Goooodmorgon

Jaa ... i dag försover ja mig inte ialf ;)
har lyckats fått i mig massa nyttig frukost också .. skit bra !

Idag så ska vi fika och grejja på FH , så om vi fikar och så får vi kompledigt nästa fredag ;) låter nice faktiskt .

Ikväll blir det till att kolla på någon brasa , sen blir det middag med mamma och lilla olivia :) så kärleksparet alex och olivia får leka lite <3 så söta

Igår hadde vi mys kväll och kollade på film ( old dogs) mycket bra film , lätt kunna se den igen . Jaaa uj uj uj blir faktiskt hämtad i dag ! Syster yster kommer och hämtar mig så ja slipper gå :) mycket snällt tycker ja faktsikt .. Hadde fan problem att ens komma ur sängen i dag . Jävla höfter ! :( inte ens kul .

Näää ta en rök också ;) de hinner ja ju nu .. thihi ..


Love my man .. <3 kisses to you

Bjuder på en bild :$ Nyvaken


Over and out


SEG

Jaa heregud , dagen börjat ju inte perffa derekt ! Vakna halv 9 ! börja ju nio .. tur som haver var pappa i stan så han körde mig <3

allmänt seg är ja .. tröttare än tröttast ! gaazh

Idag hoppas jaa att de blir lugnt ..


Keep on going .

Nej ja var inte så speciell endå , och kommer alldrig kunna känna mig speciell på det sättet igen .

Risken och rädslan för att bli sårad , även fast ja kanske inbillar mig de mesta eller uppfattar saker fel .
Alldrig att ja kommer se saker på samma sett så som ja gjort ang de .. alldrig 

-----------------------------------------------
Idag har det inte hänt så mycket , varit på jobbmässa med FH . De var inte så stort endå .
Trodde att de skulle vara mer en vad det var men de var de inte .

Kom hem för en stund sen , ser att ja kanske borde städa men ja orkar inte.
Får se sen vad ja får för mig .

Ska ialf inköpa hund galler, nu jävlar !

Helt plötsligt efter allt så har lill tiken börjat gjort sina behov inne och ute .
ute är ju bra mend inne ? Nää tack .

Ska byta foder på henne och begränsa hennes område när man inte är hemma .

ska avmaska azania också antar att de inte är gjort , tur att ja har sånt hemma :) Hon ligger och snarkar här brevid mig , min lilla skitunge ;) värkligen en mamma gris . <33 och allt funkar så bra med henne , är så glad för de hon är värkligen super duktig .!

Så söt hon och älsklingen var här för nån dag sen .. hon låg och sov i hans knä medans han låh och sov i soffan
sånt tillfälle man vill ha en kamera framme .


Hjärta&Smärta



Spännande

Jessie och ja sitter och snackar en massa skit :) Börjar bli taggad nu för solduschen hehe ..dock livrädd för att bli  orange .. haha och de kommer med min tur sluta med att jag blir de .. det första jesie fråga när vi ringde och beställde tid var -hur stor chans är de att vi blir orangea .. hehe .. jaa de var typ 5% chans .. jaa och med min tur .... !!! MOROT ! ..

har ialf gjort alla förberedelser till solduschen , duscha , raka och inga dedoranter eller parfymer .. Jepp jepp ..

Sen vid sex ska vi hämta nattis vid busstationen :D sen bär det av till mammsin och pappis :P ska grilla och käka langos .. ILÖV... Mumma ..




Fi**dag

Jag vet att jag inte  har ett skit med sakerna att göra .. de vet ja men hur tänker man ? När man har barn tillsammans , mm man vill kanske ha hjälp med avlastning osv .. allt skit bra , SEN så skickar man inte iväg barnet första dagens ens för att de inte finns några pengar . Som tydligen barnet gjort av med ganska kraftigt ?! Ursäkta med how is the parent ? Sen kanske man kommer på en lösning med de , men de duger inte utan då är det fler problem .. och inte nog med det så säger denna att kontakten helt ska brytas för är de blir för jobbigt eller att den personen vet bäst ..massor !

Allså ja kan hålla på och skrva ett helt jävla inlägg om detta , för att jag blir så arg och besviken att ens se sånt här .. Spec när man inte vet vad dom gemensamma barnen vet .. Vad får dom höra lixom ? sanningen eller undanflykter för att inte döma den dom bor hos nu , utan dömma den som inte vet vad som sägs . Vad får barnen för syn på den personen i sånnafall ..

Och allt hela tiden PENGAR.. men visst de är ju det som styr .. men de är ju det som diskuteras hela tiden inte barnets bästa.. Ahh tanken slagit dig att det barnet kanske kan må bättre , sköta sig bättre osv om de blev/blir varannan vecka ? är inte de då betydelsefullt att kanske leva liite snålare för barnets skull . Sen blir de ju inte så mkt snålare .. pågrund av att det blir en mindre att laga mat till , det blir en mindre att köpa dittan och dattan på de sätten ... Men nej ... inget duger .. och alltid den andras föräldrens fel ..



I helgen så har min älskling firats .. det har varit super kul ! och blev dunder lyckat .. <3 Idag så ska vi upp till mamma och pappa och grilla ! GÖTT .. men först ska jag och jessie på sol dusch ! Gahh kommer bli orange.. haha äch man lever bara en gång , inte sant ..


Love my life <3




Lördag...

Grattis nattis gumman på din födelsedag !


Igår  var man nere i ^trädet^ Hämtade en bil som jimmy fått av sin far , skit fin v70 .
Vart en heldag borta igår , vilket tog på krafterna vi var hemma i karlskoga vid 8 kanske sen så drog vi till jöran och carro och käka tårta osv .

Idag är det också fullt ös , ska till älsklingens farmor sen ska vi på stan och handla födelsedagspresent åt lilla olivia som också fyller år. sen ska vi dit och fira henne ..
sen blir hem och göra sig i ordning och sen iväg och ut och käka med alla nära och kära för att fira Jimmy. Nice!

Jaha nej ... dags att göra sig lite snygger kanske ialf .. :)

over and out


JUPPI JÄJ

Jaha . finns inte så mycket och säga om dagen .. ja var hemma i dag .. mår skit rent psykiskt mycket som är runt om som behöver årdnas upp .. :/ och värkar inte som man får varken stöd eller hjälp ifrån nån så sett som är nära .. känns som ja glömts bort och allt bara *ska* vara som vanligt ..




Men som alltid , jag överlever.
Dock så märks de , bröstsmärtorna har kommigt tillbaka och de blir bara värre ..




----------------------------

Har varit med syster till vårdcentralen mm.mm i dag. Lyckligt slut vart de ialf :)
De e ju bra

Imorron så fyller min Älskling 35år :P GUBBE!


SÅ på lördag ska vi ut och käka och umgås med alla som ska med .
Imorron kommer de folk och fikar och firar .
Myspys♥




Onsdag :)

Yeehh i dag får vi diskmaskinen ! :) haha fan va gött ...

Jaha , jaa var hemma i d ag eftersom handverkarna har varit här och ja vet ju inte hur azania reagerar derekt på att de kommer nån och klampar in bara :) såå då var de lika bra och vara med .. och de går skit bra ..
Det är som azania vet att de är slut på allt flyttande nu för hennes del och allt är nu stabilt runt om henne och jaa de märks super och är lugn och jätte busig hon äter som hon ska , sen är hon ju hel kär i min gubbe vilket acela också är haha .. jaa jag får konkurenter här haha ;) <3  Just nu ligger dom helt däckade efter ja nyss varit ute med dom på en liten lååångis .. dom e så duktiga och gå tillsammans .. dom har ju gjort de förut med de var ju ett tag sen ..

Hopp jaa dags att börja pplanera lite inför the wedding day .. eller jaa vi har ju planerat mycket och mycket är ju bestämt så som lokal mat kyrka osv .. men sen e de jua llt runt om .. så som inbjudningar kanske ja ska köpa en reserv klänninge ? kanske har en bulle i ugen då lixom sånt vet man ju inte .. hehe <3 sen så e de ju musik som ska vestämmas som vi ska ha i kýrkan och ev på festen . ska vi köpa fyvärkerier eller ska vi ara gå ut kl 00 och kolla på andras ? hmm jaa de är mycket som ska snackas igenom om .. visst de e ju ett tag kvar men ju mer man planerar destu bättre blire .. :) våran dag ju <33

jaha nee ja tänkte vänta tills handverkaren är helt klar här hemma nu är han ju på lunch .. ska vänta tills han är klar så ja också kan göra nått och käka .. slipper vi krocka där ute i köket :) haha

sen tänkte ja  om orken finns så ska ja städa lite och göra lite mysigt tills min älskling kommer hem .. Miss u <3



Tisdag woohooo

eller inte :/ jävla piss dag har ja haft rent utsagt !

yaya .... Ja e bara bäst endå lixom ;)

Tänker inte skriva så mycket om min pissiga dag faktiskt för då blir ja extremt deppat , min personliga åsikt !

Jaha neee .. vaa fan leva livet de e gött de ! :P Övertrött.AB. Jajjemän.


Måndag .

Jaha .. värsta migrän helvete fick ja idag så ja fick dra hem vid lunch ifrån FH .. :/

I dag kom min bäbis hem hit <33

She is here to stay , becuse i care and love her !♥

Jaa de har inte hänt så mkt mer i dag , varit och handlat lite osv .. bara varit :)
Nu ska ja och älsklingen kolla på avatar och mysa :)

LOVE MY LIFE

<33

Jaha .. dagen började med att man drog ivägt till k-stad och köade till idol med sster sofia i typ 4 timmar .. (ush,fy,och,blää) Men en upplevelse för sig ..

Ska dit den 8maj fast i stockholm igen , hon kom inte vidare pågrundav fel låt . DÅ TAR VI EN NY LÅT ! Plus att nattiz ska med och söka då också för då har hon fllt 16 :) <3

Var där 9-17 typ .. TRÖTT ... hem och slappa en sväng vart de , sen skulle ja med till k-hamn och lämna de stora .. vart kvar där en stund och var hemma vid halv tio :S sleten och dööö trött .. NU BLIRE SÄNGEN ..

Imorron ska ja iväg till FH och de ska tydligen komma nya dit .. de kan ju blir intressant :) yaya


nää sängen vare ja !

Tivoli och middag

Fullspäckad dag ! värkligen .. vid 10 drog vi på loppisen på nobellhallen , sen vart de tivoli :) mysigt .

Kom nyss hem ifrån tivoli och affären, handlade massa smaskens till brydarna som ska sitta med alex ikväll då v ska på BIK´s avslutningsfest ..  blir lugnt dock tror ja :)

Hopp nej göra lite käk och sen slappa en stund .. sen tar man fram trollspöt och gör sig snygger .. pöss

Bla bla bla :D babyface <33

Hellt sjukt humör ja e på idag :D haha , vill bara stri med allt och alla ..


Jimmy är dock inte någe rolig att stri med , får alltid 10gånger värre tilbax :P haha dock så kommer ju nattiz till helgen ;D haha såååå söt så (klapparhårtpåkinden) Sen så kommer ju Ida och Lille Alex också .. <333

Hoppas på att vädret är super i helgen .. så vi kan dra på tivoli ;D om jag får som ja vill , vill säga :P haha ..
(eller hur älskling ) BLINKAR EXTRA MED ÖGONEN... <3

Jaha i dag har de varit ganska lugnt .. varit på stan , de var tjejkväll på stan i dag :) vann smink och fick en gratis tränin på träningslagret :) nice de

Väl hemma så har ja gjort klart de ja ska till FH i morron :) dutti ja e !




Tiiiiisdag

Idag kom tapetseraren .. uummhmm... han kommer i morron igen .. gött att de blir gjort .

Idag har de bara varit mys .. kollat på film och masserat älsklingens onda rygg .. bara tagit hand om varann <33 snart ska ja hoppa in i badet .. och bara ta hand om mig ..


kisses and love .. thats life .

..........

Allså denn dag ... fy fan ...

Vakna i morse då var Greta död ;( vi som skulle till vet med henne i dag för att vi märkte att det var nått som var fel .. Åhhh att man alltid ska vara försent ute :(

Sen i dag så har jag varit ute hos jessie hela dagen nästan med acela .. så acela har fått lekt med takisa och ajax .. :) trevligt.. sen så kom älsklingen och hämta mig och nu så sitter vi hemma hos mamma ..

Ska käka här .. natchotallrik (mumma de)
Älsklingen har somnat i fotöljen ehe ..såå söt såå


Jaha .. en hund mer nu då ! blir så jävla förbannd , inte för att ja måste ta hand om hunden de e ju min hund osv..
Men mitt ex och ja hadde gjort upp att han skulle ha henne . och ta hand om henne och allt .. mmm De kunde vi ju drömma om ... han lämna henne här hos mamma för ca 2 veckor sen .. ja ringde till han i dag för att berätta att hon var lite irriterad i ögat ..(eftersom han ska ta hand om henne så tycker ja att han kanske vil veta sånna saker) Men då börja han .. ehh du vill inte ha azania eller ? ehh ..
Eller så skulle ja skriva över henne på ahn så han kunde sälja henne ! störda jävel !

Nej nu stannar hon hos mig precis som de skulle vara ifrån början !


Hopp Hopp ..


Bitterf*tta

Uj uj UJ .........Orka


Igår var man på fest hos syrran , var helt okej ! väldigt stimmigt .. men de var mycket folk där , sen drog de några och då var de lite bätte .. alkoholen började väl ta tag också ..

hon fyller 30 i dag .. GRATTIS ..ditt förödelsebarn..

--------------------------------------------------------------------------

Jaa . Jag har börjat fundera på saker, dock inte saker som ja e totalt missnöjd med och vill vara utan o bla bla bla ..Men man kommer ju alltid till de där . om:en eller varför osv .Man börjar tveka på vissa saker men som kanske glöms bort av andra .. hmmm ush!

--------------------------------------------------------------------------

Idag kanske man ska åka till mammsing en sväng och låna hennes tvättmaskin, har inte tvättid förens på fredag ! och de e liiiite kris med vissa saker .. så om man kanske bara kunde få ta lite så e ja super nöjd ..

Jävligt bra tvätt tider här ... 14-22 .. (har vi bokat nu derför ja kommer ihåg just den )

Nej få i mig nått i magen , och göra nått av denna fina underbara dag ..

Kalasdag!

Jaaa kalas hela dagen i dag :) nice de!


Fredagsmys <33

Japp det vart det verkligen :P

Idag på dagen var ja , jimmy , lena och lindi på stan och ragga present åt systeryster som fyller 30 i helgen :) (gammling) heh ..Sen vart de en fika på stan , sen drog vi hem och slappa lite ..

Vid 18 så kom lena och anders så skulle vi gör kålpudding (love it) Dock så tar de ju förbannat lång tid .. vi hadde käkat klart vid kvart över åtta ca :S yaya .. vart skit gott ialf..

Sen vart de film och chips och massa prat osv ..
Nyss följt dom hem en bit med acela . snart blir de nog sängen har en fullspäckad dag framför oss i morron :D ska bli kul !

Tänkte dela med mig en sång som ja och älsklingen bestämt att vi ska ha på bröllopet <333



Livet leker just nu , är oerhört nöjd med vardagen .. nice de ...

(älsklingen)
Du kom och du log,
Och du direkt mitt hjärta tog,
Jag hade ingen chans,
Det var som om bara du fanns,
Jag föll för dig så lätt,
För jag gillar dig på ett alldeles speciellt sätt,
Det är du som gör så att mitt hjärta slår,
Det är du som gör så mitt liv åter en mening får
Jag älskar dig jimmy <3

Onsdags kväll

Jaha jaa jag hadde nog för höga förväntningar på bildochform dagen .. De var dock helt okej men de var alldeles för tjatigt .. Samma sak inprcip hela dagen .. Nog visst man läde sig så sett men de kunde ju vara kul att testa fler saker ..jaja ..

Ja gick i morse dit , de tog 30 min :O och fy fan vilken tråkig väg ... USH ..Bara rak hela tiden ..

Men .. Idag så inköpte ja en mp3 spelare .. Så nu kan ja ju poppa hela vägen :D hoppas de blir lite mer roande ialf ...


Den rosa :P

129:- på netto , billigt och bra !


Jaha kvällen har varit lugn och mysig . Jag o Älsklingen har gjort hemgjord pizza som vart super.. sen har vi bara slappat och snart blir det sängen ..

Imorron blire (ja o gruppen) hela dagen ..Får se vad som hittas på dårå ! Blir nog bra ! :)

Stor handlat har man gjort i dag också, eller ja vi handla ialf så de räcker ett tag nu .. Nice ..

Ihelgen blire fest .. Syster Yster fyller 30 år ! ska bli trevligt och kul och jaa allt hehe ..
nej nu blir de att göra sig iordning för natta ..

over and out

Kvälla ...

Jaaa de har varit ganska slött i dag , bra att jag åkte iväg till doktorn faktiskt . fick bra svar och förklaringar och de e ju de man vill ha :)

Idag har vi varit hos älsklingens farmor en sväng och sen på ÖoB och lite sånt .. sen kom jessie pessie hit och vi kollade på amaricans top model 14 ... aaaa vart så glad , hehe 14 har inte kommigt ut än i sveriges tv apparater utan den nya sesongen nu e ju 13 .. hmm dock vart ja lite besviken att ja inte hitta 13 .. nån som vet vart man kan ta ner den ? osv ...

Kollade på förta programmet ialf och de fanns fyra så ja har tre till att glo på :) och dom e 90 min var utan reklam .. kanske bara e 4 program då ? hmm eftersom dom e så långa tänkte ja på .. jaaja de visar sig väll ..


ser fram mot i morron bildoform hela dag =) wiiee .. i morron e de första gången ja ska gå dit också så ja ska nog vara ute i go tid .. spec nu när ja inte riktigt vet hur ja ska gå :S men de märks la eller hur ? :P

jaha nej ska hoppa i säng här , behövs .. Natti Natti ..


Kort dag ju!

ska till doktorn i dag så ja hann bara med en lektion på ormkursen i dag . men ser framimot i morron då har vi bildochform hela dagen :) sk bli kul !

Jaa igår gjorde vi de sista i lgh (den gammla) sååå nu har vi inget med den att göra länge .. nu är de bara min kvar .. men de e ju ett tag till innan den ska vara ur ..

Njuter av lugnet på denna gård .. fy fan va ja trivs hehe ..

nej mat i magen sen i väg till doktorn .. :)



...


zoombi

ooohh JA .. värkligen .. trött i kroppen men super med annars.. men men


ikväll så hadde vi ju gäster här dårå .. trevligt trevligt ... :)


Snäll du .... lär dig att säga ifrån <3

Söndag?!

Känns det värkligen inte som .. ;) aja ..

Idag har varit en bra dag ! vackert väder , trevliga gäster och god mat ... kan de blir bättre ? :)

och som sagt jaa storm trivs ... sååå mysig lägenhet på nått sett ..<333

Väntar på att leni och lindi samt emil och lilla mölly the killer dog ska komma och hälsa på , och imorron så skulle tobbe med familj komma och fika också .. sen till veckan så kommer mamma o pappa sam svärmor o svärfar .. svärmor är så intresserad av och se min bröllopsklänning så den får ja väl ta och visa upp ;) den hänger ju så snygg i garderoben ..

jaha .. just nu sitter ja själv , och alex sitter i sitt rum och tittar på pingu . samt dricker ett glass oboy .. lugnt och skönt .. ida och nattis är ute på gården och raggar killar ^^ hehe .

och älsklingen är och hjälper min pappa och kör hem chevan ..

jepp jepp .. nej ...


over and out ...<33

Trivs <33

Absolut , fy fan vilken underbar lägenhet :P

Allt är nästan på plats och man ser värkligen att detta kommer vara vårat hem nu framöver .. trivs som fisken i vattnet .. och många planer har planerats :)

yaya ...

I dag , har jag och jimmys familj varit uppe hos mamma .. Massa gott vart det och äta ! Så nu har vi mys med massa onytigheter :) Love it !

over and out

RSS 2.0