Packar osv ...................

Drygt det är igenkligen .. Men det är ju absolut värt det ..

100 saker till som ska göras i morron förutom flytten .. men men de får la gå ..

nu vart de bättre ! :) RÖSTA

div style="text-align: center;">Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


rösta

div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=hak7K5uexiK0P1TrIwMejSp6ZttdILboj0kt#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_hak7K5uexiK0P1TrIwMejSp6ZttdILboj0kt.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=hak7K5uexiK0P1TrIwMejSp6ZttdILboj0kt#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>

Första dagen

På ORM-kursen ... helt okej faktiskt .. bra tider och så, så de ska nog funka hehe

jaha denna vecka blire ju flytt för gubben dårå och ja flyttar ju också in så sett men inte på papper förens den sista maj *suck


Jo men va fan

vart riktigt lyckat igår , dock kunde inte jag eller nån av mina syskon njuta av kvällen kanske så som vi skulle vilja ?! Men huvudsaken är ju att pappa njöt av kvällen och den vart oerhört lyckad för hans del :) ♥

Snart blir ja och baby hämtade av mamma , han ställde bilen uppe hos dom igår eftersom vi hadde såååå myket och göra så vart de så .. skit allså ja var stressad hela dagen igår ... inte kul ..Så vi ska dit och häta bilen och käka mat <:)

PÅ törsdag flyttas de !

Tack lena gumman för hjälpen igår .. DU ÄR GULD VÄRD ..♥

Migrän !!!!

Släpper ju för fan inte !

ååååhhhh


jaha varit uppe hos pappa ialf och käkat tårta, och så gav vi honom presenten ifrån mig jimmy o lena .. Han vart mycket glad !

Igår var vi hos svärmor och gav henne presenten som ja och carro köpte på stan , hon vart super glad :) och tyckte att de lukta jätte gott (parfym)

Idag så har de inte hänt så jääätttteee mkt .. körde för ett tag sen ner pappa och co , ner till woodys dom skulle ut och käka .. ska hämta dom sen också .. tur som var skulle de inte bli föööör sent eftersom de stora kalaset är i morron ! ska bli kul !!

Nej nu ska gå och våldpussa min underbara kille ! dock behövs inte våld men tyckte de lät fränt ;)

over and out

Uj Uj UJ

Jaaa vad säger man om dagen , galen?

Allså ja har gjort en sjuk grej i dag som ja värkligen fick lida av :D haha
Var hos syster Helena i dag , färga hennes hår och plocka ögonbrynen och jaa en jävla massa så nu e hon ju 10år yngre i utseendet :D haha MEN så sa helena -du kent har hittat tatueringsfärg ..

Självklart dyker ideérna upp i mitt lilla huvve .. så jag drar fram röva ber henne måla ett hjärta och sen tar fram kanyler .. haha jaa vet de är sjukt men va fan man lever ju bara en gång, inte sant ?
Dock när hon började sååå dog ja fan av smärta ! haha så det vart enbart en prick och inte ett hjärta :D haha men de pricken är gjord av in syster av kärlek hahaha ..

Jaha dagen gick ialf inte helt 100 .. skulle hämta ett par skor hos en viss idiot i dag .. MEN de sket sig ju FY FAN va förbannad ja var .. HATART .. Så nu vet ja inte alls hur ja ska få dom där förbannade skorna .. *suck

Imorron fyller pappa år♥ Vi firar han på lördag .. ska bli suuuper kul !


NÄÄÄÄÄÄÄ nu jävlar blire sängen .. as trött ju förfan !

Over and out

Iam the best fucking girl in karlskoga

Hahaha , denna dag ....

Imorse så kom carro , hon godkände kläderna och uppläget till arbetsinterljuv och sen så stack vi .. Vi stack dock kanske lite för tidigt eftersom vi fick vänta en halvtimme haha . BRA planering :) Sen när ja gick in så stack Carro till stan så skulle vi mötas där .

Interjuven gick skit bra .. Ifrån min sida ialf .. eller ? hmm .. Vart dock lite nervös Ägaren var inte svensk och ang jam jam så hadde jag fått för mig de på nått konstigt vänster :/ ialf och så hadde han väl kanske inte den bästa svenskan .. MEN hur som haver så sa han inpresip vi syns på måndag .. :) så jag håller tummarna så dom blir blåa just nu .. Skulle absolut inte sitta fel med ett normalt jobb .. pengar .. och att få komma ut!

Sen efter de så gick ja och Carro på stan , inskaffade mig en ny klänning och ett bälte som ja tänkte ha på lördag ! MYCKET snyggt .. :) Sen köpte jag öven as snygga örehängen och en gulligt litet hårband med rossette :) Kommer bli gööööör bra annars har ja ju en plan B hehe ..

Sen så drog vi och mötte upp Lena för lunch på Jack .. MUMMMA ... Satt där i typ 1 ½ timme bubbla och käkade .. Mycket trevlligt ... sen drog vi tre vidare och gjorde stan osäker .. inhandlade en present åt svärmor ifrån oss + carro & jöran hon fyllde ju år här i måndags :) sen så kolla vi lite i affärer osv ..
Sen köpte ja två tröjer till älsklingen som han kan ha , ialf nån utav dom på lördag så sett :)
Köpte också en till present till pappa som han ska få på lördag ..

LOVE TO SHOPPA ♥

Sen drog Carro iväg för hon skulle ju hämta sebban på dagis .. så ja och lena drog och kolla lite till i affärerna och sen tog vi en fika på kulan .. Knalla sedan ner till henne och hängde tvätt :)

Nu sitter ja hemma och väntar på att Lena ska komma tillbax hon ska få låna min betty boop väska ..

Skönt att sitta ner faktiskt .. höften säger ifrån och huvudvärken smyger sig på ..
Imorron blire möte sen så ska ja åka och handla med syrran och sen hem till henne och göra tårtor :) blire grejtans de .. inte en lugn dag på hela veckan .. super kul men de tar ju på krafterna hehe .

Neeee ... nu örkar ja inte skriva mer :P

Over and out

Känns bra..

Eller ?

Igår så kom ju carro och sebbe .. fikar lite sen drog vi ner till stan och käka lunch på jack :) MUMMA ..
Sen körde hon mig till Xet och där satt jag i några timmar och söla skit och fick en jävla massa post och självklart fick ja pussa på min azania älskling :) Det var faktiskt trevligt att sitta där fast vi kanske höjde rösten åt varann lite dåochdå . Men ja fick nog ur mig en del som ja inte vågar eller känt att jag kunna sagt förut .. just de med att han ljuger så förbannat , vilket han gör fortfarande . Hur ja uppfattade han och frå2a varför han gjorde vissa saker .

Sa också till han att de kändes sjukt att vi ens kunde sitta sådär och prata efter allt som har hänt och bråk som varit . Men nu vet ja varför...

Sen ialf efter ja hadde suttit där och tjötat ett bra tag så kom lena dit :) det vart åter mer kaffe och bubbel .. Sen kom jimmy och hämtade oss ..

*allså jag hadde haft känningar i höften hela dagen igår , men igårkväll så var ja totalt handikappad och kunnde kanppt gå, va fan ska ja göra*

Igår krongla vi en att byta bil och massa sånt och , bromsarna på saaben funka inte .. så de var nått vajs , ialf vart de en tur upp till mamma och fika snabbt igårkväll.. sen vart de hem och sova ..

Eftersom ja hadde så ont igår med höften var fasan om ja ens skulle komma upp ur sängen själv i dag .. (ja rullarde ur kan man säga) haha jaja .. uppe är ja ialf men öm som sen stucken gris ..

Väntar på pappsen som ska köra mig .. (får ju inte gå så långa sträckor med höften när de är såhär ) Ska skriva om papper osv så nått kan lösa sig åt minstone .. :)

over and out

Nu jävlar !

Går det framåt med saker och ting , älskar när ja får de där lilla flytet ;)

På onsdag ska jag på arbetsinterljuv ! Om inte de blir som man vill så börjar ja ORM utbildningen på folkhögskolan på måndag så där har ja ju då en lite liv lina :P mycket bra !

Och snart då flyttar vi en och en halv veckan kvar .. kan man längta så mky som ja gör eller ? nää :P
Sen har vi pappas fest på lördag , sen fyller syster och sen min älskling ! Så de är fullt upp med saker och ting faktiskt ..

De enda problemen som finns de är att bli av med katterna så sett ..
INGEN som vill ha en katt ?? Dom e ju såååå underbara ..

Nej nu snart kommer carro .. dags att sätta på kaffe ! :)

Trött,migrän och va fan ...

Logga ja ens in på blogg sidan för .. haha fick lust att blogga men kroppen säger ifrån och ja borde igenkligen ligga och sova :/ jaja .. skit sam ..

Idag har de varit en fullspäckad dag , sov skit dårligt i natt . lilla A har låtigt som en traktor (snarkningar) och hostat stup i kvarten .. sååå synd om han .. man han är såå duktig och ta medecinen värkligen ! Han tycker inte om den men han tar den ialf hehe .. såå söt .. ialf så när han slutat snarkat och hostat ibland i natt så har man lixom vaknat till enbart för att kolla så han andas .. haha vilket han gjorde ..

Sen i dag har de var lite slappande .. gick i förmiddags till min lägenhet , tänkte börja packa lite i den .. meeen så kom ja ju på att O´s pappa ska ju låna den i morron så då får ja vänta så ja inte börja packa ner saker som han kanske vill använda .. hmm jaja de e ju bara en natt han ska låna den så ja har ju hela veckan på mig sen ..

Sen käka vi enscheladas (stavning) i dag .. suuuper gott det är ! och slut i formen vart de också :D

Sen drog vi i väg hela gänget till J&C där lekte pojkarna och vi hadde lika trevligt som vanligt :)

Nuuuuu skit trött ... jävla migrän har ja också .. hmmm .. inte kul !

over and out

Freeeeedag :)

Jaha .. alla barnen här... Mysigt !

Idag har vi hämtat A sen så for vi till apoteket och köpte Besiovon (stavning) till A .. Köpte ganska så stor flaska , bra att ha hemma ifall de behövs fler gånger ..
Sen drog vi till SysterYster .. Där A lekte med O .. Sen skulle ja klippa syrran .. Under tiden hämtade J , I och N .. Så det vart fullt hus hos syrran haha .. Brosan kom förbi en sväng också så de vart värkligen mycket folk där ett tag .. hehe ..
Klippte syrran ialf  och det vart skit bra .. Men jag är ju bara bäst ! :P

Väl hemma , vart det lungt .. Lite pingu och Besiovon för A och nu så ligger han och sussar .. Brudarna sitter som vanligt med en varsin mobil i näven .. Men man har ju själv varit i den åldern :P haha vore kul dock och kunna snacka normalt i 10 min utan nått vibrerande eller pipande :P

Imorron så blir det till att hälsa på Älsklingens broder och hans fru :) Så små killarna får leka av sig med varann och så ska ju självklart tjejerna med .. Sen så blir de enscheladas (stavning) MUMMA de! .. Kanske nån bra film också .. vem vet ? :)

Näästa helg fyller pappsen år ! Ska bli så kul ! .. Dock så finns de och göra hela veckan för att den festen ska bli så bäst som möjligt .. Ska hjälpa syster H med tårtorna och fixa fram kläder och skor till henne :P Ev så ska hon färga håret och så också .. Själv ska ja kolla över mitt hår , leta reda på mina snygga småröda .. (skor) o massa , massa mer !

Over ant out

Torsdagstroll

Händer inte så mycket om dagarna , vilket gör att man inte blir på bra humör derekt .. :/ Känns ensamt !

Jessie pessie är här en sväng :) Hon ska följa med hem till mig sen en sväng för ja ska visa min lägehet i dag kl 17 :P Så antagligen får jag också flytta ut tidigare så sett .. Då blir det värkligen en STOR flytt .. TVå lägenheter på en dag .. Tur som är har vi många nära&kära som hjälper till :) Vilket vi är sååå tacksamma för !

Det som är gjort i dag hmm .. Snackat i telefon ..Ute och gått ... Försökt att spela ¨på datorn vilket gick åt helvete .. Jävla skit dator !  Duger inte till spel ialf .. Den bara stänger av sig .. sååå brutalt jobbigt så man blir förbannad .. Men men ..

Snart fyller min älskling år ! VÄRSTA presenten har jag hittat .. ska bara få råd till den också :S De är ju en fördel :) hehe ..

Pappsen fyller år nästa helg också , stor kalas blir det .. Ska bli kul , en del släktingar kommer också som man inte har träffat på flera år ! Så det ska bli kul ...

over and out

Onsdag ..

Jaha va blire ? Händer inte så mk om dagarna nu faktiskt .. och ja är ganska dårlig på att aktivera mig ..

så ja har egenkligen inte så mkt att skriva om ..

jaha .. nej men nått kanske man måste hitta på .. kanske ska sno boken som J har lånat av K och smygläsa lite .. de är ju alltid nått hehe ..

Älskar min J

Tårar ..

Tårar kommer ifrån mina ögon , och de känns som ja inte har någon anning om varför .

Kanske är det , de för förflutna som man har mer eller mindre förträngt för att man mått så bra . Det börjar komma i kapp mig nu ..

Jag vill ha en famn , kurra ihop sig och bara få gråta . Utan att behöva förklara nått, jag vill bli ner pussas och ihjälkramad .Ord ska viskas i mina öron om hur underbar och älskvärd jag är eller att allt kommer bli bättre/bra . 

Min famn är inte hemma , och när den kommer hem så är den trött och vill sitta vid sin dator och göra de han brukar .
Vilket är förstårligt att man vill när man varit borta hela dagen .


Värsta depp är ja , ja nöjer mig med täcke och kudde i soffan tillsammans med tv, tårar, hund , katter och papper som tårkar tårarna .. 
Så jävla värdelös jag är ..


Kommer ja nån gång kunna göra vad jag vill med mitt liv ?
Kommer ja nån gång få min egna familj ?
Kommer ja nån gång kunna få mitt drömhus?
Kommer ja nån gång kunna få mig ett bra och älskvärt jobb ?

Det enda , när de gäller vissa saker (inte alla ) men varför måste jag alltid vänta för att få en liten bit av den stora kakan ..

Värsta sjukt, i dag mår ja såhär . Men i morron kanske ja är den vanliga lyckliga Linda-Marie igen . Men varför ska man ens då hanma i svakor ..


Helgen ..

:P Varit en bra helg :P


I fredags så var vi till älsklingens bror och hans fru . Där vart det grogg och mass prat och hadde jätte kul :) Slutade med woodeys sen MAX .. Måste göras fler gånger !

I lördags så kom Siri , vi var barnvakt då syrran åkte på kryssning . Så Siri kom vi 12 snåret på dagen . Käka lite nudlar sen satte vi oss i bilen och drog in till örebro :P Först Jula , sen Biltema och sist IKEA ;D Drog hem och handla , käkade tacos och sen vart de mys till melodifestivalen .. Mycket mysig lördag faktiskt ..

Idag så har vi varit uppe hos mor och far och tjötat och käkat go mat , kom nästan just hem ..

Så nu blire sängen ..

(undrar va ja ska hitta på i mörra , e ju ensamen hela dagen ju )


de spörs

over and out

Hmm ..

Jaa .. i dag fick ja ett tok spel ;) Tog med mig Acela och gick till syrran på andra sidan stan .. Det tog sin tid , Acela har blivigt så trotsig och gå i koppel med . Medans hon är helt underbar att ha lös .. hmm

Satt där och tjöta och sen kom jessie och vi drog ner på stan lite snabbt , sen¨åkte vi hem till J och tjöta lite . Väntade tills han kom hem sen vart det Pizza .. :D Mumma de !

Kollat på tv osv .. Jessie åkte hem strax innan  9 .. Och jaa vi ska väl gå och lägga oss snart misstänker ja .. Är faktiskt trött i dag fast jag sov gör länge i morse .. hmm ..

Imorron så slutar Älsklingen tidigt .. Känns skönt faktiskt hinner ja se han lite mer själv innan de kommer folk osv . Imorron ska det drickas lite .. Inge party utan bara mysa sitta och tjöta med vänner och bara må gött .. Kanske ev woodyes eller nått men inget bestämt .
Så i morron så ska ja inte sova så länge :) utan upp och gå en långis med acela kanske sen ska ja hitta på nått käk till älsklingen&mig så vi kan käka lunch sen i morron när han kommer hem :)

Har kommigt in i en period där ja känner mig fruktansvärt ensam :/ inte kul alls . Och jaa är inte ett dugg ensam tycker tillochmed att det faktiskt kan vara skönt att vara ensam ibland hmm ..
Men känner mig nog ensam för att jag är van att ha folk runt mig hela tiden och de har ja ju iofs inte haft så denna vecka .. slår väl tillbax på mig eller nått då . Men ja överlever ju som vanligt hehe .. Det är säkert bara nått fuffens ja tror/har för mig . thihi as yousual .. Nejdå ..

Kände att jag var tvungen att skriva av mig lite i dag faktiskt .. Har inte så mkt att skriva men de är skönt att rensa lite u huvvet :D hehe de är ju alltid behövligt ..

Den 29 så börjar ja test utbildning , vet inte 100% va det är men de ska bli intressant .. den är ca 3 månader .. ska bli kul (tror ja)

I morron ska ja försöka hinna med
Förmiddagen:
* Långpromenad
*Frukost
*Duscha
*Dammsuga
*Torkagolven
*Laga Lunch
Eftermiddagen:
*SLAPPA
*Handla
*Sen blir de GROGG ;)

Ush nej ta en sista cigg sen blire sängen .

over and out

Usssh

Har sovigt värsta lääänge i dag ju :( aja shit the same ..


Ska greja lite här sen ska ja ta Acela och gå till syrran en sväng.. Blir en perfekt promenad .

Även fast jag inte kunde röra höften igår mer eller mindre (jag har försämrad muskelatur) Måste ju endå röra på mig .. hehe
jepp jepp
Sen kanske jessie hör av sig senare och då blir det stan .. forhoppningsvis .. Ska gå på sko rea ;) haha hon kommer kasta sig på nästan allt jessie is a shoefreak ..

Nej ... hålla sig sysselsatt tils älsklingen kommer hem .. miss him soo ..


over and out

Onsdag .. jahamen

Var på en 40 min lång promenad med Acela i morse .. De var skönt :)
Sen he och käka frulle ;) Har fåt dille på nått som ja egenkligen inte tycker om . Hårda mackor med skärdgårdssill :D haha och när ja äter det så är de gott men sen efter så känns de ush varför åt ja de ?! haha .. aja .. Kanske kroppen som skriker efter Omega3 ..

Nyss käkat lunch .. Enscheladas fast med köttfärsås :) men de vart super gott de med .

Ikväll är det hockey :) Ska dit och se snygger ut som vanligt hehe nejdå ska dit och ta hand om bortasuportrar ..

Hopp nej krypa ner i soffan med täcke och kudde kanske ;) sen en promenix med Acela igen och sen iväg till hallen Blir ju att ja kommer dit lite tidigare än normalt i dag eftersom J är på utbildningen och han slutar ju sent så antingen så hämtar pappsen mig eller så kanske ja får för mig att gå ? :) hmm men då är ja ju död ikväll .. inte ja men mina höfter .. Har grymt ont i dom redan och sen långpromenaden i morse gjorde inte saken bättre .. men men .. Man lever bara en gång ..


RIP Gazania ♥

over and out

Neehheee eller ?

Jaa tänkarna är inte med mig i dag , avskyr sånt .

Idag har ja gjort allt ja ska göra ialf ... Hoppas de inte är nått ja har glömt .. men ärligt så orkar ja faktiskt inte bry mig så mkt just nu .

Allså man tänker på saker , saker som man vill göra och lyckas med . Och ja vet att ja kan lyckas med dom sakerna its not a big deal med dom .. Men just nu .. Har ja ont i bröstet, tänker på att allt kommer gå åt helvete och ja inte kommer komma någonstans .. Detta är nog en liten depp dag för lilla mig .. ELLER ? hmm Eller e det bara tankarna som behöver tänkas en till gång eller flera .. hmm tål att tänkas på :)


Tisdag hmm

Jaaa de är mkt som rullar i huvvet just nu , men sånt hör väl till ? vore ju taskigt läge ifall hjärnan var helt avstängd .

Som de ser ut nu så går då fan inget som ja vill , eller ja de löser sig ju .. Men endå ...
Snart blir det flytt också , fyy fan va jag längtar . Kan man bara inte spola fram tiden så allt är klart .
Blir så mycket bättre, hans barn får eget rum och sin egna space vilket är ju super . Sen blir de närmare till de mesta som finns i denna stad ..
Och ja får inreda ;) vilket i love .. finns en del vi ska köpa som en lampa på IKEA som e gigantiskt och helt super snygg .


Sen ska vi ju köpa hyllor och massa sånt som är behöligt , sen får vi ju en ganska stor hall , vilket ska bli kul .
Ska typ ha en gööör snygg hall bänk eller en byrå som man kan ha avändning för sen självklart hyllor ;)

Jaha , ska hoppa in i duschen sen blir det stan och fixa med ams och f-kassan så de blir gjort . URKK men men de e ju ett måste i dagens läge ..

Det blir nog bra tillslut .


Solstingochvetekuddar

Igår var det värkligen en heeeeel dag i örebro , sen efter att ha hämtat lilla A så åkte vi derekt till hockeyn .

Var faktiskt däär hela matchen och lillkillen satt som ett ljus brevid sin far och kollade på matchen . Sen efter matchen så fick A en puck så han vart helt extas där , för vi sa att dom hadde ju spelat med pucken haha han sa dom orden om , och om igen .. DOM HAR SPELAT DEN HÄR PUCKEN heh ..

I dag så har det hittils varit lugnt vi ska ut och åka lite snart , ska förbi mammsin och kanske åka och hälsa på någon osv .


A fick se greta igår också , först backa han några steg sen så våga han gå fram och klappa .. haha såå söt .

Neee frukosten i dag var ju klockren .. amerikanska pannkakor .. nu jävlar e ja mätt ;D

Nej ut och röka sen klä på sig lite kläder, over and out

Plastpuff

Idag har de varit en händelserik dag , Lena kom hit i dag och vi drog till stan och fika :P
Sen så gick vi o glodde lite , slutade med att jag och Jimmy köpte världens sötaste lilla Greta♥

Sen så har vi försökt att göra oss av med pysen , jaa vi ska flytta och sen så är min mamma super allergisk . :( De är lite träligt men ja vill hellre ha min mamma hemma hos mig x-antal gånger per år ist för att ha en katt på heltid .

Så vi börjar redan nu , för inflyttningen är ju 1april och allt ska inte ske sista sek :)

Hoppas de blir bra ialf ..


Acela har börjat löp också , helt ok men hon behöver väl inte mat strejka varje gång :P


Mysfaktor på !

I am not a superlady

Rasar min omgivning eller vad äre som händer ?



Måndagsmys

Kan man kalla det :P

Idag gjorde ja mammas djävulsgryta till middag .. suuuuper god , dock vart de ju inte riktigt samma sak . Det var ju inte hon som hadde gjort den .. men gott vart de ..

Idag var jag och älskligen iväg till stan , inhandlade ett sällskapsspel (bondespelet) har suttigt med det x-antal timmar nu och jaa vi e inte klara än .. men var tvungen att ta en paus .. haha .. men de e ju kul när de väl börjar hända grejer så sett :D

Nu har vi kollat på halv åtta hos mig (fan ja vill också vara med i ett sånt matprogram) skulle vara kul och se hur mkt poäng man fick hehe ..

Kollar lite på familjen annorlunda .. shit säger ja bara , fatta vilket tålamod dom måste ha !

Sen blire spårlöst :D ett måste hehe ..

Vill ha vår /sommar ... ush spyr på denna snö snart faktiskt ..



RSS 2.0