =)

och av brosan och syrran får jag på fredag .. hmmmm vad kan det vara ?!

och läs noga .. ikke fått nått av min snåla lata jävla man !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ledsen i ögat ju !

Sen vid 8 drog vi med lena och anders och fiska .. dock ingen fisk på tre timmar hmm skit dåligt juh !

nej äta lite choklad sen sova !

1 Juli

Jepp jepp .. sitter här ett år äldre och filosoferar... =)

Förväntade mig frukost på sängen i morse .. men självklart ska jag som alltid vakna skit tidigt och jätte pigg .. jag sabbar det för mig själv juh hahaha ..

Ska hoppa in i duschen snart och snygga te mig så jag ska hämta Olivia på dagis sen ska jag till syrran där som ska ha kalas för mo´i =) nice det ..


ME LIKE TO HAVE A BIRTHDAY .... hihihihihihihihihi


skriver mer sen kanske =)

Happybirthday to me !

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!

Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!

Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram

Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram

Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!


RSS 2.0