Första dagen.

Sitter här och blir masserad av underbara jessie♥ Det är extremt behövligt och extremt skönt .

Idag var första dagen på praktiken , de var helt okej .. Mkt nervöst innan dörren öppnades .Men de gick oerhöst bra så sett väldigt lätta männsikor att ha att göra med , ett stort plus + .. :P Dock så kände man ju de där med utnjyttjande men de hadde ja ju räknat med .. Kör ialf förmiddag denna vecka ..

Dock håller ja på att bli extremt sjuk, och känner mig jätte dårlig .. och att de inte är på bättringsvägen .. så antingen så e ja hemma i morron och slipper smitta ordenarie personal .. eller så kör ja mitt rejs och tar risken .. hmm ?? får se hur ja känner mig i morron bitti ..


Jaha älsklingen har skrivigt kontrakt i dag så nu är lägenheten våran .. :D ♥ Var också och titta på lägenheten .. HELT mysko ... tilloch börja med så när Jimmy ringde så kunde personen knappt svenska .. och när vi kom dit, så för de första stod dörren lite öppet .. och den som öppna var en 8-10 årig pojk med sin lillasyster . :O så fråga vi ifall mamma och pappa var hemma .. -nej de är dom inte ..... okej ?? hmm .. aja men så sa vi att vi skulle kolla på lägenheten och typ dubbel kolla så vi hadde kommigt rätt, och de hadde vi .. -kom in och kolla sa han ... Jaha tänkte vi så vi gick in och kolla runt och lite sådär .. lägenheten var fin ... sen när vi gick kom vi på att de inte gick och öppna stora toaletten .. att de var nån där inne , men ínge av barnen .. AAAHHHAA Föräldrarna hadde låst in så på toaletten .. haha herregud .. varför ? .. ja vi hadde olika teorier om de .. haha


nej nu är de spårlöst :D sen skriker sängen efter mig .. pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0