Valborgsmässoafton

Jahamen .. då var det dags för det också ..


Jag och hanna startade dagen .. med att fixa lite spa .. jag och hanna tycker om att pyssla om varann okej ? hehe ..vi gjorde fot bad .. duscha och fot massage .. och massa sånt .. roligt .. Sen så gjorde jag omelett som hanna fick lära sig att göra .. on är ju lite kräsen den dära damen när det gäller mat .. hehe men den tyckte hon om ialf .. ( bäst är jag )


Hanna gick iväg nu .. och nu väntar jag på jessie .. hon skulle komma och kolla på brasan med oss på björkborn .. kul =) så kanske vi ska träffa morsan där också .. men hon var inte säker på om hon orka ner för hon hadde mkt att göra .. som vanligt allså ..Tänkte ta med oss hundarna ialf .. =)

Jaha .. i morron har jag och björn 3 års dag gällande förlovningen .. vet inte hue vi ska fira det .. mkt sex oxh lite sömn ??? hehe ... ingen anning .. det får bli det det blir ..

Nej .. nu ska jag ta fram mitt berömda trollspö och fixa till mig lite =) .. nice det ..


hejdå ... och ha en trevlig valborg .. för det ska ja ha .. =)

hwjagwal

Städdag =)

I dag har jag och Hanna haft våran årliga städdag =) hehe .. eller nått .. när vi har tråkigt så hittar vi på så knäppa saker hehe ;) men man måste ju ha fantasi ... + att vi ska göra en bok tillsammans .. en ... kokbok/tips och en massa fantasi ..

Som ska självklart heta .. Två vänners fantasi =) Ska bli kul .. vi har ju mycket ideér med denna har faktiskt varat längst vårahuvven hehe .. så det ska vi nog satasa på tror ja .. =) Olika recept . städtips och massa annat kul .... Kan bli bra ..
Hopp ... har ialf varit hemma hos Hanna .. och hon har fått ny säng och grejer nu ekligen efter 2 månader hehe
 

Hopp ska ta fram dammsugaren och greja lite här nu ... puss

hehehe

tisdag

gick inte så bra i dag ... fick migrän när ja stod och kratta ... slutade med att jag gick hem .. somnade och vaknade göööör sen .. skäms .. hur fan ska ja orka upp i morron . har ont i magen också ,. hoppas på att det bli bättre ..

jaha , valbor och grejer nu också .. hmm ... 3 året på förlovningen .. kuligt ...



jaha nej ska kolla klart på tv .. sen blir mys .. hejdå


Arbetsdagen

Ja detta har gått bra ..är dock helt dööööö i kroppen .. ush .. men det var kul ..


nu sitter jag med fotbad och softar en sväng .. känns som jag behöver det ..

jessie ... tycker synd om dig stumpan ..

jahamen

Söndagsmys/arbete

Idag blir den en lungn och trivsam dag .. hoppas ja , för det har det varit hittils .. =)

idag så har jag varit på 2årskalas .. lilla olivia fylle .. så söt .. kul ...

imorron börjar ja kvart över sex så derför blir detta en tidig kväll ska göra i ordning mat låda osv sen .. ska ner till ica och handla nått att dricka =) .. sen blir den en promenad och sen mys i soffan ..



Hanna min älskade .. du ska nu vara stolt över mig .. då jag cyklat i dag ska gå promenad sen ... OCH jag har inte rört chokladen sen igår då jag endast tog en rad ... jag är gör stolt över mig själv .. men eftersom vi göra detta lite tillsammans du&jag .. så hoppas ja att du är stolt över mig och sköter dig nu i degerfors hehe .. =) GÖR INTE NÅTT JAG INTE SKULLE GJORT .. (allså är det fritt fram med allt ) hehe ..


JESSIE jag saknar dig ... har ju sagt att det inte få gå för länge imellan att vi leker =)


Saknar alla just nu .. Lena sara ullis .. aaa you name it ! alla .. kan inte ens skriva upp alla .. =)


Syrran opererade min fot förut också .. kan dock gå nu ialf .. vilket ja inte kunnde spec mkt förut .. men efter en massa pillande med en vass kniv och sax , och minst inte alla små åskådare .. hehe .. olivia - Aja .. Oj Oj aj .. hihi

nej handla sen promenade .. jepp jepp ... vårkänslor och allt kommer på samma gång .. pöss





                                                                                          

Lördag/sliten

Jaha .. igår var man ju på fest .. kunnde varit roligare .. men massa chockar kom upp och ja det vart inte en så skön stämning derekt eller ja ... jag vet inte .. sen så vart man lite fuller och skulle gå och köpa pizza sen vart det sängen ..


Idag .. så har jag och hanna varit på stan och kollat på de fina bilarna som stod där .. vårkänslorna sprudlade hehe .. =)
Sen så fikade vi med min mor och far och syster och magnus och självklart lilla siri .. Cycklade senare och köpte cigg och vidare till tivolit där vi skulle möta Maja och sofia och dom igen .. Slutade ju självklart detta med en karusell .. märkte då tydligt att man inte var 14 längre haha .. ush va dåligt jag mådde haha ... Sen bar det hem .. och nu har vi legat utslagna i soffan ett tag ,, ush ... blivigt riktigt allert hanna och ja nu .. ska ju vara snygga i sommar .. hihi eller ja detta vi försöker med är vi ju redan .. ASG!!!

Nej ska ner till affären och handla .. sen så vet ja faktiskt inte vad vi ska hitta på .. men det märks väl ...

hvesalgiö


Party Fredag

cmnsakgl
Ja förhoppningsvis ialf .. värkar som flera v min vänner börjar dra sig ur .. typiskt ibland asså .. men får hoppas på att dom dyker upp ialf ..

Jaha .. dagen har bestått så länge av , promenad och mys med dogzen .. minna bebisar =) skulle nog inte klarar mig utan dom ..


Jaha jag börjar ju nu på måndag också .. nån slags praktik liknande ? . börjar ialf .. kvart över sex på morgonen .. ush .. låter inte kul men får hoppas att det går till väga och blir bra . Lite nyfiken är man ju på vad man ska göra osv ..
Rädd är jag nog för att jag får rutiner haha har knappt haft det sen jag gick i skolan . Men mysigt dock det här med att bestämma vad man ska ha till matlåda osv .. då kan ja ju ha min nyttiga skit som inte björn är så förtjust i .. Hoppas på att praktiken och den nyttiga maten bidrar ialf till viktminskning .. Så det fanns mer posetiva saker . ist för att tänka på att man börjar så tidigt :P men samtidigt som jag gör det måste jag ju sluta ganska så tidit ialf ? då har jag ju hela dagen på mig att hitta på roliga saker =) och framförallt att vara med vovvarna hehe .. dom kommer ja sakna mest när man är borta flera timmar ... hehe .. björn kan man ju ialf ringa och prata med om den krisen skulle dyka upp ..

Hanna och ja har beställt ett piller också ?!!!! hmmm ... livrädd men de ska bli kul .. tycker egnkligen inte om sånnadär bantningspiller .. absolute inte .. men tänkte också man måste ju testa .. haha vad har man att förlora .. detta var nått nytt piller som kom ifrån norge .. nushape .. hette det .. ska tydligen vara jävligt bra .. det som fick mig att välja det, det var att dom tillochmed gjorde reklam för det på expressen eller aftonbladets hemsida .. jepp jepp .. så det är bara vänta och se när dom kommer ..

jaha nej .. ska göra nått lätt och kaka tror ja .. kanske en omelett ? .. eller nått .. känner att magen börjar bli lite hungrig ialf ..

längtar tills ikväll .. ska bli riktigt kul .. hoppas ja ialf .. full och glad kexchoklad .

cmnsakgl

Jahaja

Kvällen närmar sig sitt slut ... en bra dag måste jag säga .. siri är jo klockren ... =) Gumman ..





phuu

Nu har jag och hanna varit ute och cyklat ! ... phuuu ,,, märktes att man inte hadde gjort det på ett tag .. men det var skönt =)


ska göra amreikanska pannkakor nu =) ska hämta siri snart också ..


pöss

Tisdag

Hanna och jag har varit i dag =) igen .. alltid heh

idag så har vi lagat värsta käket .. vitlöksspäckad fläskfilé .. mumms vad gott det var ... ska fan göra en kokbok tillsammans ellerhur hanna ?

Sen nu har vi varit ute och gått med vovvarna =) och töntat på facebook ...

imorron ska jag hämta pirus (siri) och mysa lite med lill tösa var så länge sen man såg och träffade henne .. ska bli kul . ska faktiskt cykla lite också i morron .. kommer bli bra ..




skrev ett inlägg då jag lyste ut mina tankar om bantning osv .... har för mig också att jag skrev att om man inte behöver banta av hälsoskäl så tycker jag inte att man ska det ? om jag inte har skrivigt det så tillläger jag det ialf .. Sen beror det ju på vart man själv sätter gränsen på övervikt .. vissa tycker att dom är överviktiga fast dom enligt läkarstudier är helt i normal form .. så det är en inviduell tanke man får ställa sig till ..


okej ... nej vara social .. eller surfa runt lite mer kanske ..

just det ! Ska till mig älskade syster på fredag och parta loss rejält .. blir inte så mkt partande längre så man passar ju självklar på vid tillfälle .. det som är posetivt är att det tar 5min att gå dit .. då kan man lät smita hem och gå ut med vovvarna =) perfekt .

Ha en trevlig kväll ..


Tidsfördriv : vem gör vad ?


Vem tvättar? Båda

Vem städar? Jag sällan båda ens

Vem lagar maten?  Jag

Vem dukar?  Jag

Vem dukar av? Båda

Vem diskar? Jag eller hemhjälpen ;)

Vem bäddar? Jag

Vem rensar avloppet? Jag

Vem går ut med sop-påsen? Båda

Vem stryker? Jag

Vem byter glödklampor? Båda

Vem plockar undan saker som ligger och skräpar? Jag

Vem vattnar blommor? Jag

Vem handlar? Båda

Vem gör det fint hemma? Jag

Vem köper födelsedagspresenter? Jag

Vem tar sovmorgon när båda är hemma? Han

Vem sköter räkningar, m.m? Båda

Vem är latast? Med tanke på hur många jag det fanns på dom här frågorna .. HAN





Lite crepy att se det såhär framför sig .. gör ju nästan allt ju ... ush

TV:n

Japp det vart det .. orkade fan inte .. får ta det i morron jag looooovar .. lite ialf hehe .. nej men man måste ju ...



och visst man kan göra det av olika anledningar men jag hatar folk som BANTAR PÅ DIET .. allså denna jävla djungel av sopper och shakar och allt vad det är .. piller hit och dit ...  visst man bestämmer sånt själv .. men varför .. oftast går man ner så snabbt och är skit nöjd .. de är ju det att man går upp lika fort igen + att kroppens skin inte ens hinner vänja sig vid det nya .. skulle du då vilja kasta ut massa pengar för att ta bort skin som sedan töjs ut igen när du går upp i vikt ???

Tycker att man ska vara nöjd som man är ..Visst jag kämpar med vikten nu när jag ska gå ner 15 kg .. gör det enbart för att jag och min man ska kunna få barn .,Annars hade jag inte gjort det medvetet ialf .. tror jag inte .. alla kämpar för¨nått inte sant .. men om det gäller självförtroende så ligger inte det i vikten tro mig .. man kan få killar och snygga kläder och må bra fast du är över viktigt .. Jag tycker att överviktiga tjejer och killar är mycket vackrare på sitt sätt .. spec en överviktigt med självförtroende .. man har former man har nått att ta i .. allt ... tycker ialf att man ska ha lite hull på kroppen än bara ben ?

Fick massa tankar i huvvet nu om det är .. just när jag kämpar med min egna vikt .. hadde det inte varit för detta med barn och allt .. så hadde ja nog inte gjort det så ...sett ... satt och tänkte .. folk kommer inte känna igen mig .. om jag vore pinnsmal .. ingen skulle krama mig lika mkt då eftersom jag inte heller var den dära goa krambjörnen ...

aja skit samma nu ... jag kämpar ... men jag hoppas att folk som gör det av fel anledning kan fylla upp tomrummet på annat sätt .. kan ju tillochmed bli farligt .. !!


Hopp ska ju självklart till power meet i sommar .. eller ja .. om man har turen att få husvangns plats .. har ju varit lite sena med det dära .. men det är väl bara att hålla tummarna .. första gången jag sover i husvang där hehe isånnafall .. sist så sov jag och min dåvarande samt några kompisar i en cheva van ... fan man kunnde ju inte ens ha sex ifred hahaha då stod det ca 10 pers oh gunga med på bilen .. ush vad pinsamt med samtidigt skit kul hehe .. fanns nog några kort tillochmed via fönstret .. får hoppas att dom är raderade för länge sen .. vart mkt kort på den tiden när det gäller sånt .. man v ar ju ung och galen .. hehe .. 


nej ska vara social nu .. och ta en rök med hanna panna .. =) my bitch !  love her and all my friends ..

Träning ?!

Hanna och jag hadde tänk/ska cykla .. Vill men lat sidan kommer fram .. ush .. hatar mig själv när den sidan kommer fram .. måste/vill ju så gärna .. men så uppstår problem som tex att jag måste pumpa ett jävla däck ! ja då kan man (enligt mig ) ta det i morron ... eller ?
Det är perfekt väder och jag vill värkligen känna mig allert och framåt .. Men vill bara göra min amrekanska pannkakor och sätta mig i soffan ... och kolla på tv ... gaahhh dilemma AB ...

Plus att spårlöst är i kväll ... tänk om jag inte hinner hem ?! haha ..patetisk jag vet ....


mmm ska höra med hanna hur de blir ....


pöss

uppochner javisst

herregud ... hatar värkligen att sova i våra förbannade säng ! dags att köpa en ny kanske ? har dock haft denna max 1år eller ja knappt det ..
igår var hanna och ewa här en sväng , städade lite och glodde på tv =) sen gick dom vid 9 och jag och björn hadde mys kväll .. mkt trevligt ..

hmm Jag måste våga mig och ställa mig på vågen här snart nu också .. shit .. kan ju inte veta om jag gått ner på väg till dom dära kilona om jag inte vågar ställa mig på vågen .. rädslan för att få en för hög siffra är enorm .. men sånt får man väl ta då ..

I dag så ska jag ifal ut och cykla ,tänkte ta i mot sjukhuset över skranta först då . sen ner mot näset och över stan hem .. lite sådär halvlång. Men det räcker nog i dag tror jag ialf . Jepp jepp.. men det blir inte förens eftermiddag ..

Ska frächa till mig lite också sen knalla ner till stan. och greja lite .. nice de... !


pöss



I hate sundays !

Dom går ju så fruktansvärt sakta .. ush ..

igår var dte kul .. hanna vart dock dårlig .. så är det ibland .. man kände att man inte var fullbordad ialf . haha hela gänget var inte med utan hanna .. nej jag gick hem vid halv två eller ja .. Saras mamma körde hem mig när hon hämtade sara. Tack



Hopp ska gå ut en promenix med vovvarna min bebisar ! =)

Inget föl har det kommigt heller .. tick tack tick tack .. det får lov att komma snart tycker jag .. !!

Hitta ett par grymma sidor förut också ..

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=7950 <------ Gratis skor .. Bli medlem så får du veta mer .. skit häftig !

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=200743  <---------- Gratis smink .. bli medlem där med ! coolt




Bik-avslutningsmiddag

Japp ... ikväll ska man ut och käka och supa lite med ca 140 st andra ... ska bli redigt kul ..

ska först till lena dårå och lilla andres får man ju inte glömma .. var till systemet förut och köpte mig några kompisar .. dock har jag det stora dilemmat watha hell iam ska ha på mig !


aja nej ska väl vara lite social kanske .. pöss

egsgtrsghtrt

.


Japp ,,, Har saknat honom endå .. hadde det varit städat när jag kommigt hem ? ja då hadde jag slängt mig över honom ..

har fått smältat det nu .. haha .och vi har fått i oss mat osv .. ska ta en mys promenad med vovvarna också .. sen blir det film och lite popcorn .
och vem vet om man inte tar en närmre till på lakana också ? haha .. Imorron ska jag ialf på loppis . Mamma och systrarna ska vara där .. jag dit och kolla läget ialf .. sen blir det hem och fixa lite sen göra sig snygg och vidare ner till lena och andres . ska på bofors middag på harrys i morgon =) ska bli riktigt kul .

Nej sa klä på mig och knalla ut ...

puss hej

Hemma !

Jepp . Åkte hem i dag ... känns skönt , fast endå ville man ju vara kvar .. slåt vad om att hon fölar i natt för att inte vi är där ... 100% säker

hopp ... hade längtat hem som fan .. men de vände när jag kom hem .. Gubb jäveln har varit helt ensam hemma i 4 dagar !! och tror ni att han ens har lyft ett finger ?! Ser ut som värsta svin stian GRRR vad förbannad jag blir .. hel slut i kroppen fick börja städa och greja .. nej han fick då allt veta vad han hette ....



nej ska glo på tv en sväng nu herrrå


no.4

Japp blidde inget i natt heller ... men var dock inte uppe i hela natten heller .. kännde att kroppen orka inte .. men de e ju det som är tur med att man är fler ... så man kan hjälpas åt ...

Idag har vi varit till stan en sväng så jag fixa fixa lite papper sen har vi grillat =) mumms vad gott det var .. !!!

och i natt är det till att vaka igen .. det är bara det som fattas en liten bebis som springer omkring ..
imorse så väckte brudarna mig vid 9 tror jag ush vad trött jag var ..


my body is killing me !!!


Lillan

no. 3

Jaha .. natt nummer tre med fölvakan då .. kroppen är helt slut hahah men men .. vill värkligen inte missa detta ju hehe ..



nej ska kolla lite på tv sen käka chips ... hehe ... gött ... skriver mer i natt

..






Hon älskade någon så högt på jorden.
Någon som aldrig sa det tre små orden. Hon ville
alltid i hans närhet vara. Han brydde sig inte,
igrorerade henne bara. Hon står på vägen och tänker på sin vän, Bilen kommer och hon tänker aldrig mer igen. Han står vid hennes grav med en ros som är röd. Ja nu är hon borta, nu är hon död. Han viskar tyst de tre små orden hon alldit velat höra. Men orden når aldrig hennes öra.


fortsättning.......

Japp ! Fölvakan fortsätter .... blev inget natten som var ... och nu är vi inne på natt 2 .. hoppas hoppas !!

Hanna är dock inte med i dag .. hon skulle jobba =) men vi lovade självklart att ring om det var nått inatt =)

Jag och jessie sov en stund på dagen i dag ... behövdes .. är väldigt pigg nu iafl .. emn kroppen är trött , men de är ju så det blir .. Men de är ockå värt det hihi 

jag och jessie kollar på film nu ... crazy beutiful (stavfel???) bra film !!! 3 av fem toast !


hejdå


Ögonen fyrkantiga?

sitter fortfarande och föl vakar .. har inte hänt så mkt på den fronten ..men de kommer väl snart kanske -man får iallafall hoppas på det ...

har tittat på den dära monitorn .. hela tiden vill inte missa nått ifall de skulle bli nått .. sålät jag tjejerna sova lite eftersom jessie har fodring i morgon och hanna ska jobba .. och ja jag ska väl inte gör ett skit förutom arbetsförmedlingen ...


nej ska glo lite på filmen och sen surfa vidare ..

återkommer ::

Spänningen stiger

Skojja inte ... sitter med hanna uppe hos jessie och kollar på monitorn =) bevakar minsa steg hon tar.. och tror absolute inte alls att det är långt kvar så som hon håller på ... vi sk gå ut typ när vi ser framhovarna eller nått.. så vi inte stör henne =)


är skit exided =)


pöss

uppochner

Skulle upp till jessica .. men pricis när jag skulle sätta mig i bilen nästan så skickar jessie ett sms .. om att frostie redan har börjat med fölning .. ( jaha då kan man ju inte åka upp eftersom man inte ska störa så hon blir stressad) men för en stund sen fick jag ett till sms .. att hon helt hadde slutat och ställt sig upp och börjat käkat ist WHAT THE FUCK?! haha .. hmm hon väntar på mig sa jag då till jessie hehe ..


Så har det inte hänt nått mer tills en 23 ikväll ... så hämtar jessie mig och hanna .. så ska vi natt vaka .. hoppas att man orkar hålla sig vaken bara ... det som är psetivt när man är fler .. hehe .. chansen är ju ganska liten med att alla somnar exakt samtidigt om de skulle bli så . haha .. man får i värsta fall turas om att sova .. eller så är det bara att vara vaken och hålla varann på bästa möjliga posteiva inställning .. då man lätt kan bli irriterad när man är trött .. men det ska nog inte va nått problem .. vi kommer nog vara alla lika nervösa och förväntansfulla . ska bli redigt mäktigt om man nu få vara med om en fölning .. spec frostie min favvo hehe =) '

Emma och jag knalla ner till affären förut och köpte onyttigheter .. (fuck) ska man ju egenkligen inte göra om man som jag ska gå ner 15-20 kg .. tänkte gå ner mer än vad jag måste .. och hoppas på att jag inte går upp så mkt under graviditeten .. =) ska få låna en stegräknare av syrran också .. räknade ut på nätet förut att jag ska gå 10586 steg om dagen ,, SHIT heheh .. hur fan ska de gå ... men men vill man så gör man ... räkna också ut att ett steg är ju ca en meter .. då är 1000steg 1km .. och 10000steg en mil .. så jag ska typ gå 1.5 mil per dag ... visst an får väl lägga till några längre promenader .. men jag rör ju på min när det gäller hundar och hemmet och allt ... så jag får väl hoppas på att jag inte är såå jädrans långt ifrån 1,5 mil hehe

nej ta en rök kanske och vara social .. pöss


Måndag






Emma är här och hälsar på idag =) kuligt .. var ett tag sen faktiskt ..

Ska antagligen upp till jessie också .. nu jävlar kommer frostie att föla =) hon håller på att bädda och greja .. så om hon inte fölar nu så får vi sitta och fölvaka hela natta !!! Det vart ju inget förra gången .. men nu jävlar blir det =) mäktigt!!


Azania ska upp till mamma i dag också .. mamma har det lite tomt hemma så hon ville låna tösa .. klart hon får .. azania behöver springa av sig också som hon är nu .. haha vårkänslor så det skriker om de =) såhär har hon aldrig varit . busar tillochmed med toarullar .. vilket hon inte ens har visat intresse för förut .. ?! hmm .. men de är absolute kul att titta på .. specellt när man inte är van hehe

Hanna är och jobbar nu =( tråååkigt .. haha har ingen att skratta åt hehe hon e ju såå knäpp lilla hallon .. igår när vi var hos mamma och pappa .. så busade jag lite med mamma i vanlig årdning .. hehe slutade med att hanna låg på köksgolvet och skratta så tårarna sprutade .. haha roligt värre kan man säga .. mamma ska köra mig och hanna till ludvika här i veckan .. då hanna ska hämta värsta bebis vovven .. ska bli intressant .. såå söt .. VÄRKLIGEN .

Och så hittade ju självklar mig bror golfbollar i går .. så vi samlade ihop gänget och skulle skjuta lite .. slutade med att mamma skratta så hon grät för min bollteknik . !! JAG GJORDE MITT BÄSTA ... sådär som man gör på tv typ .. träffade väl bollen på mitt 7slag haha ... det var ju 10000 år sedan jag spelade golf ... haha .. men efter några gånger japp då åkte den lååångt .. hehe ... första slagen kom ialfall över blomlisten .. =)

Ska väl packa lite grejer nu ifall jag måste ge mig av .. eller ja jjag kommer ialf åka =)  sen ska jag ringa mor min. och kolla vart hon är ... hon skulle köra min morbro till tåget =) han har ju självklart varit här över påsk .  stockholmaren !!! Har varit ganska snäll mot han denna påsk faktiskt .. haha .. vi brukar annars inte komma överens .. men tyckte att det gick bra nu =) hehe kanske är åldern.. =) får skylla på den ialf ..

nej nu ska jag avsluta här så gött så .. hehe ... puss hej ..


OBS : tar med mig datorn upp till jessie .. ifall ni kommer sakna mig på msn också.. kommer säkert blogga om händelserna där uppe .. och lägga upp kort på nyfödningen ..  =)

pöss




Påsken the end

Slut på påsken ialf för våran släkt hehe ... var uppe på sista middagen i dag =) alltid lika gött


filmkväll ikväll =) mööösigt värre ...





Glad Påsk

Kom hem nyss ifrån syster .. propp mätt av all den goda maten .. + att hon fyllde år i dag också (grattis) så självklart vart det tårta


Är så glad för din skull hanna =) en lite rambo/elvis/zorro och ja allt vi nu har gått igenom för namn på vovven .. pöss


nej ska mysa vidare .. pöss

Fredags recept

Cranks Gazpacho

½ gurka
1 liten grön eller röd paprika
225g tomater
1 gul löl
1 vitlöksklyfta
några kvistar persilja
3 dl tomatjuice
1 ½ dl vatten
1 msk koncentrerad tomatpuré
salt och peppar


Skär samtliga ingredienser i grova bitar och kör i mixer. Ställ kallt.
Innan soppan serveras bryner man brödtärningar i vitlökssmör.

Låååång Fredag

Varför heter det lång fredag för ?? nej ja är inte så påläst om självaste påsken =)

Idag har jag och hanna varit barnvakt åt dom små i några timmar .. mysigt värre ... vi gick först en kort promenade runt kvateret... sen så gick vi till ugglans dagis och lekte lite i lekparken . och avslutade med att gå en lååång promenix på rävåskulle .. ush vad siri var trött i benen sen haha gumman hon var så duktig ! ho fråga tillochmed lite sött om hon fick sitta i olivias vagn .. så 2 timmar var vi ute allt som allt .. och  gick kanske 1 ½ timme


Nu har töserna åkte hem till morsin och jag sitter och bloggar och tittar på crokodile dundee. på fyran =)

Imorron så ska vi till syster yster på kalas .. då fyller hon år ... 29 !! 1 år kvar till hon blir gammal heheh Samtidigt då också blire påskmiddag hehe . Gött   

ska vara social nu pöss


Siri i lekparken i dag =) såå söt 

Dagen och recept

Dagen har varit bra .. har varit hos syster i dag och träffat barnen osv .. =) alltid lika kul .......


nej nej .. trött som faaen .. hehe ..

DAGENS RECEPT


John Harris vitlökslamm

1½ - 2kg lammbog
2 skivor hackad bacon
6 vitlöksklyftor , finhackade
2msk mjukt smör
10 hackade persiljekvistar
1 msk paprikapulver
1 msk vinäger
salt och nymalen peppar

Tidigt på förmiddagen snittas köttytan i diagonala (diamantskärning).
Blanda alla ingredienser och rör till en pasta, som köttet ginds in med.
Låt stå i ett par timmar . Stek i ugn 250grader i 12 -15min per ½kg


Vitlöks á la Rioja

3 vitlöksklyftor friteras i gryta.
Tillsätt 2 hackade tomater samt 2 paprikor (urkärnade och i tärningar)
300g bröd smulas ner i blandningen och sprödsteks. Tillsätt kokande vatten.
Krydda och låt puttra 30min



Dyslexi??????!!!!

JA... Eftersom det tydligen någon anonym som undrar sååååå JAAA mitt problem .. och ibland så skriver jag så snabbt att jag inte inner med bokstäverna och bryr mig väl inte så mkt om stavningen .. huvudsaken är väl att folk förstår vad fan jag skriver ......



Min kväll har ialf varit bra ... MKT bra .... Jessie och hanna har varit/är här i vanlig årdning .. haha att vi inte tröttnar på varann ?! Man gör väl inte det när man endå är sååå lika och endå så olika ... Och roligt har vi ju .. och har vi inte det så hittar vi på nått ...

Jaha .. nej har titta på film på ( HATA Göteborg) helt okej men inte nån höjdare ,....Funderar på att kanske kolla på nån annan film ?Har inte bestämt det än ... Eller så kanske ja och björn tar in boxen till oss i sovrummet vem vet =)


nej ska kolla vidare... God natt ,,,,


lgger in två nya recept i morron då jag missat det i dag


hej moster!!

vad  är dit intressen??  mit är hästar &  danc

vad är dit älsklings djur????  mit är hästar

vad är inte dit älsklngs djur???  mit  är hästar

vad är din älsklings rett?? min tackos

vad älskar du mest i hella värden?? mina hästar

vem är din bästa ven??  min heter moa  &  julia

hej då moster linda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!älskar dig
 

Påskparad

Jaha .. nu har man varit nere och tittat på Siri och olivia haha så söta dom var ... Siri var en kyckling och oliva var en påskkärring ....

Nu ska jag mikkis och hanna kolla på en film =) nice ... sen kommer syrran och hämtar mikkis , mikkis tjatar konstant om att hon vill sova här en natt till NEJ !!! ungen är inte ett problem haha men hennes hemlängtan efter mamma är .. shit allså .. haha igår var nog den enda gången hon inte grät efter sin mamma och att hon ville hem .. visst nu var ju robin (hennes bror här ) men fattar endå inte .. haha och en natt till nej de går inte .. haha. Men det är väl så ,hon var ju alltid med hennes mamma när hon var liten och ja så fort dom ska nånstan och allt .. så är det ju lite fortfarande .. så det är ju klart att hon längtar .. men när hon var yngre så var hon inte lika jobbig hon kanske inte hadde kommigt på då att man kan ju faktisk ringa till mamma och gråta lite haha ..


Nej sitta inne dag i dag känner jag ... ush vilket jävla väder .. när det har varit så fint , måste det då blåsa iskallavindar och vara sååå jävla rått ute ...

Köpte igår en anti dragsele till bamse ... (han drar inte mkt men tillräckligt så att jag får ont i axeln ) Köpte medium tänkte de måste han ju kunna ha ... NEJ ikke .. det var knapp så acela kunnde ha den .. och hon är inte ens 1 år ...Så nu när jag endå var nere till stan ..Så gick jag in på arken och böt till Large ... Kom hem och skulle testa PERFEKT !! gött ... var då tvungen att prova ute med han .. haha underbart .... kan det vara sant ? tänkte jag hela tiden .. min bebis bamse gick fot med mig hela tiden .. han fatta derekt ... fy fan va gött det ska bli nu med promenaderna ...


nej ska titta på film nu .. herrråååå =) pöss


Onsdag ......

Jaha ... ska just nästan pricis gå ner mot staden .. det är ju påskparad , och siri o olivia är med .. så då måste man ju titta ehehe .


jaha .. nej ska nog som sagt knalla nu ..

Dagens recept

Spenatgratäng

1kg färsk spenat som ångkokas och grovhackas.
2 gula lökar skurna i tärningar.
1 vitlökshuvud,där klyftorna mosas.
375g riven cheddarost
125g smör
cayennepeppar samt brödsmulor

Smält smöret i en gryta och koka lökarna tills dom blir genomskinliga,
men inte bruna. Tillsätt vitlök och cayennepeppar efter smak. Dags att hälla i den förvällda spenaten.
Blanda väl och koka i 5min . Häll i osten,som ska smälta. Blandningen förs över till en smörad,
eldfast form. Ströa över brödsmulorna och klicka på lite smör. Baka i ugn i 10-20min i 250Grader


Receptet är taget ur boken Ninas vitlöksbok. Tänkte skriva ett nytt recept varje varannan dag ..




Lite små kul

hmm humor já








haha roligt värre

Solsken och kärlek

Jepp ... snacka om att vakna till detta underbara solsken de var ju riktigt mysigt ,, så nu hoppas man ju på lite kärlek också .. haha ....

igår så vart det faktiskt sent .. inte bra ! Jaja sånt händer det med hehe ..

Igår insåg jag också vad tacksam jag är för allt .. vilket jag tycker att man ska vara ovadsett vilket läge man är i ,.Det finns alltid nått att vara tacksam för , man behöver bara tänka lite extra på det eller hur?! Du tittar dig i spegeln tex och tänker ush vilken ful näsa jag har ,, ? Ja men titta på dina läppa dina ögon och allt runt om .. vad tacksam för det du är nöjd med och använd det ist för att tänka på de andra .. Och var tacksam för det du har ist för att tänka på hela tiden på det du vill ha ..

Hatar folk som tex måste köpa nya saker för dom säger att ja men då mår jag lite bättre ialf !! BULLSHIT så fort den där nya förbannade saken så gör den dig olyklig igen och aha du tillochmed kanske måste köpa en ny .. varför vilja ha kortvarig lycka när man kan se till att få långvarig ..

Igår satt jag här och tänkte .... Min Hanna har jag känt i hela 11 år snart, tänkte då allt vi har gjort tillsammans (även fast man har glömt hälften) Tänk vad lycklig jag är som ens har haft äran att haft en kompis såå länge ..och sen har jag ju flera långvaraiga kompis har massor men ursäkta mg om jag tar reda på dom jag håller kär .. älskar er allihoppa det vet ni ...


!Ryktet sprider sig!




Thihi dator

Japp nu sitter man här med den i knät hehehe ....



Händer nog inte så mkt mer i dag än att sitta och lära känna den här datorn hehe ,,

Måndag/Dator!!!

wwwiiiieee .. snart ska jag och hanna dra ner och fixa egna datorer .. fy fan vad kul =)

Händer nog inte så mkt mer i dag .. ska bara ta de lungt och sitta med den nya datorn i knät .. ute kanske ? ...


pöss





Godnatt/my dear


Älskar mina vänner ... Tack för att ni finns .. man kan alltid ha kul med er .. i dag har jag och hanna&jessie mysigt med tjejsnack och hyrtfilm kollade på the return =) ganska så bra faktisk ...

Nu har jessie och hanna åkt/gått hem .. hanna och ja ska upp tidigt i mörra då vi ska ner till telia och hämta våra datorer =) NICE och jessie ska med SJÄLVKLART .. sen kan ja endå inte vara uppe så länge då robin ska sova med han ska ju på teroi i morgon med körkort och grejer ..

Nej ska nog sova nu .. pöss



Söndag/frihet

Gaaahhh vad skönt ... enkligen av med löshåret .. wwwiiiiiiihooooo visst de kanske var snyggt i sinna bra dagar men fy fan vad jobbigt det var .. ush nej nu har man testat den och nej tack ingen mer gång ..



Jaha .. Jessie är enkligen här =) haha saknat tösa !


pöss

♥Siri



Har haft en hel dag i dag med Siri =) Sååå mysigt , hon är ju ett riktigt carmtroll. Hon kom vid ca halv 10 i morse tror ja . Så då satt vi på en film och myste i soffan . Sen så hyre jag lite serier på våran box åt henne som tex Djungeldjuret Hugo osv , så jag kunde passa på att städa och plocka lite .. Sen så gick vi ner till stan och gick till lekparken vid bibloteket, och sen så kolla vi i affärena och avslutade med MCdonalds och sen knalla ner till mamma som jobba på badhuset idag . Tittade förbi ewa också en sväng (Hannas mamma) och umgicks lite Siri lekte med katten och andra leksaker hon hitta .. Sen kom jessi och då åkte vi hem med Siri och sen till PO´s för jessi skulle köpa hästskor ......

Nu på kvällen har det varit lungt och vi alla har slappat .. Jessica fick åka hem då det var nått fel på Bässan (hoppas detta slutar väl ) Så har vi suttit och snackat skit som vanligt alla vi andra och kollat på tv osv ..

I morgon ska jag på middag med mamma på Nobellhallen .. För oss alla som har hjälpt till i kiosken på matcherna .. KUL hoppas det är god mat hehe .. Ska även på avlutningsmiddag med alla funkkisar på Nobellhallen den 18April .. ska bli skit kul =)

Nej vara social ... pöss




Jaha=)

Idag vaknade jag och höfthelvetet hadde låst sig .. hatar när det blir så .. jävla höft!!!
Har kommigt igång lite nu och kan iallafall gå hyfstat =) Stackars björn fick hjälpa mig på toan i morse .. haha ..


Jaha .. ska tydligen med robin till stan nu han ska ta ut pengar osv .. så ja hoppas att de går bra med gåendet .. annars får han fan bära mig=) ..



RSS 2.0