If i gave u a permission 2 ask me a question... What would u ask??

Döööd :)

igår möblerade vi om igen ! ...måste ju hj'lpa karln att få de snyggt haha .. plus att jag fått en egen liten hörna med luftmadrassen typ gömd bakom soffan .. haha ..så mysigt så :)

heelt .. sjuk .. det regnar i dag , men ja vill åka och fiska !

*inga knott när de regnar

*lugnt och sitilla ute

Nån som är sugen ??

Ja och mika snacka lite löst om , att de vore häftigt .. Antingen nu eller nästa sommar .. att åka typ villingsberg eller nånstans med alla vänner , göra de värsta mysigt och fiska hela tiden .. bara  va ! sen sova i bilen eller åka hem ..
vore kul ..Dock måste ja lära mig att döda fisken först .. tycker inte om när dom sprattlar och tycker inte om att känna på dom haha .. japp störste fiskaren sitter här !

Sen är de hockey på lördag ! .. ska bli intressant !! Se hur pojkarna spelar , och träffa alla och stri med .. Typ ordningsvakterna ^^ sen ska de blir kul och se hur de funkar för dom med resturangen osv .. blir ju as snyggt !

Hmm veckan ..

Igår var ja med mamma på stan , blev alldrig in till therese då hon skulle på träning och de vart lite tajt sådär.. så var med mamma och fixa de mesta .. skulle behöva ner i dag också också och fixa lite .. så de börjar rullar på .. men alla jobbar typ.. o Mika är inte hemma . orka gå x)

:) sen i dag blir de väl städa .. tycker inte ja gör nått annat än de ibland ^^ eller jaa ut med vovvar osv .. somna sent igår .. fastna i mobilen med carro :) vi babbla på i vanligt årdning .. ena stunden prata vi typ om döden och grejer haha vet inte allt vi snacka om .. somna vid en halv 3 .. ush ..

Imorron eller på torsdag så blir de luncha med carro .. sånt vi gör med jämna mellan rum :) sen blir de resten av veckan att fixa med lite små saker och fortsätta leta egen lägenhet . jepp jepp ! :)



över o ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0