πάω σε πάρτι

I morron blire party med brydarna ,,,


Ska blir grymt kul som vanligt =)
ska handla lite i morgon och städa lite smått har inte så himmla stökigt hehe .. ska iallafall handla för vi ska äta natchotallrik och sen ist för chips ska vi ha grönsaker och dip =) mumma .. vi har blevigt nyttiga vi haha men dock så kommer ju alkoholen och förstör sen på kvällen . sen kanske det tillochmed blir en fyllepizza vem vet ??

Idag så har dagen varit extremt bra tycker jag .. Skosbär kom och vi snackade lite och softa till kl var fem då skulle vi träffa smultron vid badhuset .. så där vi tjugo i fem kom vi på att kanske skulle vi pka till mc donalds och handla en cheseburgare haha man måste ju ha nått gott i magen ?? dock inte nyttigt men det var lagom att slänga i sig .. drar dit och får vänta i över en kvart på två jävla cheseburgare . tyckte det var extremt dåligt för mycket hadde dom ju inte att göra!? ..

Som plåster på såren av personalen fick vi två lappar med valfri meny nästa gång man kom .. ja det räckte för oss så vi vart ju glada igen haha ..

Sen eftersom det tog så lång tid på mc donalds så fick ju smultron stå och vänta på oss på badhuset .. SORRY .. haha skyll på mc donalds hehe .. skit samma .. vi givk ialf ner och träna drygt en timme sen gick vi upp och simmade några längder .. skit kul som vanligt men jobbigt haha man e ju helt dö i kroppen men gött att känna att man gjort nått ..

Sen eftersom att vi fick dom dära lapparna ifrån mcdonalds så drog vi ju självklart dit efteråt och handlade igen hehe ush ! .. men gott ..

I morgon blire full rulle ialf .. ska bli extremt kul .. och hoppas att det även slutar på topp .. ska gå på adam tensta .. nice haha kan typ bara en låt .. men de får duga ,, eller så laddar jag ner nån skiva med han så vi kan träna lite innan .. men halv 6 kommer folket och då ska vi käka .. sen blire mys och dricka som fan på kvällen ..

Nej nu ska jag titta lite på tv och vara social med skogsbär .,..

kysss ..

                                                                                                                          





TILL BROR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0