Let sleeping dogs lie! BUT never forget the lies, never forgive the insults just wait for the painful revenge with a smile!

Vet inte vart ja ska börja .. var lite överallt igår tror ja ..

Ikväll blir de nog ut ... jepp jepp .. står ju på VIP listan och de e ju alltid skönt att veta haha . :P

Sitter fortfarande i handduk .. ska ner till BM :P ska nog först till mamma och lunca .. ingen anning får se va de blir .. jepp ..


-----------------

Alltså bruden ! Det sjukaste av allt det är att du sätter igång en dunder diskutisson .. just nu med de inlägget du skrev.. och fråga för är de värkligen värt de ..

Jag kan börja .. för självklart fick ja reda på hälsningen grejer whatever ..Just för att den som hälsa på dig .. har inte gjort dig nått ont och du har inte gjort henne nått ont .. du kör med nån sjuk liten grej att titta sådär konstigt ner i backen när du vet att du möter nån som du känner obehag att möta .. vilket gör de hela så mkt sjukt värre ..

för allt handlar i grund o botten om vad du gjorde mot din bästa vän och sen hur du behandla sitvatisonen .. För de var många saker där som var så uppskruvade och ja tror inte ens att du har en egen bra förklaring för det ! .. Sen så har man fått reda på så sjuka grejer efter som, du kunde inte hålla dig ifrån honom innan .. du passa på eller ja ni passa på när ja låg hemma och va as sjuk ! .. du stötte du på din bästa kompis pojkvän/blivande fucking man på wickan . sen har ja fått hört att de är inte bara han du varit på .. utan den ja var gift med har du tydligen också försökt med ! om nu detta är sant .. hur sjukt är de .. för du har ju inte direkt haffat nån av alla de singel pojkarna som du kunnat gjort .. är/var det spänningen du var ute efter ..(och om de är sant , grattis du har lyckats)

Och du om vadslagningen .. ge dig .. för tuvärr är det ingen som har förlorat sina vad för (han) är i sitt bästa tillsånd än .. du kommer få samma skit i ansiktet som ja fick .. och de vet du .. så försök och vara lycklig sålänge de går .. (unnar dig de)

Och de är så skönt att ni kunde visa den kalla sidan bägge två .. att ingen utav er har frågat hur jag mått efter händelsen .. nej.. och speciellt du .. men du har ju de du vill nu .. förstårligt ..

så.. valkommen att skriva av dig om så behövs .. men som sagt vill du starta nått så aa får du väl göra det .

Kan säga somsåhär .. att egnligt dig så snackar vi skitsnack (fakta) kallas det .. vilket du också kan vara väldigt bra på ..vilket mänskligheten inte kan få bort heller ..

Så vill du starta nått så varsegod .. jag orkar inte vilket du borde veta och ... jaa .. mer än så tänker ja inte skriva ..

-------------------------------

Hopp nej undra om man ska klä på sig och dra vidare .. jupp ;)

över o ut

Kommentarer
Postat av: Emma H

Äh, sånna där patetiska människor ska du INTE lägga energi på. För har dom svikit dig en gång, då kommer dom alltid stå i samma fack "lögnare,svikare"

Och gör man en sån sak mot sin bästa vän, är man inte värd vänner alls.

Puss pårä gumman !

2010-09-10 @ 12:54:34
URL: http://PlayLies.Blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0