Sista dagen !

WIIIIIIEEEEE .. ja ursäkta men fy fan va underbart ... sista dagen .. allså de är ju kul och så men de är ju ganska slitsamt .. i förr går elelr i går (så jävla dagvilsen är ja9 Så bar ja x-antal kartonger fullproppade med tunga saker .. mm dom första 20 gick okej sen så kändes det i armarna :D

aja  .. sluta sent igår .. efter det åkte jag och natta på stan , skulle vänta på hennes hmm aa inte pojkvän kan man inte säga men nästan :) så vi åkte runt och sen upp till PIP och gick ur och röka och träffa massa gamla godingar och aa .. kul ! ..

sen åkte ja till ts och satt och kolla på tv tills *sambon* slutande .. gick ut fem min innan så ja kunde röka... haha var en kille som ville ha med mig hem ... öööööhhh nej tack :D

Den 20 augusti , ska jag och lena ha fest vilket aa jämt blit lyckat och en  av våra berömda fester ;) nu ska vi dansa lös :) sugen på att haka på ? hör av dig då ;)

Har redan skickat ut *flags* till några , och fått posetiva svar !

nej fuck this jobb is calling ...


Fredag

uj ...

allså ni har ju inte hört den där historien som hände i hmm onsdags?
Var hos ett (PIP) och skulle få låna cigg , sluta med att vi bråka .. och (PIP) gick , bara det att när ja sen skulle gå .
Så fick ja inte upp dörren .:O så den JÄVELN hade låst in mig . typ mellan dörren om man säger när det är två dörrar .. aa ni fattar?! ilaf så M fick komma och försöka få upp dörren utifrån .. men de gick inte .. Mi frågade garannarna som knappt våga öppna dörren .. aja ingen hadde typ en samma dörr så dera nykel kunde fått chansen att passa .

Då , öppnar lilla jag det stora köksfönstret ! och efter många om och med så hoppa ju ut .. bara det att ja landade totalt fel så¨vänster benet på mig är sträckt och fullt med blåmärken, och så fick höften sig en kyss till att duga .. uj uj uj ..

jag var inte glad den dagen !

nog om carzy shit in my fucking life ... fattar inte att jag är så duktig på att ge mig in i galenskaper . och fattar inte att ja ibland inte lär mig av mina misstag så sett .. men ja är väl dum eller nått :)(:

Jaha .. jobb ikväll med ! Igår var det skit dåligt ! så hoppas på en bättre kväll i dag faktiskt , jepp jepp ..

Längtar tills på söndag !

over and out

jaa men torsdag va det ja

somna vi 4 eller nått i dag , gahh snacka om att väna på dygnet .. men de blir ju så ibland ..

Idag är det black jack på torget ! tror ja och sen hmmm (ska kolla) och sen peter wahlebäck .. sen får vi ju matgäster som the sounds och teddyberas , timo rääsinen .. o massa mer :) kuuuuul

får se om ja kan byta pass i morron .. kan ja de och tar dag ist så drar jag med lena och kollar på hoffmastreo och takida :D wwwiiiiieeee det är hon värd , fan gumman du har varit en ängel för mig och är fortfarande <3


jaha .. nej ush börjar ju snart igen .. känns ju knappt som man vaknat ^^

yeh yeh .. what is a dance in the castle..

over and out

Home

is it?

hmm ... aja ... sluta tidigt i dag men kom inte hem förens nu :P orka gå..

skit lugn kväll .. sorligt .. men men .. vi hadde ju kul endå .. övertrött personal som gör allt för att liva upp stämingen .. haha .. jepp jepp ..


nej de blir lite tv och sen sova ..


tack för kniven i ryggen asshole !


nattis , lilla gumman .. älskar däj (klappar hårt på kinden)

juuuuppp

rullar på ..


hadde skit kul igår .. !

Hoppas på en bra dag i dag också .. värkligen ..

aja vet inte vad ja ska skriva faktiskt .. har varit lite depp dom senaste dagarna , men de är ju som de är .. och aaa ...finns inte så mycket att göra åt det ..

Ska medje en sak .. att ja är rädd för att gå ut , att möta er skulle vara värsta mardrömmen. Och ja skulle nog bli helt förstörd va det.

Ja , jag har knappt gått till affären .. och inte ens gått på stan .. ibland när ja åker vägar som ja vet att ni kan åka på ... ja då blundar ja elller kollar ner i golvet .. vill inte se eller känna nått som på minner om er .. spec inte hon .. we where soul mats..:( ush

och nu .. fy fan .. tack för att du lekt med mig de sista dagarna ! jävla svin .som om ja inte kunde vara mer förstörd nej då ska ju du förstöra ennu mer !  gud .. ni killar allså -- fy i helvete säger ja bara .  att ni orkar leka med hjärtan och känslor sådär ..


ååå fy fan allså

Tisdag

Var ute o åkte lite i natt :D haha gansa kul faktiskt .. har man vänt på dygnet har man .. hmm

Acela min bebis skadade baktassen igår ... :( dock så är dey ingen fara hon haltar inte längre osv det är ju bra inte roligt när dom skadar sig endå :P


hmm aja ut å åka lite ska man gö också .. jepp ..

over and fucking out

Måååååndag

Jepp jepp .... här sitter ja dårå .. hmm

Väntar på att bli hämtade .. mmm .. sen SKA ja hem och färga håret ... ett måste juh ! haha .. mina gråa hår börjar ju synas ;) haha men ja är ju rått färgad så .. mmm

finns inte så mycket ja orkar säga faktiskt .. i take babysteps now .. becuse i need it ..

Igår var ja nere i sandviken hela kvällen typ .. kul var det ! skratta fan så ja tjöt .. att dom orkar ! hah

Ikväll hoppas ja att det blir lugnt .. ska typ bara va .. och jaa .. fast det säger ja ju jämt och så blir det inte så endå :P Men ja kan ju försöka ialf de e nog huvudsaken ..

Gissa vem ja tänker på ... uj uj uj



Längtar tills i morron , ska bli kul att träffa fölk och få lite bättre upplevelser på listan ;)

haha

läste att ja skrivigt för några dagar sen att ja skulle färga håret ^^ haha aa ja ska gö det i dag förshoppningsvis ;D


Ush trött är ja och seg är ja ...yepp

skriver mer ikväll i tink

Askersund

Gud .. snar likt power meet fast endå inte .. vart du än var så var det folk ialf och bilar och as grymma bilar !

Det var riktigt kul faktiskt .. just va ja behövde två roliga nätter irad ;)
Idag blir LUGNT ska fan inte lyfta en fena i onödan .. sen på tisdag blir jobb så ja ska väl göra så kroppen kommer in i rätta banor igen .. avgiftning haha

:P aja ,. nej ska typ iväg och handla tror ja och hämta en bil och allt så .. jiiiipppiii sa skrev att ja inte skulle lyfta en fena .. aj då .. förstört

Snabb skrivning :D

Ska alldeles snart om typ en timme .. in mot askersund :P kommer bli oerhört kul !

Igår vart den en spontan trippp till statt med syster yrster .. och fy fan ! bästa kvällen ever .. träffa så många gammla bekanta och vänner och ush fy fan det var kramkalas .. grymt kul .. syrran drog pytte litte tidigare än mig .. vilket inte gjorde s¨mcyket då ja inte var själv ;D hadde ju alla goa glad underbar männsikro haha .. fy fan lite rund under förtterna var man ju ..

Väntade sedan på att *sambon* sluta jobbet , drog och snabb käka på shell och senn vart det efterfest i kalberg?!

Och helvete vilket hus! de var pool och de var värsta grillen de var värsta köket, ujj uj jaa allt .. lätt att man skulle kunna bo där :D

kom hem runt 6 .. as trött .. däckade och sen upp .. iväg till glasbanken och handlade :) käka mat och sen hem glodde på film .. och vilade ... NU upp ...mätta magen lite och blogga .. sen blir snygga till sig .. knäppa en och iväg :D

over and out

Allså halllåååå

hmmm .... ont i magen , och kroppen .. säg för fan att ja inte håller på att bli sjuker igen .. eller är de kroppen som försöker vänja sig utan alkohol hahaha .. ush ..

Imorron  äre lördag !!!! PARTY .. blir askersund :P ska bli rikigt kul att komma ut och festa med lite gammla vänner och träffa nytt folk :D yeh ..

dock träffat mycket nytt folk denna veckan men :) skönt med nya ansikten som inte vet om allt om en eller ifrågasätter om man dricker eller nått haha ..men ja har hu mina gammla trogna där vid min sida också ..

Fick ett samtal igår av en gammal killkompis som ja inte snackat med på månader ..<3 Han vill kolla så ja mådde bra då han hört rykten om vad som hadde hänt .. tack för att du/alla finns .. sånna samtal värmer .och att ni tänker på mig även fast man inte snackar dagligen .. *smickrad*

Yeh yeh .. allså igår .. ush de vart sent .. hadde så mycket planerat med han typ hem och göra mat och sen var de typ och gå och lägga sig :/ knepigt ..

idag ska ja ialf färga håret .. tvätta så ja har dööö snygga kläder i morron :D haha .. har sytt ihop byxor som gått söner har ja gjort och det ska inhandlas alkohol för i morron .. fy fan va gött att komma iväg lite ..

Nästa vecka .. uj ..mycket att göra ..

Hoppas att det är bra med alla, och även om ja inte hört av mig så hoppas ja at ni förstår ..

Jag hatar att jag saknar dig greta :(


uj uj

Man mår som man förskännar , ja som alldrig blir bakis ?! jaaa ush .. säger ja bara ...idag e ja nog fan det ..


idag ska jag fika och vara med carro ;D

igår vart ja med syrran upp till några vänner , vi spelade spel och löste mord ! jaa jag gissa rätt på mördaraen !! :D såå jävla bra jag är .. haha ..vart lite väl alkoliserad igår .. drog då på efterfest och jaa kom väl i säng vid halv 5 snåret ..

Men de var en rolig kväll ! det är huvudsaken, jepp !


nej nått att tugga på !

wiie

tycker ni ska sätta på spoyfi och lyssna på .. Gina-Afraid <3 Gud va duktig du är Gina ! Så jävla bra låt .. Poppat den mycket nu <3


Jaha .. lite cider vart det ju i dag då :D hmm ska iväg och tugga nått sen fixa lite sen iväg igen .. saker rullar på och de känns SKÖNT .. vill inte sitta själv och deppa för saker inte gick som dom skulle .. fast nu skriver ja om det ialf hmm .. fy mig haha ..

ska jobba ifrån tisdag redan nästa vecka ! fy fan va gött .. kul att träffa alla artister också :D kommer stå med hakan nere vi knäna haha ..


Onsdag joomenvisst

var barnvakt igår ... gick skit bra .. ungar älskar ju mig :Dsen vart det fin besök .. lena kom förbi .. efter jobbet som typ ligger 100 m knappt här ifrån :P satt och tjötade en bra stund om allt hur ja mår och jaa allt , vad ja gör å sånna saker .. känns oerhört skönt att ha nån att prata med .. och att det är många som bryr sig känns också skönt..


sen efter lena åkt så kom *sambon* hem och de vart en cider eller 4 :) och sen film på det ...lungt och skönt ..

Idag vakna ja av dunderobrak och skratt å skrik typ .. (ungar) haha Brukar ju annars bara vara lilla A som kommer uppsmygandes i sängen och lägger sig och gosar innan han bestämt säger till en att man ska gå upp .. :) aja

idag är man ju bortbjuden på olika håll .. har inte riktigt bestämt mig för vilket bara .. dock så är dagen ung den också så inget behöver bestämmas nu ..

ska försöka komma iväg lite i dag också och fylla i massa papper och grejer ..

adressändring måste göras snabbt också då nån ryckt ner mitt namn på dörren .. (så jävla dålig stil) men vet ju vem/vilka ja har att skylla på om de skulle skita sig med att ja inte fick min post ..

hmmm

nej göra sig snygger och sen kanske börja dagen ordenkligt .

ujujujujujuj

dagvilsen ja är då :S haha

jaha .. jooo men .. nääää ..

Är barnvakt , ska snart käka kräftor :D sen blir att bara slappa tror ja ..

imorron blire nog lite dricka .. !!! jepp jepp ..

Ja flaggar runt

vet int vart ja hör te ...

ganska kul om att det är vad slagning om erat förhållande ! haha och ganska många också , så ja J du är en kändis på Fittbytar fronten .. aja nog för att ja är krossad men sitvationen är ganska så rolig endå ..spec saker man fått hört i efter hand, men men .. livet är livet ..

Kommer ta ett tag innan man kommer upp på båda benen .. JAG ilaf hoppar inte in i ett nytt förhållande denna sommar ialf inte .. ganska stolt över mig själv för det .. Och ja har lojala vänner runt mig som stöttar mig i allt .. vilket ja är grymt tacksam för .. <3

Sen vet ja att det går rykten om mig redan .. (slampa,alkolist) och njaa de rör mig inte så mycket i ryggen just nu faktiskt .

nej .. lite käk kanske ...

SKIT måndag

jaa eftersom ja är den fattiglapp ja är så lever ja på soc ... och dom kan tamefan dra åt ***

jaa jag fick ganska mycket pengar i en klumpsumma för nån månad sen .. (bostadsbidra) Mmm ja var ju inte ensam om att göra slut på pengarna då ja levde ihop med J .. Mmm men nu när ja behöver hjälp för att ens kunna hitta bostad och kunna köpa mat och allt .. jaa eftersom ja fick så mycket pengar ... gud .. ! enligt dom så skulle dom pengarna räcka till ocktober !

jepp får ingen hjälp förens ocktober ... hur ska detta sluta!

inte nog att ja blivigt av med gubbe och lägenhet nu ekonomi... F**k

jomenvisst

fest i dag ?! nej nu får ja ge mig ...

var med en kompis idag som fått hus imot åtorp inte riktigt så långt .... FAN att inte ja visste de ... :( 2300:- i månaden för ett stort jävla hus med gård och garage och allt ... typiskt ..

jaja huvudsaken är att ja har tak över huvvet och att mina hundar har det .. mat i magen är ju ett plus de med ..

när ja får eget .. uuuujjjj va ja längtar ... fast de e ju ganska soft nu också .. lite för soft .. hehe ..

innan denna jävla sommar är slut så ska ja ::

*Ta det förbannade körkortet (tack för folk ställer upp och övningskör med mig)

*Eget place (där ja ska bo i 20år minst)

* Ner 10kg MINST (ja va fan hälsa is a good ting)

*take care of my self . (massage, ansiktsbehandligar mm.mm)

*Ta i tu med problem så ja kan må bra al the time .. (ska börja på´t ialf)

* Leva en dag i taget (orka med mer besvikelser)

*Be singel .(tillgänglig fast endå inte ;) alla har vi våra behov som måste tillfredställas haha )



uj söndag?

alltså detta med sena nätter är egenkligen inte min grej .. men vill man hem till hundarna så vill man .. de är ju mina bebisar..


jaa uj .. blivigt sena nätter ända sen i onsdag :D haha gör skojj .. men onsdagen va fan värst ..

Min chaffis hadde däckat hemma och där stog ja mitt ute i ingenstans full och hadde en lika alkoliserad kille vid mig . sen så kom chaffisen .. hem till karlskoga och sen ner till shell och käka hamburager vi 5 på möra :D haha men de var skit gött..haha

drinking like a rock star , fucking like a pornstar :P gahh

idag vet ja faktiskt dock inte vad som händer .. kanske ska iväg i kväll igen men inget bestämt ..

min sambo :D och ja börjar hårt i morron .. smala o snygga helt omotståndliga :P

ser inte ljuset i tunneln än .. men de kommer .... förshoppningsvis ..

huvudsaken är att ja mår bra för stunden och att ja inte ligger på ått sjukhus eller deppar i ett hörn .. yeh !


Lööööördag

jaa va fan säger man om livet .... skål !


woodeys ikväll! :) hoppas på en bra jävla ikväll faktiskt

uj uj uj

va säger man ?

sent vart de .. kom hem vi 4 i natt ^^ gaaashh sova ...

igår var man till hova , va riktigt kul ! roligast var nog narrarna som gjorde shower hela tiden .. :D sen att se spelena (men hästarna o riddarna) va AS mäktigt ! men lessen i ögat dock när de var en häst som drog sig . VÄRSTA ja sett - gjorde en kullebytta framåt med ryttare på sig och hästen bara låg där först .. man märkte tydligt att dom va rädd om sina hästar .. tur som va så gick väl allt bra .. ush ush ush endå


idag ... mm sovigt .. käkat skit god mat .. kött och grekisksallad typ .. MUMMA .. sen vart de en lyx shake på max :) och så bla bla bla ..


ikväll .. jaa inget bestämt ännu .. men hoppas på ...........jepp!

näää ush

so long suckers !

Onsdag

Datumet svider lite i dag , men ska försöka bita hårt i läppen ..

idag ska ja med lena o co , till Hova ... nice .. riddarveckan .. kul att sen när dom tävlar och allt .. :) skönt att komma iväg lite också för den delen .. jepp jepp .

sen ikväll , blir till att snygga te sig lite och iväg igen typ .. eller nått ;) yeh yeh får se va de blir ..

Funderar på att permanenta håret igen ?! hmm rospermanent,,, ´nått sånt .. men de är ju ja i ett nötskal ..
nej ska väl åka här , ta en rök före kanske ..

om ja bara kunde sluta må så dårligt hela tiden .. ush spytt till och från sen i lördags .. eller mått grymt illa .. ush fy o blää ..

vad är en bal på slottet ?

tisdag

ush fy och blää säger ja bara för falska personer !!!

idag var ja till hudfixaren .. fan va snygg ja vart ! ;) like always ...

Imorron blir ja borta en hel dag .. ska bli kul ... se nått annat .. även fast de bara är över dagen ..

fått hit lite grejer också ... dock inte allt .. se får bli till veckan de .. jepp jepp ..

nej fan ... film !


....

Känns som att de inte finns nått att skriva , vill inte gå in på ditaljer men dom senaste dagarna har varit ett rent helvete ..

Blir svårt att komma upp , när botten är nådd... Men upp de ska ja !

seg

ont i magen , smått seg .. hmm

har varit hos syster en sväng och käkat kladdkaka . nu är ja på plats igen ^^ ska väl ev gå ner och handla nått se .. mys ikväll med film eller ?? hmm

kanske en cider eller 7 finns ju också som alternativ.. yeh yeh .. får inte på tv:n !!! gahhh jävla moderna saker !! :P



fredag?

Joo fredag är de , men känner mig allmänt dagvilsen i huvve .. ush

vart inte för sent igår ialf .. ;D drack glow .... jävligt gött !

idag blire lungt .. eller nått ;)

Onsdag!

För fan håll tummarna för mig !!!

Ringde på en lägenhet i dag , wooohoo .. den var en som skulle kolla på den ikväll .. säger den nej så är de min tur !

hoppas turen vänder , hoppas hoppas hoppas ...

Iag har ja varit med lena o lindi på stan , och så har ja varit och luncha med brosan samt att han körde mig så ja kunde köpa hundmat.. sen vart de jordgubbar och grädde ;) och en trip till syster yster sofia ..

jepp jepp .. nu blire bara slapp kväll hemma , ska in i duschen och sen ska ja bara vara !

Mooohaha

Jaa bättre känns de , bara bita i de sura äpplet och se glad ut ... fast ja är glad nu slapp ja lägga mer tid på en idiot som bara förstör tjejers drömmar och deras tid .. jepp jepp .. synd om de nya han fick nu på nån timme bara , om de ens var de .. men hennes problem!!! inte fan e de mitt ialf .. :D

Vill bara att saker och ting ska årdna sig nu så ja slipper vara i vägen för han !

letat lägenhet för fullt nu , och sökt massa skit jobb som ja inte ens skulle ha sökt om man fick ha dom kraven ! .. Men de skiter ja i , har ett eget liv och nånstans måste man börja .. eller hur ?

Kukar finns de ialf ! inte fan behöver man ha nån till annat än ialf , bara få bli tillfredställd då och då ;) tur att man har några nummer haha :P ;)

Ska till hudfixarn på tisdag med ! nu jävlar blir ja snygg och de raktigenom också ;) ska bli skönt att bli ompysslad faktiskt !!!! Behövs !

Ska sova nu tänkte ja , och fortsätta med allt som ska göras i morron ... jepp



Måndag vara ja ..

Sleten .. funderar på att gå på´t igen .. hmm ..

blir ev att man åker till power meet i morron , vad har ja att förlora typ förutom en massa pengar ?

Man saknar i kossan fören den lämnat båset !


Ja bara orkar inte längre ..

jahamen

åker bort typ en vecka .. ska bli skönt och komma iväg .. packa packa ..

......

mår skit .. skulle kunna göa llt för att spola tillbax tiden , för att få vara med den ja vill vara med ..


ja var inte värd han ...


............

Lider av trisstess .. dagen var inte som ja ville , men ja överlever som alltid .. fan vilket bra överlevare ja är .. hmm greeat .

var ialf på jack och käka lunch , sen så gick ja på stan med lena och jessie en sväng och sen åter hem till mig .. jessie åkte hem och lena med ... själver en stund .. sen kom lena igen .. och vi spela kort .. och ja fick present ..

300:- presentkort på husmusen . :D
sen har ja fått att jag ska fotograferas inte nu på söndag utan nästa söndag , och beroende på va ja tar för paket så betalar syrran hälften :P nice som faen ..

ska väl ev firas ihelgen av nära och kära , inge bestämt än .. ja ställde in allt i dag, då ja inte orka ha massa folk hemma .. nej ush ..

imorron ska ja till doktorn 11, sen ska ja vara med lena .. får se vad de bär av .. kanske dra till husmusen =)


snart blire en alvedon , igen .... har enorma bröstsmörtor så ja egenkligen ska åka till akuten .. men ja pallar inte och har ingen som kan köra heller för den delen .. brukar gå över förr eller senare .. jepp jepp

over and out

Yeh

Idag så fyller ja år ;) nice de ... eller ja jag hoppas på att de blir nice ialf . sånt vet man ju alldrig :P

har inte planerat så mycket i dag faktsikt och ja tänker inte göra det heller .. lena kommer väl här sen .. sen ska vi gå och käka på jack .. jepp jepp mat i magen är alltid bra .. sen kommer väl jessie pessie också .

sen som sagt vet ja ingenting om vad som händer .. så de blir nog lugnt .. ;)


over and out

RSS 2.0