jahamen

har varit på möte ... gick la sådär ...

men de var svårt att vakna i morse .. uj uj uj ... vet inte hur många gånger ja snoza .. men de gick .. svårt att sova utan min karl som snarkar <3

de var upp .. ge dogzen mat .. (och dom åt ) de e ju super bra då dom inte gjort de på några dagar , + att både spydde ner hela lägenheten igår .. inte kul ...sen in i duschen och ut med hundarna .. sen i väg ..


nu är ja hemma , och väntar på att lena ev ska ringa .. kanske blir iväg och bada sen .. nice ...skönt att komma ut lite , igår satt jag värkligen inne hela dagen , förutom när ja gick ut med hundarna .. så tråkig va ja i går ..


jaha fyller år på torsdag också , känns inte sådär jätte nice att fylla år , inte just nu ialf .. Men ja hoppas väl att de blir en hyfsad bra dag ialf .. Ska vara med lena hela dagen typ .. ska kanske baka nått osv .. blir bra ..

imorron kommer nattis med kompis och pojkvännen :) kul .. dom ska sova här för dom ska gå på karlskoga festen på onsdag .. slipper dom ju ta en sen buss hem osv .. så de är ju bra ..
ska städa och lite så i dag också ... kolla över täcken och kuddar och allt sånt ..

jepp jepp

jag är inte ett dugg avensjuk på jessie pessie som kör in hö i denna värma .. fy fan allså .. jaa de är stake i bryden de är de .. ;) men de måste ju göras också ..

nej surfa runt en stund .. spela ett spel eller två och vänta på att ev lena ringer så ja vet hur dagen ser ut :P


over and out .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0