Jomenvisst :P

♥DÖÖÖ trött är ja .. ush fan .. hehe ..

idag har vi köpt en massa blommor .. blir så fint ♥
Varit uppe hos mamma i dag också , sen har vi varit hos syrran en sväng (sofia) .. Nu sitter vi bägge utslagna i soffan .. jag ska snart lägga mig . ska upp i mörra igen .. allså de är kul att gå till FH men de känns en smula onödigt och , i dag så vart G skit sur för att ALLA kom 5 min försent till hennes lektion .. hmm ?! Huvudsaken e ju att vi är där .... i tink ..


De är så kul nu , men smärtsamt .. Azania min bebis är så jävla busig , hon beter sig som en valp . och de är lite konstant nu .. haha oerhört roligt så sett .. men hon naffsar och hoppar rakt på en och springer in i dörrar :D haha vill ju inte att hon ska skada sig själv och nån annan ...

Avmaskade henne nu ialf för nån dag sen ?! vette fan va den hunden fått allså .. men de värkar som hon har haft den masken ett tag !! .. jaja skit sam ... nu är de gjort ..


Igår vare morsdag ♥ var uppe hos mamma och fika och åkte ut till svärmors sommarstuga vid värnen .. :P Sååå fint var de där .. jag vill också ha sommarstuga hehe .. riktigt mysigt faktiskt ..

Ilördags var vi till carro&jöran också en sväng .. snacka lite och pojkarna fick busa av sig :) alltid lika trevlgt

Snart fyller ja år :) eller ja de e ju en HEL månad kvar men de går ju fort ..
saker som händer innan de

*Jöran 30år (gubbe) hehe
*Maja 11 år
*ska tatuera mig igen .. hoppas bara ja kan bestämma mig om vad .
*Helena 37år

Massa som fyller denna jävla juni månad :( haha före min dag ju .. inte bra ! asg!
saker ja önskar mig .

*tvättmaskin
*spa-behandlingar
*pengar
* middag med min älskling ♥
*Prickiga bikinin ja hittat på lindex (slutar med att ja köper den själv)
*Middag med mina vänner ;)


Näää fan nu blire röka sen sova ..

over and out

Lördagsmys ?!

Eller ? hmmm ..

Barnen ute och leker , älsklingen vilar bort sin huvudvärk och ja passar på och blogga :)

Jahaja .. Igår var jag och älsklingen och lena uppe hos mika först och förfesta lite .. :) trevligt som fan .. sen drog vi ut på wickan och kolla på eddie meduza (hyllningsband) .. Vart en mycket lyckad kväll ialf .. ;)

Idag ... jaaa idag ... jag måste iväg och göra de sista i min gammla lägenhet .. gahhh blir tokig .. men nu märks de klart och tydligt ! Ja ska hjälpa alla andra , men ingen ska då fan hjälpa mig !


Önskar på lite lördags mys ikväll faktiskt .. tjejerna vill ha encheladas .. joo men visst... gott som fan så why inte ? :P

blir nog bra .


over and out

Ursäkta

Men att de orkas hålla på ?! tjafs om pengar , umgänge hit och dit .. de är synd om dig å bla bla bla ... ja spyr snart på skiten .. allt ska tydligen handla om pengar pengar pengar !!!! är de inte de så jaa då fan är de nått annat . Tycker att de är sjukt och tycker de ÄR grymt synd om den som står i mellan ..
Varför kan inte bara allt vara som de är sagt , som de är skrivet på papper .. varför ska de alltid finnas något mer .. och ... ÅHHHH ..


nää trött på den skiten de är ja .. tycker synd om min älskling också de gör ja ! Nog för att ja är ett själv .. Men Jäävla fruntimmer ...


Ja har bränt upp mitt finger också , sååååå helvetes ont gör de .. rökte förut .. ciggen fastnade i munnen och ja fingrarna var inte stilla .. inte nog med att sånt kan göra ont .. så fastnade glöden på fingret och seg som ja var så satt de där gööör länge .. en fin lite  brännblåsa sitter där nu och ömmar ..

Idag har det inte hänt så mycket , nästan nalkats trisstess .. trodde att min nattis skulle komma i dag så ja hadde nån att ev gå på stan med eller ialf nån och stri med .. men IKKE SA NIKKE .. :( hela gänget kommer ialf på fredag .


PÅ FREDAG .. jaaa då ska man ju ut också .. inte för att dricka .. KANSKE ÄR VIKTIGT ATT SÄGA .. (märks det att jag är irriterad eller ? :O  ) Nej vi ska kolla på ett band .. Eddie Meduzas gammla band . :) kan bli coolt ...

Hoppas på de ialf


Perfect by natur



----

Träligt det är att vara pigg såhär på kvällarna .. ushamejen .. höra hur älsklingen snarkar ifrån sovrummet ända ut till vardagsrummet ... JEPP han kan han .. Ja vill också sova .. men de blir att ja snart hämtar kudde och täcke , borrar ner mig i soffan och sätter på tv .. :/ inte bra ..men de är otast de bästa sömn medlet . ;D


Imorron fyller min underbara mamma år ♥

Muuusigt

Y


jaaa i dag har det inte hänt så mycket, försökt med det mesta .. Vart på stan en snabbis och sen bara varit hemma och slappa ..


Just kommigt ur ett bad med älsklingen (tycker de är så mysigt med tända ljus och mys i badkaret) Snart blir det sängen ska bara borsta gaddarna typ ..

Idag gjorde vi hemgjord pizza också .. Blir alltid lika lyckat.. :P

Imorron ska ja testa mig på , typ monsterköttbullar med sambaolek och massa gött i dom , sen ska de vara pasta sås och sånnadär tjocka spagetti typ?! aja får se hur de blir ialf .. men de blir ju alltid gott när ja lagar maten ;)

nääää gaddarna var de ;)

over and out


Ush då

Jaaa .. jag är lit bättre det är jag , ja kan snacka ialf :)


PUUSSS

Skjut mig ..

Mår skit som bara den , hatar att vara sjukt .. hostar slem och har ont i halsen och ont i hela kroppen .. inte alls roande .. och dagen går så grymt sakta samtidigt .

och så tycker ja synd om mig själv... orkar inte göra ett skit ..

Ganska så sjuk dag igår faktiskt .. Det slutade med att jag fick gå hem ifrån FH.. var hemma osv, sen åkte vi och handla ja och älsklingen .. hem kolla på djävulsrallyt (älskart) kolla liten snutt på dum dummare.. sen vips så skulle vi typ sova .... vart en sånhär dag man inte ens hann tänka efter utan allt bara hände -.


Skulle berätta en ganska viktig sak för älsklingen igår , men de gick ju inte vidare ... Han somna just när ja skulle börja prata om de .. :/ så de gick ju åt helvete .. klart man vart sårad lite där .. men men .. thats life .. kommer nog ta ett tag innan ja vågar tänka på att försöka säga det igen ..




Nej i dag ska ja iväg på ett möte ... alldeles strax .. ska bli intressant men de lite små rädd så sett .. går nog bra ... jag är ju en överlevare...

over and out

Ajdå..

Grym träningsvärk ... och så har ja tappat rösten ... BRA JOBBAT LINDA ... gahh ont i hela kroopen och känner mig som en död råtta typ hah a..


gårdagen var SKIT kul ..fotboll,brännboll och grilla ...

nej upp till mammsing snart och hämta vovvisarna och ev grilla igen .. ;)

Faen

3 dagar sen ja blogg .. ush va dårligt ..

har inte hänt så mkt ialf .. idag har vi dock varit i örebro med D&M...

detta handla vi ..


Sen var de nått erbjudande så vi fick med totalt 5 spel .. och jääävligt billigt var de också .. så nu är gubben nöjd ett bra tag .. själv tycker ja att de är ganska små onödigt men de e ju inte minna pengar så .. hehe

själv köpte ja lite grejer på Ikea .. lite smått och gott .. och sen ett AS SNYGGT LINNE :)

 ;D så nu e ja nöjd ! :P

hopp blir fredagsmys i dag .. lite sleten är ja allt .. kom nyss hem typ ..

idag var therese här med kevin :) så mysigt och trevligt ! måste göras fler gånger ..

over andt out

GAhhh

VA Fan blire ;) har inte bloggat på ett tag känns de som ..
Kan börja med och säga att fy fan vilket ÄCKLIGT väder det är ute ... är varmt och äckligfuktig vind , helt kvaft typ .. usch ..

Hopp varit på FH i dag .. kollat på super size me ... bra dokomentär om mcdonalds/fetma osv ..

Nyss varit ute med vovvarna , Azania gumman hel busig . Och när ja har två bägge två ute så får man lixom lyfta på kopplena och allt för att hon busar och ja inte vill arr hon ska trassla insig eller fastna .. MMM sååå idag när hon var super busig så lyfte ja upp armarna och allt så som ja brukar för att få upp kopplen .. jaa vad gör hon ? Hoppar upp och biter mig i gäddhänget .. sådär super skönt så man bet ihop för att inte skrika av smärta .. Men hon är sån .. hon biter när hon är busig .. allldig hårt .. men i dag vart de värkligen ett tjuvnyp .. och ist för att säga till henne att lugna ner sig , så börja ja skrattta . HUR DUM FÅR JA VARA , allt som är i mina hundarsnärhet vet att om man skrattar åt mina när dom är busiga så blir de 100000 värre .. vilket de vart .. så ja fick stå sitt kanske se sådär några minuter innan hon bestämde sig för att vi kunde gå vidare :p

Mina bebisar , Azania&Acela ♥

Hmmm jaaa just nu händer de väl inte så mycket , kände mig som en pluggis i dag genom att ja gjorde klar min uppgift som vi inte behövde lämna in förens på måndag , lämna ja in i dag och fick mycket beröm :) nice ..

Näää ska bråka med Tv:n den vill inte sätta på sig . vettefan va de är ... vill ju GLO ju ;) jaja ..


over and out


Wunderbart wäder<3

YEEEHH :P

varmt som fan har de varit i dag .. men de e gött de ..

har tokstädat hela lägenheten i dag .. älskart ! .. alltid skönt för rn gångskull ha rent och fint runt om sig .. slipper ja bli sjuk och grejer också .. efter städningen vart de dusch och sen mat ;) mumma .. åkte upp till mamma o pappa sen .. fika lite och tvätta&polera bilen .. dyng snygg !

sitter nu och kollar lite på tv, funderar starkt på att göra chokladpudding ;) eller nääää ja vet inte :P haha

ska kolla på filmen nu som går på 3:an ialf med flickorna ..

over and out

Jomenvisst

Tänk att de är så svårt att du INTE kan sluta lägga dig i .... hmm

jaja .. idag vart de en lååång dag ... började med att vi åkte till mamma&pappa vid 1 .. sen så var vi där i några timmar , fikade och käkade mat .. mumma ... sen åkte vi upp till syrran i tvärån .. där fikades de åter i gen och klipttes hår och så nopprade ja ögonbrynen på helena och la ansiktsmask .. HEMMAGJORD , fil, kaffe och matolja .. SUPER BRA ...vart len och fräsch som en babystjärt ;)

Kom hem vi nio .. och nu tittas de på den där jävla hockyn ! åhhh en match kan ja klara .. men sen när de är varje dag ?! ush ...


Yeh gryyymt sugen på lite party är ja också ... gryyyymt ! ... aja den 28 blir de av ialf .. nice de .. kanske tidigare vem vet ;) hehe


aja nej ska väl vara lite social sen blire säääängen .. mys <3

over and out .

<33 babyface

HULIGAN är de rätta ordet för lilla A i dag .. gaaash .. Sen när han vet för hundraelftegången att han tex inte får göra en sak .. så gör han det endå fast med ett brett smile .... Aja .. han sover nu ialf .. *pust* haha nej då .. Därimot har han varit oerhört söt och sjungigt en massa .. nånting med vitsippa ;)

Aja .. sitter i soffan med ida småklängandes på mig :) ♥
fast hon bestämde sig för att gå ut med hundarna nu ..


jaha .. Stockholm den 5 juli :)Nice de ..

Onsdag<3

Jaha ... höften är hel paj på mig .. snacka om att jag säkerligen kommer att få sitta i rullstol inom en snar framtid :/ Plus att bröstbensinfalamationen ger sig alldrig heller .. KAN JA NÅN GÅNG FÅ HA EN HELT FELFRI DAG ??

Hmm

Jaha nää sitter upp hos mamma&pappa .. Jag har varit med Siri till tandläkaren i dag .. FY FAN va duktig hon var .. själv hadde jag svårt att gå ens in i rummet då jag har extrem tandläkarfobi .. och sen när jag satt där så känner ja lixom (ifantasin) hur dom börjar gröpa i min mun .. och alla jävla äcklig ljud .. Siri var nog den duktigaste lilla 6 åringen dom hadde haft där .. fy fan hon gjorde inte en min och var sååå jävla duktig ..

Är ilaf hemma hos mamma , dom kollar på AVATAR och ja passar på att låta hundarna springa .. näää vänta på gubben sen åka till linde och hämta A ..

over and out

.show me heaven.


Inte helt 100

trött och ont i kroppen ... jaa en förkylning på G antar ja . kanske eller nått ..

Ska ialf försöka gå iväg sen , ska bara ta hand om mig enstund ..

-------------------------------


Älskart

Mitt liv just nu , de är bra just i dag .. sen om de är sämre imorron . Lever ja på de underbara i dag♥

Idag var ja och älsklingen chafförer åt syrran och hennes polare, åkte till kopparberg och hämta hem deras höst dom haft på foder där ... ;) Allt gick bra .. men är mer eller mindre super trött :/ Tycker inte om att åka bil så mycket faktiskt .. sen har ja inte mått sådär 100% de senaste dygnet .. tror ja håller på och blir DÖÖ sjuker faktiskt ..

Träffade min jessie pessie en snabbis i dag också :) Miss u my lady bug hehe ..De var kul ialf att se henne ..

Sen efter att lämnat häst och allt .. åkte vi hem till mamma&pappa och hämta hundarna (dom hadde fått varit där sålänge ) Käka lite hemgjord pizza , åkte sedan hem .. kolla lite på hockeyn .. åkte till pappa på taxistationen sen åkte vi och handla lite samt åkte till totto och fika ..

Inte än lugn stund . men de e gött de med ..

aja nu blire mys och snart sängen .. upp i mörra om ja inte är sjuker .. men de hoppas ja inte på ..

Over and out

Myslördag

Sitter uppe hos mamma&pappa <3

Ja, jimmy och lena åkte upp lite tidigare än vad som var sagt .. sofia&co kommer sen också .. då ska det grillas och ätas massa gott gott .. ;) mumma de !

Lena den jävla f****n har redan spöat mig i klockan på dart tavlan :/ Inge roligt att spela spel med henne , puls att hon var på väg och ge mig stryk på alltan .. Vet inte vad som stigit henne upp i huvvet med att slåss ;) hehe kaxig dam de dära .. :P Men roligt som alltid ;)

Tänkte att ja skulle passa på och blogga lite .. för hemma på min datorn i stan så funkar inte F-tangenten . Lite svårt att skriva med den då :P Kan ja ju lika gärna skriva här eller hur ? :P

Nej nej dags att vara lite social ;)

Sexi Baby

Thats me ! :P

Klippningen vart ja gööör nöjd med ;) nice som fan ..



Gött att bli av med lite hår faktiskt ! :P

Imorron blire marken och sen mat hos mamma&pappa .. lite dricka också ;) Mysigt !
Ska även färga håret i morron så utväxten försvinner ;P greeat !

Nej ska mysa med min underbara <3

Over and out

Jomenvisstvettdy

Jaha , sitter i skolan .... lite tristess finns det allt ;)

Imorron är vi lediga ! Gött Gött .. Och nästa vecka går vi bara mån,tis.ons ... lång helg med andra ord .
Ihelgen blir de nog lugnt .. eller nått ? hmmm
Imorron ska jag iväg och klippa mig ... ;) ska bli sååå jävla gött och bli av med lite hår , och minst inte känna sig lite snygger . sen så på lördag så ska lena färga mitt hår :P Kommer ju vara dö snygg ju hehe as always ! <3
Nej men de ska bli skönt att bli lite upppiffad .. Älskade mamma som hjälper till med en slant ! Love here !!!

Jaha .. slutar ju inte 4 i dag ialf har en lektion efter lunch sen så slutar vi .. ca 14,15 ... Ganska gött .. Henne som vi skulle ha egenkligen i dag är sjuk .. så det blir inge gympa heller ... :D hehe

Gött har laddat ny musik i min mp3 :) så nu när ja går hem så kan ja pumpa annat och nytt .. alltid trevligt och lyssna på musik .. nice nice ..

Neee ska kolla lite till vad som finns på datorn , har så att vi egenkligen ska kolla efter gruppövningar som vi ska göra tillsammans med klassen men jaaa jag bloggar och facebookar lite ja ist :P haha

Den 28maj .. jepp jepp då blire wickan ev .. Ska bli roooligt .. sen den 22 maj blire ev  klassfest .. kan bli nice !

Over and out ..

Home sweet home <3

Trivs så här hemma ....

Tänkte visa .. Hittat en ganska cool bikini som ska finnas på H&M



Lite mitt stuk .... Tyckte den var lite söt ialf :) nått ja ska fundera stark på ... Nått liknande ialf .. thihi

Fanns också två till ja fastnade för , dock är dom ju INTE prickiga ;) Lägger upp dom med .



--------------

På FH i dag var de ganska lugnt , på datan fick vi lära oss lite on pohtoshop osv .. ganska intressant faktiskt .. lite små kul om vad man kan göra ;) nice de ..

Väntar på att min älskling ska komma hem , så ja får en famn att vara i en stund .. ska laga mat nu också , de blir korvstroganoff och ris :) mumma ..

Over and out

.....<3

Tänkte hinna med och blogga lite snabbt innan ja ska ge mig av till FH :)

Mycket jag ska hinna mer egenkligen , men sitter här och bloggar :P yaya ..
Idag händer det nog inte så mkt , men å andra sidan så skriver jag så alltid och så har ja / vi alltid gjort nått . så ja ska inte säga för mycket .. ;)

Älskar mina vänner & familj & mitt ♥..

Bloggar mer när ja kommer hem ...

bjuder på .....


Ohhhjaa

Älskar mina vänner <3

tacksam är jag för det också :)

Idag så försova jag mig (förbannatockså) men tur som var så var mamma i stan och körde dit mig , så ja missa bara en lektion .. inte lika lätt att försova sig i morron .. SOVMORGON .. börjar kvart i 11 .. ska tydligen göra en lite utflykt i morgon också .. kan bli nice how knowes ? ;) Känner mig dock kanska mobbad :D haha alla stri och hakar på mig ;) *buuhuu ..

Idag avr en ganska bra dag när de gällde depp , dock är ja nog ganska bra på att dölja och kan lätt lee fast man bara vill stänga in sig på toan .. men men .. sen diskuteras ju annat på FH och då tänker man ju för stunden på annat ..

Sen kom ja hem , gick och mötte lena med the dogs .. och sen så kom älsklingen hem , lagade mat och nu innan lena gick hem så fick ja stryk .. haha kärringen lappa till mig <3 hämden är ljuv !!*grrr


Funderar stark på att samla ihop pengar och följa med lena och klippa mig på fredag , billigare går ju inte att få och de behövs ! ekonomin finns inte kanske man kan kolla med mamma eller nått .. De löser sig annars kommer de andra dagar .. ya ya ..

Letar också efter en ny bikini !!?? help !! Den ska helst vara prickig .. I love my spots ... hehe .. synd att de är svårt att hitta en snygg prickig bikini .. FÖRSLAG ??

Meeee looove yooou jimmy <3

kisses ! over and out

Andas*

Känns skönt att ha kunnat prata med sina nära och kära, men ennu inte en räddare i nöden . Och de kanske inte kommer nån heller vem vet ..

Idag har ja varit uppe hos min underbara mamma <3 .. Sen åkte ja en sväng till jessie <3 och sen åter till mamma .. Var hemma vid fem, vänta på att älsklingen kom hem .. sen bärde det av och handla lite..

Nu står maten på spisen .. torsk o äggsås :) mumma de ..

nää vara social med min älskling ..

λεπτός



Hoppas på en bättring , hoppas på ett felfrittliv .. lugn lugn en sak i taget ..

Iam gona burnit down
-------------------------------------------------

Idag ska ja upp till mamma en sväng , nu snart .. Skippa FH i dag, vill inte sitta där med ett påklistrat leende i dag . Vill vara hemma och kunna vara mig själv .. Ska upp till mamma ialf och ta med mig vovvarna så dom får springa av sig lite . mysigt <3

Sen ska ja nog ev träffa lena <3 

Har ingen anning om vad som händer annars i dag . Tar en stund i taget .. blir bäst så eller hur ? :)


Ursäkta

Men hur skönt skulle de inte vara ibland att bara få försvinna ?! och inte vara en börda för sina nära och kära som man älskar ...





Försöker glömma bort smärtan ibröste , men tråkigt nog så hinner alltid värkligenheten ikapp .
Mycket just nu , känslomässigt och värkligehetsmäsigt .. Och som alltid pengar , pengar, pengar ..
Fy fan va skit ja måt utav att inte kunna betala för mig själv just nu . Och massa annat .. Att lägga saker och ting på hyllan , går inte längre .. Men samtidigt kan ja inte göra nått annat ..


Snälla .....


Långt nere i mitt hjärta av sten
finns det som inte får komma fram
när sorgen värker i märg och ben
jag vet att där endast är skam




Jaa jag ska väl ta mitt sömnlösa asle till sängs igen , upp i morron och klistra dit ett fucking jävla leende på läpparna igen......vilket ja är expert på nu förtiden ! woohooo eller inte ...


Bye bye



Aj Aj AJJ

Min kropp dödar mig ! Har så fruntansvärt ont i höfter, rygg och axeln och jaa allt .. ! typiskt..


Lördagsmys <33

Ohh jaa !


Igår var vi upp till mamma som var barnvakt åt olivia ,vi käka massa gött ! och alex och olivia var värsta kärleksparet ! han gav henne filten och fråga om hon fryste och gav henne hans kudde och kramades hela tiden , riktig gentleman :) Sen när vi skulle åka sa oliva att hon ville han en puss . Då sa alex du kan få en puss av mig och satte den rak på munnen ! <3 :P det ska börjas i tid hehe ..


Idag så har vi slappat , varit hos jöran och carro och lille sebastian .. och fikat och lek .. sen har vi spelat lite kort och bara slappat .. Nu blir de lite onyttigheter och film :) mysigt värre <3

Love my life♥


RSS 2.0