Lördagsmorgon

Jaha .. funkar på bra tycker ja .. Olivia vaknade kvart över 8 . Hon brukar annars vakna vid sex ¨(: så de är ja glad över att hon inte gjorde ..


Sen var det nån fittunge eller nått som bangkade på vårat fönster ?! den måste ha ställt sig på staketet för att en nå till vårat fönster .. hel sjukt ! värt det eller ?? hmm


nej Hanna kommer nog snart  förhoppningsvis ialf .. ska ner på stan med oliva.. sen vette fan vad det blir ..

aja puss hej

.

jjkbj
Jaha .. Är barnvakt åt lilla Olivia ... mysigt värre . od dock ett tag innan hon ville sova , men nu så sover hon så sött så hehe ..

Vi värkar ha otur med denna dära hästen ja nämnde tidiigare .. värkar som de första paret vill ha henne .. men de är ju inte konstigt =)

Nej snart om nån/några timmar kommer la gubbarna hem .. tills den mys och godis farmför tvn :P


miss him like carzy

Japp det är nyttigt att vara ifrån sin partner ibland .. och JA vi går varann på nerverna ibland osv .. men guuuuud vad ja saknar honom !! Han är nere hos far sin i Göteborg och hälsar på ... buuhuuuu har ingen att knulla med hahahaha .. nej då men hallå vem ska ja klänga på i natt ?? JO de ska ja tala om vem .. Emma hahaha .. Emma är här och ska sova här ett par nätter .. stackarn , mig klängandes på henne och lätt snarkar henne i örat .. Hoppas ialf på ett lätt snarkande ;) hehe .. Ska ialf lägga oss snart och kolla på drömkåken =) de var inte igår man såg den .. hehe as bra juh !

Jaha Hanna har varit här i dag också =) as always ;) min gumma det hehe .. Vi har ju ringt på en häst om alla inte har hängt med hehe .. en islandshäst .. ska bli riktigt intressant , men vi får svar om det i morron .. så gott folk HÅL TUMMARNA .., För det behöver vi kan ja säga .. Våran tur vänder alltid .. men iofs har denna gång känts extra bra då ägaren värkar vara en vettig och posetiv människa. Tydligen väldigt lätt att snacka med enligt hanna hehe =) så ja hoppas så inotahelvete på detta nu faktiskt ... jag vill , ja  vill skrev ja att JAG VILL hehe !!


Jaha morron dagen dåå ?? hmm .. ja man vaknar ju förhoppningsvis .. sen ska väl Emma till skolan eller nått .. och Hanna kommer hit .. hehe våra gubbar är borta okej ? måste ju ha varann då hehe .. hennes gubbe är allså med min ner till Göteborg hehe.. Så blir det väl att hitta på nått .. Hanna vill upp till morsan .. eller ja som hanna säger mamma-karin hehe ... visst har ju en del att greja med om vi ska ha dit hästen osv .. sen så måste de ju slås upp en vägg osv .. men de klarar vi galant hehe .. vi kalra allt .. och med underbara jessie hjälp så är vi oslagbara !!

Får dra upp Emma också så hon inte ska göra dumheter varje helg hehe ...

Nej ska inte skriva så mkt mer .. jessie klagar på mina blogg inlägg ibland haha dom blir för långa så hon inte orkar läsa dom :) hehe ..

Kom på några skämt också .. sen kom ja p några nya igår när jag var och spelade biljard med jessie sara och lena =) mkt trevligt så detta måste vi göra om ...


SKÄMTEN !!(och självklart är detta blondin skämt )

Vet ni vad en hjärncell kallas i en blondins hjärna??
- Nej
- Turist ! hehe


Vet ni vad man kallar två hjärnceller i en blondins hjärna ?
-Nej
- Finns inget ord för det , för det har aldrig hänt ! hehe

Vet ni var blondinen gör när hon har spelat biljard ?
- Nej
- Tar med sig bollarna hem !

vet ni vad en blondin säger när hon  vaknar ?
-Nej
-Vem är du ?? hehe



GOD NATT !!!



Baby i miss you like carzy !!!!


jaha.....och nu ?

Har inte gått och lagt mig än .. kan helt enkelt inte sova ..visst kroppen är väl trött men min hjärna bara sprudlar av ideer och tankar ... Nu har jag ialf tvättat sen 7 i morse och varit ute med hundar osv .


Gud vad jag irriterrar mig på folk !

KvällsMys

Jaha .. dagen har bestått av promenad, kärlek , och massa skratt hehe ..


Nu efter maten .. så blir det spårlöst och ennu mer mys hehe .. Har proppat i mih panodil zapp ? också .. ont i hela nak pariet tror de äär huvudvärk på G .. Lika bra att slippa de då ..


Nej ska sätta igång med träningen igen ..ska kolla och kanske gå på nått träningspass .. har inte bestämt  mig än .. men ska ut och gå mer ialf .. de är ju inte så jobbigt och utmärkt att börja med . Sen blir de ingen allkohol heller .. inte i stora ängder ialf . fan då är de ju ingen ide att träna .. hehe men man kan ju ta nått nångång kanske hehe ..

Nej MYS var det ja hehe ...


puss hej

wuderbart

wäder ..... hehe


ska ut och knalla med mina vovvisar på en lång promenad ..Hur lång är ju då frågan hehe ...
Ska städa i dag också .. är ju helt själva jag och björn i dag så de blir att ro om hemmet lite .. ;) kan behövas i vanlig årdning hehe ..


nej ska knalla ut med dogzen nu då .. puss

uj uj uuujjjj

haha jaa herregud .. Börjat återhämtat mig nu kan man säga ifrån gårdagen .. väldigt lyckat och väldigt roligt ..

Var inte så mkt folk  som jag trodde att det skulle vara .. men folk de var det . och full vart man .

Jaha i dag har man varit uppe hos mamma med alla hundar .. gick inge bra . Fattar inte Bamse håller helatiden på att försöka sätta på sig dotter Acela fast hon inte löper ? och acela står där och inte fattar ett skit ! uj uj uj , blir nog kanske att sätta ut han på foder eller nått .. jag vet faktiskt inte vad/hur jag ska kunna lösa detta .. kastrering ? hmm .. de får lösa sig ialf ..

Kom hem för en stund sen . ska kolla på tv .- CLICK .. så bra film nu kl nio .. ehehe .. måste ju ses ! sen blir de bara mys och gos med hundar och gubbe resten av kvällen orkar inte så mkt mer faktiskt ,

nej dag att mysa ner sig i gubbens famn och göra sig redo föör film kväll .. =)


hejdå

Kristinehamn

JAHAMEN ... ikväll bär det dit . supa loss lite .. ska bli kul .. som alltid däär =)


hehe .. jaha färgart håret har man också så man inte ser helt fuckad ut . hehe


nej nu ska jag till affären men hanna och jonas och inhandla lite saker .. pöss

öörrrkk

Jaha .. Har varit hos mamma och pappa hela dagen med hanna och lexii .. och björn kom upp lite senare . så fick fortsatte med ätt göra klart störasta delen av gårdagens arbete . såååå jag örkar inte mer i dag ush va trött ja är  .. hela kroppen är som en lelös elefant ..  ush ..

Ska upp i morron också och grilla och bara myyysa lite .. ska bli kul .. älskar mammas mat och de kommer kännas gött i magen . hehe ..

nej nu är de käk som gäller fast de är sent .. men men . man gör ju så mkt så man glömmer bort att äta typ hehe .. aja ..

ska vara social med jonas och Hanna gums också .. och självklar min lilla björn ;) HEHE

trisstess

Jag är Social
Jag gillar Mitt umgänge
Jag äter det som finns hemma
Jag säger *tjut då*
Jag ger mig sällan in i tvättmaskinen
Jag är duktig på att säga vad jag tycker och tänker
Jag stör mig på Problemen i sammhället och översittare
Jag läser andra bloggar ;)
Jag är vackrast all the time
Jag skrattar som en häxa
Jag är en typisk hemmafru (hate it)
Jag har aldrig chans lös
Jag är lycklig sällan
Jag trivs inte med att ha trisstess
Jag är dålig på att ta hand om mig själv
Jag är rädd för Döden
Jag älskar  ni vet vilka ni är
Jag uppskattar när något roligt och nytt händer i livet
Jag tror på att det inte finns ett öde

Herregud

Kommer jag någonsin kunna komma ur detta depp ?? gahh blir galen snart på mig själv . men de kanske är det ? att jag försöker så mycket att må bra och skratta och le att jag får bakslag ? Vet inte men mår skit ialf .

Vill börja tatuera . ska förhoppningsvis köpa grejer till det snart .. men de är ju inte billigt . Men så i dag tänkte jag att jag kan ju börja måla lite ialf . Har ju inte målat ordenkligt på några år ialf .. vet att jag kan men måste nog måla in mig lite . började plocka lite i mina gammla målar grejer .. FUCK nästan allt saknas . Jaha .. Pennvässare , blocken . ja ialf de viktiga . Har jag slängt dom eller nån annan ? hmm . Vill ialf komma igång med nått , göra nått  TRÄFFA MÄNNSIKOR.

Detta har nog inte varit en bra dag över lag ialf . Min man som lider av extrem ADHD har haft uttbrott hela dagen . Önskan är på högsta nivå att han får sin medecin , Orkar inte , kanske derför mitt deppande har kommigt . eller tänker jag för mkt på honom och allderles för lite på mig själv .. Jag orkar inte ens spekulera i det .

Nej kolla lite på sex and the city sen promennad med dogzen och kanske enbart ro om mig själv ikväll , kan ju försöka ialf ...

Hanna kommer hem i dag också .. weeeiii har saknat min lilla gumzi =) Ska bli skönt om hon kommer ikväll att få prata ur sig lite . om jag känner för det .. ibland är det så jävla svårt att lätta på hjärtat .

en skriva blogg de kan ja .. haha knasigt de dära .

hejdå

Jahaja



Har sitter lilla jag .. hehe ..

Norge vann igår ... ja inte var han dålig men dock fan inte bra heller .. men men .. kul endå . Knallade till syster och kollade på det igår . Dom har ju progektor ?? Som vi titta på .. mäktigt faktiskt .. kul var det också .. Jessie kom dit också . och typ vid halv tolv där tog jg ut henne på stuttsmattan . hehe hadde jätte kul faktisk .

Efter att tävlingen var slut så åkte vi några runder på stan .. trevligt trevligt .. kul faktiskt och se alla fulla idioter hur dom beter sig faktiskt hehe ...var hemma vi en tre kanske ???


aha... i dag har det varit lungt .. sitter och surfar lite samt glor på tv .. ska snart göra nått ätbart .. eller ja .. nått och tugga på ialf ..

jaha nej .. hejdå då ... kisses ..

Mys

ikväll blir det mys .. bara jag och björn .. kan behövas ..

Hundvakt är man också lilla lexi .. =)så underbar är hon så de är inga problem alls .. varit ute och gått lite osv .. bara slappat och mysigt .. hehe såå skönt också för hon lyder minsta vink . och de är ju bra .


Jaha ikväll så blir bänkad framför tvn allså haha .. tycker inte om det med känns kul endå .. EUROVISEN.... jaaa .. man måste ju hejja lite .

Hanna åker på kryssning i morron också .. vill också .. alla som jag känner nästan är på kryssning denna helg juh ..

Men till veckan så blire road trip !!!! yeeehhaaa ... hehe ... kommer bli döö kul .. Jag Björn Hanna och lille Jonas . Kommer bli döö kul ... Först bussen till Göteborg . sen blir nog varberg sen väröbacka .. osv vidare .. !! Ska ju hämta en bil också .. så de kommer bli ennu roligare .. det bästa är att det inte kostar så mkt .. Vilket är bra . Man ska ju kunda leva också .

jaha nej ... mys var det .. ;) puss



                                                                                     

How´s youre ......

Sitter hemma hos Hanna ..

Gör inte så mkt .. sitter typ i hennes soffa i köket och nördar .. och vad dom gör ja vet inte .. Hanna plockade ögonbrynen nyss sen vill jag inte veta mer hehe , men men ...

Hopp nej .. Humöret är inte i topp i dag heller .. men men ..


nej ska väl försöka vara social .. annars går jag nog hem ...



Ensam

Är jag inte ... Men känner mig ...


Vissa saker här i livet är man liv rädd för .. Tro mig jag vet ..
Vissa saker här i livet klarar man inte av själv ... Tro mig jag vet ..


Om jag bara fick spola tillbaks bandet och göra om allt .. skulle ja göra det ? Hur skulle jag göra det ? Vart skulle jag vara i dag ... Ibland så tycker jag , vilket är oftast ialf .. att man lär sig av sina misstag. Och det gör man väl till en viss del . Men oftast så finns misstaget där hela tiden om och om igen .

Det som känns jobbigast är att jag blivigt känslonörd . Man kan såra mig hur lätt som helst utan att jag visar det . Jag gråter nästan jämt så fort jag är ensam . Och självklart ska man ha känslor . Men det ska vara bra känslor inte deppiga och självmordsbelägna känslor .. visst jag skulle aldrig ta självmord . Men jag vet inte hur många gånger jag ens tänkt tanken dom senaste veckorna .. osv .. Känner mig sönder sleten innifrån och hur mitt hårda vackra skal på utsida som ska skydda mig för att visa hur jag egenkligen mår .. Håller på att försvinna ..


Vart är prinsen på den vita hästen ? Vart är den som rycker upp mig ifrån botten och skakar liv i mig ? Får mig tillbax till jorden ..

Save me from this hell , and take me to heaven .....



hmm

Ja vädret är ju inte i topp .. tråkigt .. vet inte riktigt vad man ska hitta på .. sitter ialf med en kaffe i handen och kollar på gossip girl ... älskart och kan inte sluta smyg titta på det fast jag sagt att jag ska köpa allt på box eller vad det nu heter ..

Nej sitta och dricka kaffet och bara må bra ...


Söndag

MYS nalkas i luften ... söndagsmys ... sååå mysigt heh .. Filmkväll blire ialf .. Hanna och Jonas är på väg hit och ska sällskapa oss lite .. ska bli kul ..
Lena och Linda har varit här i dag också . Lena har fått dille på att gå ut med mina vovvar på långpromenader . Detta säger man ju inte nej till . Hundarna tycker ju bara att det är kul så =) Skadar dom ju inte derekt hehe ..
Hopp händer inte så mkt annars slappar dag .. skulle städat idag men tog det igår ist .. hehe .. ska städa lite i morron igen , ska ju bli av med en massa skit .. eller ja dom ska ner i källaren eller nått . så jag slipper se det ialf .. =)

Nej nu kom dom .. Hanna min ängel och Jonas pratkvarn ... hehe


hejdå


LÖrdag =)

Jaha .. har ju varit och är fortfarande inne i en depp period .. men de lättade lite igår när mina underbara vänner tog tag i saken och drog ut mig .. vi började med att gå och käka på colloseo .. MUMMA .. Var värkligen skit kul ! och behövde bara det lilla för att de skulle kännas någerluda bättre .. sen kom jessie på att vi skulle gå ut också ... ja hängde med ut fast jag inte hadde nån lust ork + stans huvudvärk .. var med en timme kanske .. sen drog ja hem och kröp ner i sängen .. men tror inte jessie tog illa upp då hon hadde fullt upp med en kille ... heh .. Sen nu på förmiddagen så kom jessie och lena .. och titta förbi drack lite kaffe .. Åkte sedan upp till jessie och kollade på AGDA ( fölet ) sååå söööt juh .. hehe

Ikväll blir film och robinsson .. =) mys och en massa prat =)


jaha .. nej ska lägga mig och mysa en stund nu , huvvet är inte riktigt i from än =)


Tack mina underbara vänner .. denna nalle är spec för er . och även dom vänner som inte var med igår <3

ush fy och bläää

JAAA ush ... kommigt in i värsta depp perioden ... allt är bara skit .. och de läskig är att jag märker det så väl själv ..

Började med dom dära pillrerna i dag också .. dom kan ligga bakom en del .. illamåendet , ont i magen osv ..
Sen har jag börjat med saouth beach metoden .. Jag och syrran körde den sten hårt i dag när jag va där haha jag vart så jävla läskad när pär kommer med värsta *bullflätan* eller va de nu heter .. ush ja ville ha en bit mest av allt .. tur att jag hadde syster yster där kan ja lova .. Tänker köra detta sten hårt .. För jag vill ha resultat ..

Kom hem för en liten stund sen .. Det nälkades trisstess så fort jjag klev innanför dörren .. ush .. jaha vad fan ska man göra nu då ? finns inte ett skit att göra .. visst gå ut och gå ? men tycker inte om att göra det själv och vill inte dra iväg Hanna nu när hon sitter hemma med sin nya gubbe och är helt nykär .. Och björn är ju latheten själv ... Så humöret är inte på topp .. så lågt man kan komma tycker ja .. Ringde mamma förut och prata lite .. slutade med att när jag sa hejdå så började jag gråta .. herregud .. !

Men i morron så ska jag och mamma ner och sola , sen så ska vi åka till jessie och titta på den nya i flocken hehe världens underbara föl .. efter min älskling frostie hehe .. Så de ska bli kul ! Sen sover ja nog hos mamma .. känner att jag behöver komma bort lite .. till landet .. lugnet själv .. och bara njuta .. och umgås med mamma och pappa .. vilket endå var evigheter sen .

Sen på fredag eller lördag ska jag fika med lena .. också 100000 år sedan man ens såg det fina ansiktet av henne ..
FAN tjejer dra ut mig hahah mår ju piss .. de är ju bara ni som får mig att må bra ju hehe


Mina nya planer är ju också .. hmm joo ja ska ....... börja tatuera .. träna några månader så man blir duktig och kan hantera sakerna rätt .. sen vet ni vart jag finns ! hehe .., alltid nått jag velat gjort .. och varför inte ta tag i skiten !

Hopp nej nu har jag fått skriva av mig lite och känndes bra ..  Nu ska jag laga sita målet för i dag sen blir det tidigt i säng .. Vill bara ha denna dag över .. ush fy och blääää



uj uj uj

Middagen slutar med att vi fortfarande sitter här och ja vi är fulla .. på en måndag .. haha ush ja ... hmm hur ska detta sluta

Middag i dag =)

Snart ska jag och Hanna ner och handla .. =)  shoppa loss .. hehe

så blir det hem sen och förbereda middagen .. kommer bli skit bra ..

Sen ska vi ju själbklart vara SOFISTIKERADE och dricka viiiin .. asg!

nej ... kommer bli kul ikväll Jamen .. pöss



                                                                                                           

....


Hate this day

Ush nej dagen har inte börjat bra .. ush ...


VI har inga pengar värkligen ... för att vi hadde så mkt räkningar denna månad och andra utgifter .. och självklart så har man inte fått alla pengar man skulle få ... ( tänker inte ens ta hela storyn)

Igår var det jätte trevligt ialf .. vi var på marknaden , sen så handla vi lite och gick till kullen här vid oss och satte oss och grilla .. sen spelade vi kubb .. viklet var skit kul med allt som hände .. och sist men inte minst så vann ju tjejerna =)

Sen gick vi in och bestämmde oss för att hyra film . det vart shutter .. en så kallad skräck film .. mm nej tyckte inte att den var så läskig , men vissa andra gjorde . =)

Idag har det varit såååå jävla tråkigt . inte hänt ett skit ..Hanna kommer och ska massera mig sen .. känner att det behövs .. värkligen ... ush vad ont jag har ...

Nej när jag får pengar nu i morron .. då blir det handla och fortsätta med räkningarna .. uj uj uj .. fattig månad .. men sånt är livet . ska också ha middag i morron .. tre rätters .. ska bli kul ... har inte riktigt bestämmt mig vad jag ska laga än .. men funderrar på .. förrätt= Skagentoast med becon stekta mini majs . Huvudrätt = HOME special kyckling burgare med ciabatta bröd exklusiv . Efterrätt = Lindas Suprise . Detta är det jag föreställt mig nu .. men sånt kan lika gärna ändras i huvevt .. hehe .. nej ska gosa ner mig i soffan nu och bara vara .


pöss hej


Jahamen

Har varit på marknaden .. köpte bröd =) haha billigt och bra ..


i dag ska vi grilla =) gött de ...



 Hmm ja vad händer här då ;)



skriver mer sen

RSS 2.0