Tisdag

Imorron fyller jag år !!!! =) hihihihihihi


Jaha, ja man ska ju inte klaga men fy fan ! Värmen tar kål på mig .. långsamt men säkert hehe

Vi har det tydligen värmare nu i sverige än dom flesta utomlansländerna .. det tycker jag är häftigt =)

Jaha ska snart knalla neråt mot stan .. ska inhandla lite saker och träffa mamma en snabbis ... weeeii Har inte träffat henne på några dagar nu =) Sen vettefan va vi ska göra men det årdnar sig säkerligen ...


pöss

Ensam

Japp .. första gången på några dagar jag sitter helt ensam och har lite tid för mig själv .. känns bra faktiskt . Men endå jobbigt .. inget har blivigt som planerat och känns som jag har svikigt sånna som jag lovat .. inte den bästa känslan ialf .
Men nu är det ju andra bullar som gäller .. måste bara lära mig hur dom bakas??


hmmm ... Syrran har föresten köpt världens pool .. den är stor för att vara en sån som man bygger upp själv tycker ja .. rymmer nått på 23 tusen liter vatten .. perffa då dom inte bor så långt bort om man vill bada =)

Känner mig stressad .. såpass att jag känner mig illamående .. men vill bara vara alla till lags .. och sen har jag inte direkt nått att vara stressad för .. det är nog bara nått knäppt ifrån mig .


Jaha .. vad har veckan att erbjuda ? orkar inte ens tänka på att jag fyller år .. fast jag tjatar om det hela tiden till alla hehe . Men just nu ialf så skulle jag vilja skjuta upp det hehe. Tror det är för att jag är ju en sån som VÄRKLIGEN vill att den dagen ska vara för mig när det gäller att bli upppassad osv heh .. men men man måste väl inse att man blir äldre och inte fyller 7 8 eller 10 längre .. =)

Ska snart gå och lägga mig .. vet inte vad morrondagen har att erbjuda vilket också stressar haha .. Blir säkert nått bra ialf .. Brukar bli så =) =)

I love all my friends and family . don´t forget it ! <3


Fredag <3

Vaknade ganska tidigt i morse . väckte gubben då han skulle iväg och besikta mammas bil =)

Gick en lite längre promenad med dogzen i morse också .. så skönt ute juh ..
Har också kollat på hundpansionatet (filmen) skit bra faktiskt .. det vart både skratt och tårar hehe känslig AB när de gäller filmer .. heh

Väntar nu på gubben han är och hämtar en mikrovågsung då våran har gått sönder .Sen ska vi iväg och handla då vi ska göra hemgjord pizza ikväll :D MUMMS !
Sen nu snart ska jag hämta siri på dagis och senn knalla hem till syrran med henne och få änkligen träffa Olivia .. lilla gumman vad jag har saknat henne hehe hon har varit borta i hela två veckor nu ju !

Imorron blire filmkväll ist för att gå ut med tjejerna .. hamnar antagligen hemma hos lena .. röka lite vatten pipa på det också ;) hehe .. Sen på söndag ska jag och gubben upp och hjälpa jessie och hennes familj med HÖ´t  Dom har typ 40ton hö som ska in . så vi är ett gäng som åker upp och hjälper till ... Lärde mig ifrån förra året att jag inte ska stå inne och stapla ialf =) (allergi chock AB) så iår ska jag nog så ute hehe .

Har planerat vatten krig på söndag också .. och mitt första offer är ju själlvklart du jessica mooohahaha .. sen dom som går i närheten får la skylla sig själva .. slutar med att alla är i mot mig sen hmmm måste tänka ut en plan .. hehe

Nej ska göra mig iorning för affären .. gubben kommer väl hem snart ..

pöss

Mohahha

jaha ...

idag ska jag ha städ och mublera om dag ! japp .Gubben sticker ju snart och ska greja med bilen . så då tänkte jag passa på och göra på mitt sätt =) moohahah


Ja man ska ju inte klaga men fy fan vad varmt det är ute .. ush ... men det ska ju vara såhär ett tag nu ..
aja ...



Jaha jag har ju klippt mig också hehe eller ja syrran har klippt mig . page .. ser faktiskt bra ut .. trivs med det .. gött med kort hår nu när det är så varmt också ..

Nej ska nog påbörja mitt projekt annars blire nog inte av :S


hehehe

Onsdag

Idag är den en så ganska full späckad dag skulle jag kunna tänka mig .. i dag är det karlskoga festen .. vilket är en fest för hela familjen gratis på i våran stoa ekmansdal . med atister osv ..

ska börja med att röja lite hemma .. städa lite osv . sen ska jag hämta sii kl 16.00 på dagis . och ducha henne , sätta på na nya kläder och ge henne mat .. sen så kommer hanna och jonas och kankse jessie .. och så går vi alla ner till stan på Karlskoga festen =) nice de ..


Jaha ... läget är ganska bra ju nu faktiskt .. klippte mig igår .. eller ja syrrab klippte mig .. det var page ..skönt när det är såå varmt ute med kort hår faktiskt ..
Sen om exakt en vecka .. då fyller jag år ... wiiiiiieee .. hoppas på en trevlig dag ialf .. :P

aja nej .. ska ute med dogzen .. sen måste ja ju börja städa osv ..


Pöss

Nya tag

Ush midsommar .. haha fy fan vad man äter juh ! ... säkert gått upp en hel del denna helg .. men men ..

Kul var det hela helgen .. och de behövdes ..

Idag händer inte sså mkt ... ska gå en lååånigs sen med hundarna när de har blivigt lite svalare ute . sen blir te att bara slappa i dag tror ja .. sökte lite jobb i förmiddags .. men de känns ju helt menignslöst .. så jävla svårt att få tag på jobb så fy fan .. men men ..

nej ska städa lite tror ja =)

Ord som brinner,Ord som sårar,Klart som faan att de kommer tårar..

intimt ..


Mitt barn ska alltid få ha mig bakom sig ovadsett vad den väljer att göra här i livet .. alltid ska jag stötta mitt barn och jag ska krava även att syskonen ska görat ..

Märkt mer och mer .. att ovadsett om tex jag och min man bråkar eller jag och mina vänner eller ja vemsomhelst .. så sårar alltid dom negativa orden ifrån familjen mer , Det är alltid dom som sätter sig och finns kvar där och skaver o skaver ....


Känns som man inte har nån familj ......


men dom finns väl där ? inte sant ?

Snart .......

Räknar fan nästan ner nu asså ... längtar som fan ! tills i morron ..

party i morron för hela slanten ...

Sick of crying, tired of trying,

Orkar inte , med allt skit någe mer .!
kan de vara så jävla svårt att hålla sig till sanningen ?!


Antar att jag alldrig kommer få reda på sanningen då alla är emot varann (om mig) som vanligt allså . Och alla har säkert sakt lika mkt men vill bara skydda sig själva .. trött på skiten ..

Trött på att folk ska analysera mig så tidigt .. give me a brake !
Trött på att få knivar i ryggen .....


Så jävla svårt att förklarar ens hur det känns osv .. men just nu så går det bara nerför, och ja vill inte ens  veta vad som händer när jag är vid botten ..


Ursäkta att jag inte svarade när du ringde efter allt .. men är inte den personen som vill sitta och böla i telefonen .. du är en del av min familj i mitt hjärta . som en syster .. synd att det ska sluta såhär .. inget kommer bli som förr .


Bakis :D

Johomen .. de e ju det jag är :P

Hadde enormt kul igår måste jag säga .. vart dock en anning För mkt för mig med alkoholen .. men kul var det ;)
uj uj uj uj

Bilder kommer la up på facebook senare antar jag ;) Kommer antagligen lägga nån bild här med .
Vart ganska mkt bilder .. tror ja ;)

Sen efter vi hadde varit på Karlskoga natta ..som egenkligen inte var så bra .. de var dårligt väder och dårligt med folk . några 100 bara tror ja .. men men .. efter ialf så drog jag lena och sara in på statt (enormt med mkt folk) Nästan lite för mkt . Medans jessica och *pip' gick in på wickan ;D

Nej ska åka upp till mor och far nu och käka .. MUMMS.. Love my mums food ..

Karlskoga Natta

Jahamen .. ikväll är det karlskoga natta <3 ska dit med lena, sara , linda jessie och malin .. kommer bli skit kul=)

jaha nej de händer ju inte så mkt annars .. förutom massa strul med en kärring men det är ju ingen nyhet ..orkar fan inte mer allså .. så jävla stört ...


aja .. nej ska laga lite käk sen blir till att knäppa den första =)

Solen=)

enkligen ! fan de har varit dö trist väder juh ! men nu tittar solen fram hehe .. gött det !!


Blir så jävla irriterad på folk . och på mig .. hur fan kunde ja låta detta ske .. alldrig å då menar ja alldrig ta nått mer på avbetalning .. Folk måste ju tame fan lära sig att betala för sig .. IDIOTI ..



jaha .. varit på skolavslutning för maja i dag ... dööö tråkigt . men va gör man inte för ungarna hehe .. sen så däckade ja på syrrans soffa en stund .. sen bärde det av till hennes gamlla lägenhet och stäääda  ur den .. nog gjorde ja inte så mkt .. hallå ? har städat ex antal dagar i min egna och orka ta reda på nån annans skit hehe .. men ja hjälpte till så långt ja orka och ville hehe .. nu sitter ja här vid deras värstiong dator . haha fan skärmen är ju så en tv skärm .. uj uj .. ja inte behöve ja skisa ? ialf .. syrrans gubbe kostar väl på sig sånna grejer haha .. men inte mig imot hehe ..


nej ska käka pyttipanna också nu sen bär de nog hem .. ( efter hannes har kommigt måste ju säga hej till lil grisen )


På lördag blire alf .. KARLSKOGA NATTA .. full och glad kexchoklad =)


Onsdag

Herregud ... ja hadde ställt på alarm i morse kl halv 9 för att jag skulle upp och hjälpa syster .. hehe .. men vaknade inte hehe hadde tydligen på ljudlös .. så hon ringer mig kvart i 10 och säger att hon står utanför ... JAG fick panik hehe ..
Det var bara att klä på sig och knalla med hehe ..

Har fixat och donat i dag , sen varit med marika på stan och tittat på studenterna hehe .. alltid lika kul att se alla fjollor vara skit fulla och skrika halsen av sig hehe ..


nej ska ut med vovvarna en tur .. sen kommer siri och ska sova här =) mysigt värre .. + att jag ska städa vidare ... jepp jepp .. har damsgning och moppning samt torka bänken i köket kvar .... mkt ?? njaaa hehe men de e ju inte kul att städa just ... tycker inte jag ailf hehe ...


jaja ska ta och sätta på mina gosisar koppel dårå .. pöss hej

*Pust

Jaha ... nästan nyss hemkommen ifrån syster =) nice de .. Har varit barnvakt , för att hon har hållt på och städat ur den gammla lägenheten .. dock vara inte barnvaktstiden så länge men man brukar alltid vara kvar extra .. hehe .. Lena kom också och hjälpte mig med barnvaktandet hehe kuligt värre .. vi hoppade stutsmatta osv .. Sen hadde maja cabarre på skolan med hennes klass som vi var och titta på =) Dom var så duktiga så ..

Jaha .. imorron blire lungt på dagen sen va med lena och kanske mailn på kvällen =) kul !

Nästa vecka ska ja hjälpa syrran också med att inreda/renovera ett rum nere i källaren som ska bli barnens lek rum .. alltid kul att inreda .. kul över huvve taget att göra nått man är bra på .. ingen har ialf än blivigt besviken och då har jag allt gjort några kontor och samligsalar ... :P de e kul ! kanske nått ja skulle satsa på ?! hmm synd att de e ganska dyrt om man vill ha en bra utbildning + att de inte finns nått jobb här i stan som det derekt , och jag är ju väldigt hemkär hehe ..


nej ska sätta på tv , poppa en popcornspåsen och sen gosa ner mig med hundarna och hoppas på att det är nått bra ..


puss hej ..


girls !

Dont kiss a boy who eyes are green,
he kiss you once, but find another queen.
Dont kiss a boy who eyes are brown,
he kiss you once, but leaves the town.
Dont kiss a boy who eyes are black,
he kiss you once, but never come back.
Just kiss a boy who eyes are blue,
he kiss you much, and will always love you

FUCK U !!!

Hatar personer som skriver anonyma kommentarer ... fuck u .....

Mitt paradise är mitt lever det som JAG vill ... ! problem ???


Jaha ....... sitter här och nördar i vanlig ordning thihi ...I dag har jag haft ensåndär riktigt Tönt dag .. suttigt och spelat The sims 3 mooohaha

Men ja har faktiskt haft beskö i dag också .. Hanna var här och vi samtala lite hehe trevligt ..

Jaaaa ,.,,, inte har de hänt så mkt mer .. i morron ska jag ialf vara barnvakt .. en stund .. måste ju hjälpa syster när hon behöver mig hehe ... + att i love the kides ... såååå underbara..mina prinsesser :P hehe ...



http://www.youtube.com/watch?v=7H47oQH1TW4  <------ låten som är med i twilight LOVE IT !


nej .. ska in och lägga mig nu puss

Nationaldagen//maja 10år <3

Jaha .. dagen började med kärlek thihi .... sen gick ja och björn till syrran där alla vara då maja fyllde 10 =)




sitter då kvar här och kollar på fotboll och har en juvlig rom och cola i handen =) hehe



Igår slutade det med att alla tjejer träffades efter jag och lena var ute och gck i 2 timmar SKÖNT hehe


Vi gick ialf til Uffes och var där i circka 2 timmar sen slutade det med att vi gick ut på woodys .. skit kul var det =) så det var en väldigt kul !!!!!!!

Imorron bär det av till lena igen skule ja tro .. =) ska vara social nu ..



TYCKER IALF ATT DU KAN HÖRA AV DIG ?! ELLER ÄR DET INTE VÄRT DET ?! TÄNKER DUUU LÅTA EN PERSON FÖRSTÖRA 15 ÅR !!!! Go and fuck youre self then ..

Ush ............................................hejdå


Gaaahhh <3<3

Jaha .. sitter man har fullt fåklädd .. och i dag har ja INTE sovit bort hela dagen hehe posetivt och bra ..

Jaha lena is on here way .. ska ut oh gå litte .. Ska bli kul .. hhe så vi får prata av oss .. kan behövas ibalnd ..
sen så förljer ja nog med lena hem .. och va sks vi göra ... KOLLA PÅ TWILIGHET yeeeaaaa...


Har dock inte sovigt mkt .. RYGGHELVETE .. så bara knackar den när ja reser mig .. ush ..


aja ..

Undra varför människor har bloggar ? en del vill ju förmedla saker. (budskap osv ). Sen finns det dom som ljuger ihop ett liv för att skriva i bloggen . . En del har blogg men skriver inte särkilt mycket i den kan bero på ( stress, annan,sysselsättning, dårligt självförtroende ) Med dårligt självöfrtroende så menar ja att det kanske tillochmed inte finns det mod att skriva av sig .. sen finns de 1000tals till olika saker varför folk har blogg ... men orka skriva de nu



Nu har lena kommigt , dags att umgås :P



Herregud!!<3

Vad jag bloggar hehe ..är inne i nån sån period nu tror ja hehe men de är väl bra ???


Har kollat på twilight igen ... utan jessie dock för ho åkte hem .. så jag och björn tittade på den .. och YES han fastnade ockå för filmen och tyckte att de var bra :D Kul !

Jaha ... sitter här .. borde egenkligen gå och lägga mig .. och tro mig ja ska försöka snart ialf .. har så förbannat ont i ryggen så ja vet inte hur jag ska ligga .. vet inte ens hur ja ska sitta .. Höften har också varit paj i dag ushamejen .. hur kommer ryggen och höften funka om 10år .. ?? inte alls ? rullstol ??? haha jag vte inte men känner mig ialf inte som nån jävla 20årig .. ( snart 21 ) hehe viktigt nu att skriva att jag fyller snart ju .. så ingen glömmer bort ....

Jaha .. morrondagen då ?? hmmmm ..Ja lena och ja änkte ses ialf ut och gå en promenad ... ta med oss hundarna också de blir bra .. måste fan röra på dö fläsket .. fan orka se ut som en rullande badtunna hehe .. dock för att det inte gått så lång en då men .. men ja vill inte ens komma i närheten av de .. vill ut och röra på mig men alltid i sísta sek så blir ja lat  eller så råkade man hitta på nått annat kul :D  


How many days will it take for you to understand?
Look into my eyes, this is who i am.
You know I can not do anything about it.

People have tried to change me over and over again
Its not for you to choose
but thats alright my friend
cause I gotta go my own way, whatever they say.......





GOOOD NATT SVERIGE





kvälla .... jahamen

Jessie is here ... and we are going to see twilight again!!



Har varit på stan i dag och provat massa fula kläder hehe som alltid är lika kul .. dock ingen som jag föll för i dag som jag brukar göra .. hehe. jaha nej men de kan ju inte bli så som man vill jämnt .. hittade ilaf alla twilight böckerna på bookia.
nått jag funderar på att köpa faktisk hehe ... fyller ju faktisk år snart ;)


My wich list !

*The sims 3 ( e ju fortfarande lite barn juh ;) )
*En tatueringsväska med alla tillbehör (jepp jepp)
*Twilight Böckerna
*PENGAR ( alltid bra )
*En gratis ute kväll ( jessie nått för dig och ge mig kanske ? :P )
*En kryssning med galaxy whit my friends (festa festa festa)
*Hel kropps massage (yes yes yes so i can slepp again )

Thats all from now ... ! =)




Älskar dig endå fast allt gick åt helvete i dag !


städa???

Känns redan som om jag har sovigt bort hela dagen ush .. Gubben fick nått romantiskt fnatt och höll mig vaken till 5 ushamejen va trött ja var då =) hehe

Tänkte ialf ... att Vi skulle ha städ dag =) får se hur de går hehe

Natt/jovisst

herregud ... vad ja har klantat mig ... tänk om man kunde spola tillbax tiden ? snälla går det ???


jaha ...


saker som man hör behöver inte alltid vara sanna och nej de mästa är inte sanning . men när det är så nära relaterat så undrar man var det kommer ifrån ? inte kan det bara vara påhitt och isånnafall varför skulle personen ifråga hitta på saker ? För att förstöra kärlek/vänskap eller dyligt .. ja vet inte ...Men ja hoppas att det slutar och sanningen kommer fram, och självklart hoppas ja nu ialf att det inte är sanningen som rdan kommit fram .... skulle vara hemsk ..


Varit barnvakt en snabbis i dag med jessie ... dagens barnvakter ( jag och jessie) herregud .. vi hoppade mer stutsmatta än ungarna ..och kul var det hehe .. bra träning ?? hör nått med att tre minuter på en stutsmatta är som att gå en kilometer . ?

jaha nej ska la dra vidare

HATAR

människor som sviker ..


Tisdag

Jaha .. dagen snart avklarad =)

Har varit lite på stan i dag hos mor och hälsat på =) sen så gick ja och handla till min sista måltid som var ikväll hehe
Det var ialf .. MIN lasange med kidniböner och sen så har ja ädelost i besamellen??(stavning) ialf så är den äckligt god .. helt underbar .. hehe


Jessie har varit här i dag <3 kollade på filmen twgliht .. UNDERBAR  längtar till tvåan ... ush va bra den var !

jaha i morron ska ja ialf .. (hoppas) ja att börja med cambrige ... vill gå ner ialf 10 kg innan missommar .. högaförväntningar ?? hmm jaa men ja vet ju att de går hehe ..

jaha .. nej ska surfa vidare ... bye

natten


Japp .. ska alldels starx gå och lägga mig , tänkte skriva av mig lite först dårå ...



I dag har jag hanna och jonas varit först hos mamma ewa .. där fick vi tårta som hon hadde köpt sen var också jörk o pampers där =) Björn hadde åkt upp till mamma iförväg då han var upp och hjälpa pappa lite =) duktigt av han hehe .. sen så åkte jag hann och jonas upp med brosan till mamma .. och där var ju hela familjen hehe förutom kent och robin .. SUCKERS .. resten av dagen bestod av bada i lersjön och massa god mat .. grillade kycklingspett med fucatsca??bröd och tatsiki?? och korv och sallad mm.mm sen blev det återigen tårta och kaffe ... tog sen chevan ner till stan . hämtade hundarna och åkte ner till näset .. lexi love´s the vatten så hon var ju i hela tiden ... medans acela var fegis hehe slutade med att hanna kastade i henne lite lätt några gånger hehe .

sen skulle vi köra mamma ewa till ett ragg .. och fick ju självklart punktering . så de var bara att ringa pappa så han fick komma med ett däck eftersom vi inte kunnde ta oss nånstans och satt fast på statiol .. sen böt gubbarna däck och vi far vidare ....

nu hemma ... fryser som en tok då ja faktiskt har gått i klänning hela dagen i dag hehe de ni ! inte ofta ska jag tala om för er ..   
Imorrn blire möte och promenad med hanna .. ska se till att bli lite bruna också .. vi är ju vita haha ska man ju inte vara på sommaren hehe ...

Känns också som att man inte mår helt hundra faktiskt .. humöret på mig är i en bergådalbana hela tiden , och de läskiga är tt jag märket det så tydligt själv . ush ! antagligen lingon vecka på G eller nått annat som härjar med känslor och grejs .. kännt mig helt uttstött i dag fast jag egenkligen inte har varit det om man tänker efter .. ? aja .. sånt som härjar i var mans hjärna så är de ju alltid blandade känslor nån gång hehe ...

nej ska la ya en sitsta rök . sen gosa ner mig i sänge och slå på tv och ta på min mans kropp ..

sleep well my friends , love u all ......


RSS 2.0