♥Siri



Har haft en hel dag i dag med Siri =) Sååå mysigt , hon är ju ett riktigt carmtroll. Hon kom vid ca halv 10 i morse tror ja . Så då satt vi på en film och myste i soffan . Sen så hyre jag lite serier på våran box åt henne som tex Djungeldjuret Hugo osv , så jag kunde passa på att städa och plocka lite .. Sen så gick vi ner till stan och gick till lekparken vid bibloteket, och sen så kolla vi i affärena och avslutade med MCdonalds och sen knalla ner till mamma som jobba på badhuset idag . Tittade förbi ewa också en sväng (Hannas mamma) och umgicks lite Siri lekte med katten och andra leksaker hon hitta .. Sen kom jessi och då åkte vi hem med Siri och sen till PO´s för jessi skulle köpa hästskor ......

Nu på kvällen har det varit lungt och vi alla har slappat .. Jessica fick åka hem då det var nått fel på Bässan (hoppas detta slutar väl ) Så har vi suttit och snackat skit som vanligt alla vi andra och kollat på tv osv ..

I morgon ska jag på middag med mamma på Nobellhallen .. För oss alla som har hjälpt till i kiosken på matcherna .. KUL hoppas det är god mat hehe .. Ska även på avlutningsmiddag med alla funkkisar på Nobellhallen den 18April .. ska bli skit kul =)

Nej vara social ... pöss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0