miss him like carzy

Japp det är nyttigt att vara ifrån sin partner ibland .. och JA vi går varann på nerverna ibland osv .. men guuuuud vad ja saknar honom !! Han är nere hos far sin i Göteborg och hälsar på ... buuhuuuu har ingen att knulla med hahahaha .. nej då men hallå vem ska ja klänga på i natt ?? JO de ska ja tala om vem .. Emma hahaha .. Emma är här och ska sova här ett par nätter .. stackarn , mig klängandes på henne och lätt snarkar henne i örat .. Hoppas ialf på ett lätt snarkande ;) hehe .. Ska ialf lägga oss snart och kolla på drömkåken =) de var inte igår man såg den .. hehe as bra juh !

Jaha Hanna har varit här i dag också =) as always ;) min gumma det hehe .. Vi har ju ringt på en häst om alla inte har hängt med hehe .. en islandshäst .. ska bli riktigt intressant , men vi får svar om det i morron .. så gott folk HÅL TUMMARNA .., För det behöver vi kan ja säga .. Våran tur vänder alltid .. men iofs har denna gång känts extra bra då ägaren värkar vara en vettig och posetiv människa. Tydligen väldigt lätt att snacka med enligt hanna hehe =) så ja hoppas så inotahelvete på detta nu faktiskt ... jag vill , ja  vill skrev ja att JAG VILL hehe !!


Jaha morron dagen dåå ?? hmm .. ja man vaknar ju förhoppningsvis .. sen ska väl Emma till skolan eller nått .. och Hanna kommer hit .. hehe våra gubbar är borta okej ? måste ju ha varann då hehe .. hennes gubbe är allså med min ner till Göteborg hehe.. Så blir det väl att hitta på nått .. Hanna vill upp till morsan .. eller ja som hanna säger mamma-karin hehe ... visst har ju en del att greja med om vi ska ha dit hästen osv .. sen så måste de ju slås upp en vägg osv .. men de klarar vi galant hehe .. vi kalra allt .. och med underbara jessie hjälp så är vi oslagbara !!

Får dra upp Emma också så hon inte ska göra dumheter varje helg hehe ...

Nej ska inte skriva så mkt mer .. jessie klagar på mina blogg inlägg ibland haha dom blir för långa så hon inte orkar läsa dom :) hehe ..

Kom på några skämt också .. sen kom ja p några nya igår när jag var och spelade biljard med jessie sara och lena =) mkt trevligt så detta måste vi göra om ...


SKÄMTEN !!(och självklart är detta blondin skämt )

Vet ni vad en hjärncell kallas i en blondins hjärna??
- Nej
- Turist ! hehe


Vet ni vad man kallar två hjärnceller i en blondins hjärna ?
-Nej
- Finns inget ord för det , för det har aldrig hänt ! hehe

Vet ni var blondinen gör när hon har spelat biljard ?
- Nej
- Tar med sig bollarna hem !

vet ni vad en blondin säger när hon  vaknar ?
-Nej
-Vem är du ?? hehe



GOD NATT !!!



Baby i miss you like carzy !!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0