Tisdag .. jaha

sitter här och knarkar i mig halstabbleter .. jahaja .. hoppas så inerlit att jag blir frisk tills i morron .. de e ju hockey då jub hehe ..

Idag har jag värkligen inte gjort ett skit ..Joo diskat med de e ju inget man diskuterar derekt haha ..

Aja .. håller på och värmer mat just nu .. gratang .. mumma .. Sen blir det nog till att krypa ner i soffan och fortsätta knarka halstabbleter ..

Igår var jag ialf med Lena och Malin..Övertröttheten slog till där en sväng , men de e ju alltid lika roande haha ..

hehe hejdå

Sjuker

Joo eller jag håller på att bli ialf.-. har lite ont i halsen osv

idag ska jag leka med lena .. <3 vad vi ska göra vet jag inte riktigt ..

jaha .. nej skriver kanske mer sen dårå . haha pöss

Ifrån längtan till skit kul, senare till besvikelse

Asså .. JAg vet inte vart jag ska börja .. Igår så gjorde man sig snygger och drog till Sara ;) Vi hadde skit trevligt.
Sen fick vi skjus av saras pappa (tack tack) och drog till wickan .

Väl på wickan . så vart det mkt dansande och roligheter allt ifrån shot till goa drinkar .
Sen blir det oftast samma sak ( ursäkta inge elakt menad love u endå) Vi har en i gänget som har extreme otur när det gäller att bli utkastad osv . (tyckte själv att hon inte var sååå full) men de är sjukt ibland , varför släppa in henne ifrånbörjan ? om hon endå var för full i era ögon ?! SJUKT

Sen så såg syrran och jag att lena o malin skulle gå . så då hackade vi på ut eftersom det inte värkade som om syrrans gubbe skulle få komma in . shit the same . men vi gick och käka pizza och jag fick lena med oss . ist för att hon skulle gå hem derekt .. aja väl inne på pizza slutade det med att jag skämdes så fruktans värt efter ett tag , Vart är  respekten ? Inte var den där ialf . Vuxna människor beter sig inte så ! Och det skapade en så fruktansvärd stämmning och det var inte alls kul . Man äger inte stolarna man suttigt på . ! Aja .. Jag skämdes ialf .Sen så gick vi ut ifrån pizzan när vi var klara .. stod ute och röka och fortsatte att prata med dom vi försökte prata med där inne på wickan . Gahh . Sen vet jag inte . men känns det som ett måste att man SKA säga hejdå till pricis alla man gick med dit ?! Vet att folk inte har gjort det andra gånger varför ska man då begärat själv ?

Tycker som Lena .. Vad är det som händer ?


Jag har inte sett den attityden förut och, den vill jag slippa .

Jag hadde kul mesta dels av tiden igår ialf .. och tack för det :)

----------

Idag ska jag till kilsta och kolla på när Maja spelar fotboll . =)

---------

Sen ska jag hem och bara slappa ! Gött det ..

Over and out ,

Fredag .. längtar..

Tills i morron :) Party Party

Klumpen är kvar .. dock enbart för oron runt om .. inte här .... aja ..

Idag har *vi* varit på stan i X antal timmar och var till skolgärdet osv .. sen så bra det till ica osv ..

Just käkat och är mätt och belåten .. och nu blir det mer idol , kändisdjungel´n och sen men in black !
¨

sen blir det sova ..

HejDå

Hate it!

Hatar att känna den dära stora klumpen i magen , att vad jag än gör så blir det fel . !!

Jag vill , leva med den jag lever med .. Jag vill leva med HAN inte hans sjukdomar .! Samtidigt som jag vill må bra ! vilket jag gör ialf 70% av tiden ..

Men jag gör som vanligt .. jag lägger skulden på mig .. det var jag som började allt igår . okej okej de kan jag ta .. men sen klandrar jag mig själv så . för att tex kanske ha pratat illa om han inför andra . (vet att jag låter sjuk) För just det med snackadet har fått andra att se honom som värsta monstret vilket han faktiskt inte är . DOCK gör han skit dumma saker han sårar mig osv .. men alla ser inte det jag ser . och jag vet faktiskt inte vart jag ska ställa mig , och jag mår SKIT av  just det .. En del rycker i mig, för att lämna honom . anser att det är hur lätt som helst, vilket det absolut inte är .. och då snackar jag inte bara känslor ! du har ekonomin,saker, hundar skulder mm.mm .. listan är lång .. Och tuvärr är jag en sån männsika som vill veta lite vad som händer i framtiden !

Som det ser ut nu så för väntar jag mig stöd OVADSETT vilket håll mitt liv leder ! SÅånt som riktiga vänner och familj gör så sett .. Och nej jag har inte *redan* gjort mitt val . om jag ens nu måste göra ett . Jag tänker leva en dag i taget och ta hand om mig själv först och främst .  DET är vad jag är redo för just nu .. jag är inte redo för att lämna allt jag byggt upp . och är inte redo för nya saker osv .. har för mkt som jag inte vill lämna .

Och visst det kanske blir att en del får lust och säga senare *jag visstet, eller jag sa ju det hela tiden* osv !

Va bara en vän,en syster en bekant osv .. stötta mig ...


aja .. trodde att klumpen i magen av oro skulle försvinna nu efter att ha skriv9igt av mig . men de gjorde den inte . oron som växer för att jag är rädd för att göra fel, att folk ska bli arga på mig eller för att jag helt egngkelt kommer att gå under ..

AJA ...........

Haft en underbart rolig kväll med tjejerna .. och det tackar jag och bockar för . och längtar till på lördag efter en ennu underbar kväll men vännerna ..

LOVE U ALL-


Love it !

Jahamen .. blir nog 1 2 3 4 5 6 7 tatueringar till haha ..Har hittat en i dag ja fastnade för .. det är en slinga med körsbärsblommor och lite stjärnor runt om .. Lena har ju en som tatuerar så de blir väl att vi lägger oss under nålen bägge två .

Har idag varit barnvakt med Lena åt olivia .. alltid lika kul .. =) ska antagligen vara det i morron med ... får se hur det går hehe får ta en vända på stan kanske det var länge sen ..

Helgen var dock inte så lyckad kanske .. haha spec inte i lördags! Skäms , men de e tur att jag har tjejerna ibland haha .Ifredags så var jag ju med saraoch lena .. som skulle ut på lördag . jag gjorde en liten rövare och lånade pengar så jag också kunde följa med i sekundens hastighet .. dock vart det LITE för mkt och ja .. kvart över nio på kvällen så fick underbara Sara hjälpa mig hem . ! haha

Nej ska på föreläsning i morron .. GodNatt ?!


Jahamen=)

Bofors vann igår =) bra jobbat !

Idag har jag varit på möte , slappat lite osv .. sen kom jessie på kvällen vi cyklade till syrran och var där en sväng sen så åkte vi hem ... kollade på idol =) och sen lyxfällan och kändisdjungel.. sen åkte ho hem ..

jaha nu blir snart till och lägga sig .. söva litte ..

i morron blir mer förberedelser till på lördag, ska bli riktigt kul !

Aja .. over and out

Onsdag..............

Jepp jepp ..

Igår så kom jessie hit och klippte lugg på mig och färgade håret .. mkt bra ! är röd och srun i huvve nu .. röd lugg och sen en röd hästsko , resten är brunt .. =D Men ja passar ju i allt vilket är superb .

Ikväll blire hockey då .. Bofors-Örebro .. kan bli intressant .. ska jobba på hallen och de e alltid kul ..=)

ska slänga i mig nått å äta ... sen blire till att göra sig i årdning för kvälla .. ska varapå hallen senast kvart över fem.... innan dess ska dets:

*Duschas
*Äta mat
*Fixa fram någotlunda (hår fria) kläder
*fixa ansiktet , mascara? ögonskugga? mm.mm
*Ut med hundarna
* Sen brukar det dyka upp fler saker ..

Jaha nej ska sitta här en stund till sen måste jag börja med allt haha =)

Ha det så bra alla .. och självklart hejjar vi på BIK ikväll ..

egsgtrsghtrt

Tiiiiisdag =)

Jaha .. här sitter jag .. och funderar lite på min ekonomi .. just nu suger den .. shit the same ..


Igår luncha jag men Lena =) på Jack själlvklart .. alltid gott där haha ..sen så umgicks vi till en halv sex ialf tror jag ?! Kom hem och var super trött .. la mg på soffan en stund för jag skulle ju snart iväg . åkte med jessie till färgesta och skulle hämta några tå vikter till en av hennes hästar . sen så åkte vi hem igen kolla lite på tv osv .. sen vart det sängen .. PANG så sov jag =)


I dag blire förhoppningsvis att lena kommer och färgar håret på mig . ska försöka mig på att handla lite också . sen blire nog lungt ..

längtar till i morron på hockeyn ska bli skit kul !

Hopp...

Idag var jag och kolla på syrrans dotter som spelade fotbollsmatch .. 2-2 skit duktig var hon*stolt*

Sen så fika vi lite med familjen och sen tog ja cykeln hem och där satt lena och lindi utanför :D så vi gick in och tjöta som vanligt och satt å möjste i soffan till top modell och ensam mamma söker .. jahaja =)

sen så åkte dom och jag och björn tog hundarna med ner till stan för vi skulle köpa cigg på nöjesbutiken .. sen nu sitter jag här och ska typ gå och lägga mig .. upp i morron=)ska bli intressant och se va fan det går ut på och vad vi ska göra .. jupp jupp ...

I morron ska jag nog vara chafför med Lena också ... till lindi som skulle till nån kompis . =D aja ..

nej God Natt my sweetis

Passar på ..

Dags att skriva lite ... har haft lite mkt i dag så jag har inte hunnigt suttigt vid datorn allså typ haha ..

Som jag sa i förra inlägget så kommer oftast dom negativa sakerna fram mer än dom posetiva .. Nästan så att man undrar varför man slänger ur sig en del ? kanske känns det bättre att ta det via en blogg ? eller har det bara med skrivandet att göra ? ....

Hur somhelst så är inte min man så *otäck* som jag kanske framställer han att vara ibland .. Sen har han ju diagnosen Grov grad adhd och lindring autism , vilket inte gör vårat förhållande till normalt ?! eller hur man ska säga det .. Kan ju säga att vi bägge har fått kämpat när det gäller mkt .. tex läkarvård osv ... Men när man kämpar igenom mkt blir man oftast starkare ..

Tror inte att det kommer bli svårare med barn på det sättet, innan vi får barn. Så kommer tex gubben få alla rätta medeciner på plats osv .. Kommer inte derekt föda i morron ;) Sen med hans diagons osv, alla tänker säger (grov adhd) herregud hur kommer inte han vara när han får utbrott osv vid barn ? KAN ju säga det att det får han inte . Han älskar barn och dom älskar honom .
Sen vet jag att jag har kompisar som undrar hur jag står ut med allt ?! I min lilla vilda vardag och jaa då är det inte bara förhållandet . Utan det är massa saker som tex hände i somras , som fortfarande tar upp till och ork för att en pojke ska få må bra och inte minst vara lycklig .
Som både jag och min mankämpar för . Sen så finns det 1000 saker till ..
Men antar att gubben är den lättaste att skylla eller bli argast på.. Annars har jag en del kompisar som brukar få ut för en del, när dte gäller min frustutation (stavning) men dom vet och älskar er för det haha .. Behöver mina boxbollar haha ..


Idag hursomhelst så har jag varit hos syster och följt med henne till sjukan för hon skulle lämna tester . Ho ska opereras på måndag ...
Sen så tog jag med lilla Siri hem för hon saknade oss så som hon sa .. Så vi gick och handlade och har bara myst hela kvällen . Hon somnade tvärt vid ca 21,15 hehe lill gumman ..
sen i morron blire upp tidigt eftersom hon älskar att gå upp tidigt *suck* och fixa allt med henne .. sen kommer mikkis hit och ska sova här i morron Så det är full rulle i helgen ..

Aja nej nu ska jag gå och lägga mig ..

Ha en bra helg =)
jjkbj

ee tryck på knappen nu ska vi spela ...

Mamma, mamma det är bra . Yo mamma, respekt du är perfekt ..



Jaha .. Här sitter jag.,tror jag lider av trisstess i dag .

Har varit på stan i dag och lunchat med robin sen varit och flängt lite överallt ..


Vaknade vid 7-8-9 i morse av att det kom hema en full gubbe som fortfarande ligger och sover .. det är sjuk !
Börjar bli redigt trött på skiten faktiskt .. visst nu är det inte ofta det blir som i morse .. men vart fan sitter hjärnan på idiotiska gubbar???!!!

Ibland sitter jag och funderar *vilket kan vara skadligt* haha .. men det känns som om man inte är i nått förhållande lixom .. visst vi är det för varann och sex osv .. men alldeles tomt annars .. sen i vårat förhållande är det ingen jämlikhet eller vad man sänger .. Han köper vad han vill och äter det han vill och allt så , sover hur länge han vill .. JAG måste fråga om jag får köpa nått *oftast* jag får inte röra mjölken om det är halva paketet kvar bara .. osv .. sjuka grejer man tänker på .. och tuvärr så är det nog oftast dom negativa sakerna somkommer ut i en blogg.. aja ..

Nej ska göra nått nu känner jag .. trökigt värre .. =)

Onsdag...städdag

jaha .. har haft lyckat till att tvätta sedan tre ist för fem .. tar det ju inte upp hela kvällen ialf =)
 håller på att städa lite också .. kan lika bra passa på .. även fast det inte är sååå mkt att göra är det ju allid trevligt när det är klart ..

ikväll blir det tv ialf haha .. mitt liv består av tv .. varför ska alla bra program börja just nu på hösten haha .. kan man inte spri dom lite ..

dom ja ska se ialf är ..
extreme home makover
efterlyst
fråga olle dokomentären

sen så blir det säkert mer underkvällens gång men dom SKA jag se haha (inredning och bygge, efterlysta männsikor och mord, SEX SEX och SEX ) haha jaaa vilket liv jag har haha ..

Snart börjar jag också på folkuniversitetet kan bli intressant .. nått att göra på dagarna ialf ..

sen är det en orehörd lättnad att våran ekonomi tar sig rejält nu under hösten .. och då är det skönt att kunna köpa hem lite extra saker och jaaa hundarna ska ja kosta på lite också .. ska tex kastrera han hunden ..och de kostar ju men behövs .. så jag kan ha han när tjejerna löper ..


jaha nej nu ska ja kolla runt lite på nätet, ska komma på nått roligt som vi kan hitta på tillsammans med vovvarna på *valpträffen * den 19 .. tänkte lite tävlingar osv .. kommer bli kul ..

sen blire det städ och tvätt hela dagen .. hehe

love u all.


Ja du =)

Idag så vakna jag och gjorde iordning allt .. sen bar det iväg till stan och träffade erika ..gick på stan en sväng sen följde jag med henne hem .. och umgicks lite

sen nu e jag hemma gjort mat .. mkt gott vart det faktiskt .. sen nu är det idol som gäller ..

skriver kanske mer sen eller så blir den en annan dag pöss

Lovely Day !

Kan man lugnt säga =)

Jag som var så rädd för att försova mig ... men lyckades både duscha och fixa hundar utan att komma föresent hehe..

Marika hängde på idag också !! Så kul ! :D Så vi drog till jack och käka massa god mat .. Laxen var super god ! Och vitlökscremen var NAMNNAMN ;D

Sen så vart det att dra på stan och öob och massa sånt .. det var kul att få träffa althea också värkligen alla blir så stora så snabbt ,man kommer ju ihåg dom som små råtter hehe...

Sen efter jag och ica lämnade lena så drog vi och tog en promenad med vovven och sen snacka en massa förstås hehe  Sen så fick syskonen träffas här utanför .. alltid lika kul och dom sköter sig skit bra !


Nej nu blire käk och mys i soffan ..


gahh jag lever =)

Fan det är nätt och jämt allså .

Jaha nu har björn fixa nått så vi har internet ialf .. vet inte hur länge det vara med än nöjd denna lilla stund ialf ..

Idag Så fyller lilla Hanna år =) Grattis .. eller ja hon är ju efter tolv nu men men .. hehe Var hos henne en stund förut .. varit väldigt känsligt ett tag där .. fattar inte vad det är med dagens killar ! och det är alltid frutimmrerna det är fel på .. hmm tänker inte skriva för mkt för det blir ett jävla liv .. men tycker inte om den stilen faktisk .. låt henne få leva lite för fan !


jaha .. Jag var ju nere på botten för ett tag sen och jaa jag trodde jag var på väg upp för det känndes så .. men i dag så gled jag ner några steg igen .. Hatar att må dårligt hatar att hålla känslor tillbaka .. allså dom som känner mig vet att jag brukar vara hård ärligt och jaa rakpå sak .. sån är jag .. men fan allså, hmm ja kan då börja gråta för minsta lilla känner ja .. just nu ialf .. i morron kanske murer framför mig är lite tjockare förhoppningsvis ialf ..


jaja .. nog snackat om känslor och skit .. i helgen har det varit lungt .. i lördags var jag på hockey med pappsen och mika .. sen så åkte vi upp för att hämta min tvättmaskin jag har fått .. så vi går till lilla garget och ska bära utt skiten .. MEN den var ju inte där ? och nu vet ingen vart den är .. Herregud säer jag bara haha .. jaja pappa skulle köpa en ny åt mig , för han fick lite skuld över axeln tror jag att han hadde slarvat bort min .. shit happens .. men hadde behöft den faktisk ..

Sen på kvällen i lördags så kom mikkisen och skulle sova här så vi hadde lite spa osv inte ofta men alltid lika mysigt ..

Idag har det inte hänt så mkt mer , än att jag varit hos hanna och kollat på tv .. depp är bara förnamnet .. och jag ska egenkligen ligga i sängen nu men har skkkiiiittt svårt att sova som vanligt .. ska luncha med lena i morron på Jack <3 Sen vet jag inte vad det blir förutom att jag ska träffa marika också .. funderar på att ta tag i mitt ohälsosamma liv nu också .. ska börja gå ut och gå .. Jag älskar ju hösten så varför inte njuta av det ? =) hehe

nej nu ska jag bädda ner mig och glo på film ialf .. livrädd att försova mig i morron faktisk haha massa som ska göras också ..

Love u all .. don´t foget me when iam dead ..   =/

Kisses ..... //// Körsbär


Fredag...

Sitter hos syster igen och lånar internet haha =) fan blir ju tokig , när man ju känner på kvällen tex undrar vad dom skriver på facebook eller har jag fått svar på mailen än ... så kan man inte gå in och kolla... data nörd javisst =)

Idag har jag inte gjort så mtk . slappat och bara myst . är ju sånt väder också så .. kanske blir film kväll ikväll med tjejerna .. något som behövs då man inte har träffats på ett tag ju .. så det ser jag fram emot om det nu blir av :D hehe

Imorron får vi hem våran tvättmaskin och kanske våran nya säng ... HOPPAS .. fan vad gött det ska bli isånnafall ..f underar på att åka till filipstad också i morron det är ju trots allt oxhä´lja =)

jaha .. sen får man ju se vad som händer .. ska förhoppningsvis upp till nicke och erika någe mer här framöver eller om dom kommer till oss ?:D

nej nu ska jag och oliva poppa musik =) hehe pöss hej

jjkbj

Blir gaaalen juh !!!

Nej internetet funkar fortfarande inte .. haha fatta att man kan vara så beroende .. sitter just hos syrran och fick låna datan en sväng ..

Saknar internet för hur fan ska man annars hålla kontakten med alla kompisar och släkt och allt .. sen är det ju detta med mailen också .. kan ju komma viktiga saker så kan man inte läsa det ?? skit jobbigt faktiskt ..Men men det årdnar sig snart hoppas jag ialf ..

Jaha i helgen så var det kräftskiva med familjen och så .. det var mysigt .. sen i söndags så tog jag det lungt och träffa jessie en sväng .. sen igår så var jag på stan med Erika .. och vi fikade och snackade rent allmänt .. sen så drog jag på möte och sen hem svängde om med kläder och gjorde sig bekväm.. Jag och björn drog upp till granbergsdal tille tt par kompisar .. JÄTTE GULLIGT HUS by the way .. där käka vi och bara snacka och hadde det trevligt =) det var kul faktisk .. det är inte ofta man åker bort så på det viset -.. Sen vi 9 halv 10 så kom robin och hämta oss, och vi farde hem =) och sov.. =)

I dag vart det örebro, med mammsen och pappsen , bamse jag och björn =) vart biltema och självklart IKEA =)
Det sjukaste i dag var nog att jag inte handla nått på ikea brukar alltid vilja ha mssor .. men jag gick mest bara och njöt hehe tog dock hem en katalog .. för ändringar ska det bli .. både hem och inredning .. ska bli kul faktiskt .. men man måste ju dock ha tålamod .. ekonomin blir ju betydligt mycket bättre än förr ialf =) så det glädjer mig mycket ..

Jaha nej ..  vet inte vad som händer i veckan .. men nått hoppas jag på ialf .. ska faktiskt tro det eller ej så ska jag börja plugga körkort . ska senaste och det är alldra senast efter nyår så ska det vara klart .. vill inte bli en sån som får skriva upp 1000 gånger innan man klarar det (inge elakt menat) men vill pålugga i lungn och god tid osch allt sånt ..

funderar ju på att börja pluggga sen också .. så jag blir nått .. har dock inte riktigt bestämt mig helt än .. men det kommer väl =) hehe


nej syns det att jag inte skrivigt på ett tag ??? haha ..

Saknar er alla hehe . snart kommer jag åter till nätet =) pöss


RSS 2.0