just dance®


Idag har vi hunnigt med mycket faktiskt .. :) fixat med att tacka ja till lägenheten som han fick erbjudande om .. så på onsdag får vi reda på ifall vi fick turen att få den helt .. Hoppas värkligen på det .. så vi får VÅRAT ♥

Har varit hos syster i dag också .. Hälsat på oliva eftersom hon åker till faar sin i morron och är borta hela två veckor :( lillskruttan.. mosterstjej :)


jaha .. Nu har vi käkat och sitter som vanligt med en varsin dator iknät :S Blir väl ev: kanske nån film eller nått sen.
Imorron kommer hans barn också .. ska försöka hitta på nått extra med dom ihelgen kanske .. vi har bollat med tanken ialf ..
Inte kul att bara sitta hemma kanske .. ^^



Tror jag lider av en PMS period ;D haha känslor uppochner och man tänker inte smart över huvve taget känns de som .. reagerar på saker som ja skrattar åt annars .. hmm aja .. Dom där jävla mini-pillrerna har ju inte derekt varit posetiva för min del .. Visst dom gör sitt jobb med att ja inte ska bli på smällen .. men sikka biefekter man får :S Åkte ju tillochmed in på akuten för ett tag sen , tack vare dom ... hmm .. Ja blir de inte bättre så vet ja inte riktigt vad ja ska gör :S p-stav eller nått kanske hmm haha såå jävla svårt de där ..


Jaha ..poppar takida musik gör man också .. ett säkert sjungamed kort ;)

See ya !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0